Ioana, "Smršavila sam više za mjesec dana nego za 6 godina dijete i treniranja!"

Ja sam Ioana. Radim cijeli dan u uredu i pored toga sam honorarni bloger za putovanja. Prije nego što je došla pandemija, neprestano sam se borila s kilogramima i prehranom. Ja sam osoba koja ostaje u uredu i po 12 sati. A što se prehrane tiče, sjetim se jesti samo kad pregladnim.

image

Umjesto toga, svakodnevno vježbam. U teretani džogiram i radim pilates i jogu. Gotovo sve što možete zamisliti. Samo što sam s vremenom kratka, i to se vidi. 6 godina sam pokušavala smršaviti, ali nije bilo pomaka, što god učinila. Nisam se mogla spustiti ispod 73 kilograma.

Frustracije su me pratile i doma

A kad je došla pandemija, bilo je još teže. U kući, gdje god se okrenem bilo je nešto za grickati. I jedino što me opuštalo je bilo kuhanje. Tako sam se nakon nekoliko mjeseci udebljala i dosegla 75 kilograma *.

Sport je dio mog života

Ja sam dinamična osoba i jedna od prvih stvari koja mi je pomogla da se oporavim bio je stabilan online program treninga. Također sam se zaustavila na 73-72 kg.

Spas je stigao s Facebooka

Tamo sam se prvi put susrela sa Sensilab proizvodima. I rekla sam da nemam što zgubiti ako pokušam. Pa sam naručila FatBurn 2000 i WaterOut Extreme.

FatBurn 2000 je za svakoga tko želi vidjeti instant rezultate

Od prve ampule FatBurn 2000 osjetila sam promjene. Popila sam ampulu prije treninga i za samo 15 minuta znojila sam se više nego nakon sat vremena normalnog treninga. To je fantastično! Pretplatila sam se na mjesec dana i na kraju smanjila postotak masti s 28,8* na 27,1*.

Nadutost i osjećaj natečenosti u prstima nestali su za 2 dana

Znala sam da mi tijelo zadržava tekućinu. Najočitije je bilo tijekom PMS-a ili u danima kada sam jela dosta slanu hranu. Stoga se ne čudim što mi je WaterOut EXTREME postao svakodnevni partner. Prvo mi je pomogao da se riješim nadutosti, a zatim da popijem minimalnu količinu tekućine potrebne dnevno. Nakon 2 tjedna korištenja, od 86 cm* u struku, dosegla sam 78 cm. Jasno je da WaterOut i ja ostajemo prijatelji.

Kilogrami su se počeli polako, ali sigurno topiti

Budući da sam veliki ljubitelj kave i cijenim aromatični okus, bez šećera, isprobala sam i Skinnyccino. Preporučujem ga svima koji žele drugu šalicu kave, bez osjećaja krivnje - ima samo 8 kalorija - i koji istodobno žele smršavjeti. Posebno ga volim tijekom toplih dana, pomiješam ga s hladnim mlijekom, ravno iz hladnjaka i voila, ledena kava.

Sad sam puno sigurnija i vjerujem da ću uspjeti postići svoj cilj

Na kraju mjeseca vaga mi je pokazala 69,9 kg*! I imam više povjerenja u sebe, očito. Nastavit ću uzimati dodatke tijekom praznika, vrlo ih je lako ponijeti i na putovanja.

*Rezultati se razlikuju od osobe do osobe ovisno o načinu života i zdravlju.

Proizvodi za vas