Denisa: "Osjećam se bolje i uzbuđena sam zbog svog tijela!"

Zovem se Denisa i imam 26 godina. Radim kao kontrolor kvalitete u 3 smjene. Zbog takvih uvjeta rada u 3 smjene je moja težina varirala – moje tijelo je stvarno bilo umorno!

image

Našla sam Slimmium online - znala sam da ga moram odmah isprobati! Sada se osjećam bolje, sretnija sam i uzbuđena zbog svog tijela!

Moje samopouzdanje nije bilo baš veliko

Punije sam figure. Uvijek sam se borila s nadutošću i oticanjem trbuha i nogu. Često sam se osjećala umorno, imala sam promjene raspoloženja i moje samopouzdanje nije bilo baš veliko.

Nisam imala što za izgubiti

Čitala sam puno o proizvodima na web stranici i zanimalo me gotovo sve. Iznad svega, oduševili su me prirodni sastojci i recenzije kupaca. Na trenutak sam oklijevala, ali na kraju sam shvatila da nemam što izgubiti.

Nevjerojatan učinak drenaže i sagorijevanja masnoće

Najprije sam koristila Aquaslim** mjesec dana. Sad ga opet koristim, nevjerojatan je saveznik za uklanjanje viška vode iz tijela. Čak sam ga preporučila i svojoj majci  koju muče otečenost i ona je također bila prilično uzbuđena.

Osim toga, ponovno sam počela koristiti AdipoSlim Extreme***. Osjećam da mi je trbuh ravniji. Ima odličan učinak sagorijevanja masnoće.

Izgubila sam 5* kg u 3* tjedna

Primijetila sam promjenu nakon 2 dana* korištenja - osjećala sam se odmorno, sito i jako zadovoljno. Noge i trbuh mi više nisu bili tako natečeni. Nisam mogla vjerovati!

Prvo sam izgubila 3* kg u 2 tjedna*, nakon čega sam izgubila još kilograma - ukupno 5* kg tijekom 3* tjedna.Smanjila sam konfekcijski broj i izgubila 4* cm oko struka. Ipak, najznačajnija promjena je bila u području bedara!

Raspoloženija sam

Definitivno sam puno bolje raspoložena sada kada sam se riješila otečenosti na nogama. Zahvaljujući tome počela sam vježbati i zdravije se hraniti. Odjeća mi je postala komotnija, a želja za slatkim i slanom hranom se smanjila!

Ponovno sam ona stara

Otkad koristim proizvode, moj život se jako promijenio. Samopouzdanija sam i puno zadovoljnija svojom težinom. Preporučila bih Slimmium proizvode svima koji se suočavaju s istim problemima kao i ja. Zahvaljujući SlimJOY-u ponovno sam ona stara i opet sam zadovoljna.

Isprobajte sami!

AdipoBurn EXTREME kapsule su jedinstveni topioc masnoće koji cilja na tvrdokornu trbušnu masnoću. Njegovo 2-u-1 djelovanje ubrzava sagorijevanje masnoće i sprječava širenje masnih stanica.

Dokazani rezultati: Smanjite masnoću na trbuhu za 50%* i opseg struka za 7,5* cm. Istraživanja potvrđuju prosječan gubitak težine od 3* kg nakon 12* tjedana korištenja.

Diuretski napitak WaterOut EXTREME pruža vidljive rezultate mršavljenja u samo nekoliko dana*: smanjite nadutost za 60%*, višak vode za 27% i osjećaj teških nogu za 67%*!

Klinički dokazani rezultati - osjećajte se lakše sada!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je iznimno važno.

**Stranka je koristila drugu verziju našeg napitka WaterOut EXTREME.

***Stranka je koristila stariju verziju AdipoBurn EXTREME kapsula

Proizvodi za vas