Simona: Sensilab proizvodi su djelovali i u mom slučaju

Simona je iz Rumunjske i radi kao ekonomistica. Priznala nam je da je nakon 30. godine života, zbog sjedećeg načina života i nedostatka slobodnog vremena, počela dobivati višak kilograma.

image

Pokušala je s raznim dijetama, ali niti jedna joj nije pomogla, dobila je samo yo-yo učinak: znala je izgubiti i do 15 kilograma, ali nakon što je prestala slijediti dijetu, kilogrami su se vraćali.

Njezina snažna želja da se vrati u formu i da ne riskira nastanak nekih zdravstvenih problema, navela ju je na odluku da nastavi tražiti rješenje za problem s viškom kilograma.

Rješenje je pronašla na internetu!

"Odlučila sam isprobati Sensilab proizvode jer su prirodni i svidio mi se njihov pristup problemu", piše Simona.

U prvom je mjesecu je koristila AdipoSlim i FatBurn Extreme, a u drugom mjesecu odlučila se za kombinaciju: WaterOut, FatBurn, AdipoSlim i NightBurn.

"Nakon prvog mjeseca korištenja proizvoda, smršavila sam 5 kilograma"*

Simona je kombinirala naše proizvode s preporukama koje je dobila od našeg stručnjaka i uspjela smršavjeti 5 kilograma u prvih mjesec dana.* "Najviše od svega primijetila sam da Sensilab proizvodi primjetno smanjuju apetit", kaže Simona.

U drugom mjesecu korištenja Simona je izgubila još 3 kilograma, ukupno 8 kilograma u 2 mjeseca, bez napora i radikalnih promjena!*

"Osjećam se puno bolje sada"

Osim gubitka kilograma, Simona je primijetila da ima više energije tijekom dana, veću izdržljivost kod fizičkih napora, noću bolje spava i poboljšao joj se ton i izgled kože.

"Proizvodi su djelovali i u mom slučaju"

"Mogu reći da su svi učinci proizvoda i sva svjedočanstva od raznih ljudi istiniti! Jer Sensilab proizvodi su djelovali i u mom slučaju!“ Uzbuđeno nam piše Simona.

Simona će nastaviti koristiti Sensilab proizvode sve dok ne postigne toliko željenu liniju.

*Učinci proizvoda se mogu razlikovati od osobe do osobe i od onih opisanih na web stranici. Za uspješno mršavljenje su važni zdrav način života i raznolika pehrana

Proizvodi za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-56%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 90,99 EUR(685,61kn)
Pogledajte proizvod