Mari je smršavjela zahvaljujući Slimmium proizvodima

Mari je hotelijerka i vlasnica bara pa joj je slobodno vrijeme vrlo ograničeno i voli ga provoditi sa svojom kćeri.

Unatoč zahtjevnom načinu života, htjela je nešto promijeniti u svom životu. Uz pomoć Slimmium proizvoda uspjela je smršaviti i poboljšati svoj stil života. Čitajte dalje kako biste saznali više o njezinom putovanju.

image

''Opisala bih sebe kao osobu s prekomjernom težinom''

Marijin zahtjevan životni stil značio je da se nije uvijek najbolje brinula o sebi: “Opisala bih sebe kao osobu s prekomjernom težinom. Budući da vodim posao, nemam vremena provoditi puno vremena u teretani."

Problemi su počeli nakon što je naslijedila svoj posao 2000. godine. Ranije se smatrala vitkom i bez problema joj je pristajala odjeća. Debljanje je također utjecalo na njezino opće stanje: "Nisam se mogla sagnuti ni kleknuti, noge su me stalno boljele."

Srećom, Mari je Slimmium otkrila na internetu

Na naše je proizvode prvi put naišla na društvenim mrežama: „Pročitala sam puno recenzija i vidjela kakve su promjene ljudi uspjeli postići te sam odlučila pokušati. Vidjela sam da su proizvodi prirodni, što mi je dalo povjerenje u njih."

Između ostalih proizvoda, Mari je isprobala i naše proizvode NightBurn XXL, AdipoBurn XXL i Slimmiccino**. Kaže da je primijetila prve promjene “unutar tjedan dana* od isprobavanja proizvoda. Još uvijek ih koristim i jako sam zadovoljna."

''Smršavjela sam 6*kg''

Nakon što je iskusila neke od naših najpopularnijih proizvoda, Mari sa zadovoljstvom nabraja poboljšanja koja je od tada primijetila: “Moje zdravlje i raspoloženjesu se poboljšali i imam manje želje za hranom. Smanjio mi se opseg struka, trbuha i nogu, a povrh svega, više ne zadržavam višak vode.”

image

"Jako sam sretna! Izgubila sam 6* kilograma otkako sam počela koristiti ove sjajne proizvode.”

ZNATE LI...?

Možda ovo ne znate, ali puno je teže izgubiti masnoću ako se prije toga ne riješite toksina. Zašto? Masno tkivo je najsigurnije mjesto za skladištenje toksina i njihovo uklanjanje iz cirkulacije. Način da se riješite toksina je da ih izbacite zajedno s viškom vode. Zbog toga je uklanjanje nakupljene vode prvi korak prema dugoročnom, uspješnom mršavljenju, kao i brzom postizanju prvih vidljivih rezultata mršavljenja.

Oblikujte tijelo iz snova uz naš najprodavaniji paket Zbogom kilogrami!

Zbogom kilogrami [30-dnevno mršavljenje] uključuje sve Slimmium najpopularnije proizvode koji će vam pomoći u detoksikaciji, mršavljenju i poboljšanju dobrobiti u samo 3 jednostavna koraka!

  • Korak 1: Detoksicirajte tijelo WaterOut XXL napitkom.
  • Korak 2: Mršavite uz NightBurn XXL i AdipoBurn XXL.
  • Korak 3: Budite aktivni i podržite svoj napredak uz FatBurn XXL.

Naručite sada i dobijte ovaj 30-dnevni program uz odličan popust!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

**Korisnica je upotrebljavala prethodne verzije proizvoda. Isprobajte nove i poboljšane verzije sada.

Proizvodi za vas