image

Hepafar Forte – napravio je promjenu u životima ljudi po cijelom svijetu!

To da možemo podijeliti iskustva naših kupaca koji su koristili Hepafar Forte uistinu grije naša srca – čitajte dalje kako biste saznali zašto je Hepafar Forte jedan od naših bestselera svih vremena!

Pročitajte više
image

Ilaria: "Osjećam se snažnije i puna energije!"

Ilaria sebe opisuje kao visoku i snažnu, ali bez viška kilograma. Njen životni stil je užurban, usklađuje i posao i studij u isto vrijeme, a u slobodno vrijeme je aktivna i bavi se sportom.

Pročitajte više
image

Christele je pronašla ravnotežu

Christele, vrijedna majka troje djece, voli se opustiti u šetnji prirodom s prijateljima i djecom, a strast joj je fotografija. Ali zbog užurbanog i sjedilačkog načina života osjećala je nedostatak energije. Trebala je promjenu... Čitaj dalje i saznaj što

Pročitajte više
image

Denisa: "Osjećam se bolje i uzbuđena sam zbog svog tijela!"

Zovem se Denisa i imam 26 godina. Radim kao kontrolor kvalitete u 3 smjene. Zbog takvih uvjeta rada u 3 smjene je moja težina varirala – moje tijelo je stvarno bilo umorno!

Pročitajte više
image

Jana, Henna, Anja i Shelley - svoj put su pronašle s AdrenaLux-om

Iako je stres dio našeg modernog načina života, suočavanje sa stresom je ključno jer nas može svladati i dovesti do iscrpljenosti. AdrenaLux je stvoren upravo kako bi pomogao u smanjenju simptoma stresa.

Pročitajte više
image

Filipa: "Izgubila sam 7* kg i vratila radost u život"!

Oduvijek sam imala problema s kilažom, pogotovo otkad sam saznala da imam sporu štitnu žlijezdu i nikako nisam mogla smršavjeti i samo sam se debljala, bez obzira na brojne dijete....

Pročitajte više

Proizvodi za vas

HORMONSKA RAVNOTEŽA
-51%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 80,99 EUR(610,26kn)
Pogledajte proizvod
HORMONSKA RAVNOTEŽA
-50%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 51,99 EUR(391,74kn)
Pogledajte proizvod