Sensilab pretplata

Znamo da naručivanje proizvoda svaki mjesec može biti gnjavaža. Svaki put napraviti novu narudžbu, pronaći svoju kreditnu karticu, po 100. put ispuniti podatke o dostavi i plaćanju... Svi smo umorni od toga.

Želimo da vaše iskustvo kupovine s nama bude jednostavno i ugodno – zato sada uvodimo narudžbe na pretplatu! Pretplata na naše ponavljajuće narudžbe učinit će vašu kupovinu praktičnijom, omogućujući vam da u potpunosti zaboravite na proces kupnje i usredotočite se na postizanje zdravog načina života koji ste oduvijek željeli.

Što su pretplatničke narudžbe?

Pretplatničke narudžbe su ponavljajuće narudžbe koje se automatski postavljaju, fakturiraju i šalju na vašu adresu u redovitim intervalima. Nakon što se pretplatite, sve što vam preostaje je sjesti, opustiti se i pričekati da vaše narudžbe budu isporučene na vaša vrata.

Kada dođe vrijeme za ponovnu narudžbu vaših odabranih artikala, naš će sustav automatski kreirati narudžbu za vas, obavijestiti vas o narudžbi i poslati vam vaše proizvode. Perfektno ćemo tempirati ponavljajuće narudžbe, tako da vam nikada ne ponestane zaliha niti da imate višak proizvoda.

Zašto bi netko želio ovo? 

Dvije riječi - popusti i pogodnost. Biti pretplatnik na Sensilab jeftinije je nego kupovati proizvode iz naših redovitih ponuda – cijena pretplate proizvoda uvijek je niža od redovne cijene, tako da je to prilično dobra cijena. Također, pretplata na Sensilab proizvode može vam uvelike olakšati život - ne morate se čak ni vraćati na web stranicu da biste dobili naše proizvode.

Ovisno o proizvodu na koji ste se pretplatili, možete uživati u sljedećim pogodnostima:

 • Dodatnih 17% popusta na sve proizvode u vrijednosti iznad 14,99 € (113 Kn)
 • Dodatnih 10% popusta na sve proizvode u vrijednosti ispod 14,99 € (113 Kn)
 • Besplatna dostava svaki put
 • Poklon uz svaku narudžbu koja se ponavlja

Mogu li se pretplatiti na bilo koji proizvod koji želim?

Na većinu Sensilab proizvoda možete se pretplatiti i koji će vam potom biti redovito dostavljani. Opciju pretplate vrlo je lako prepoznati. Jednostavno idite na bilo koju stranicu proizvoda i provjerite karticu za naplatu proizvoda – proizvodi koji su dostupni uz pretplatu imaju poseban popust koji je dostupan samo ako se pretplatite na njih.

Pretplate možda neće biti dostupne tijekom posebnih promotivnih događaja, kao što je Black Friday, ili za proizvode koji se ne prodaju redovito.

Naručila/naručio sam poseban paket za 3 mjeseca – kada ću primiti sljedeću automatsku narudžbu?

Ne brinite! Sve naše pretplate su personalizirane do posljednjeg proizvoda. Provjeravamo što ste naručili i kada će vam ponestati zaliha te se pobrinemo da naše skladište na vrijeme pošalje vaš sljedeći paket.

Pretplaćen/a sam na više različitih proizvoda s različitim veličinama paketa – kako ću ih primiti?

Ako ste pretplaćeni na više proizvoda s različitim veličinama paketa i intervalima slanja, primit ćete svaki pojedinačno kada vam ponestane zaliha.

Ne želim se doživotno obvezati - što da radim ako odlučim otkazati pretplatu?

To je lako. Naše pretplate nisu ovdje da vas zarobe da naručite stvari koje ne želite ili ne trebate. Želimo samo učiniti vašu kupovinu praktičnijom. Svoju pretplatu možete otkazati u BILO KOJE VRIJEME. Zato je i otkazivanje pretplate prikladno - samo učinite jedno od sljedećeg:

 1. Otvorite odjeljak centra za upravljanje pretplatama na profilu svoje web trgovine i otkažite pretplatu.
 2. Kliknite vezu za otkazivanje pretplate u obavijesti koju ste dobili nekoliko dana prije slanja narudžbe za pretplatu.
 3. Obratite se našoj korisničkoj podršci putem e-pošte (infohr@sensilab.com) ili započnite razgovor putem našeg chatbota i oni će vam pomoći otkazati pretplatu.

Kako mogu pristupiti svom centru za upravljanje pretplatama?

1. Prijavite se na svoj račun Sensilab trgovine (ili ga stvorite ako ga nemate), idite na "Moje pretplate" i odaberite pretplatu kojom želite upravljati.

2. Na stranici upravljanja pojedinačnim pretplatama možete:

 1. povećati količinu proizvoda koje primate u svojoj pretplati,
 2. pauzirati i ponovno aktivirati svoju pretplatu,
 3. otkazati pretplatu,
 4. promijeniti ponavljanje vaše pretplate ako želite dobivati proizvod češće ili rjeđe
 5. preskočiti sljedeći ponavljajući nalog (sve sljedeće narudžbe će biti poslane, samo jedna će biti preskočena),
 6. urediti svoju adresu za dostavu,
 7. urediti svoju adresu za slanje računa.

Bit ću odsutna/odsutan mjesec dana – mogu li pauzirati svoju pretplatu?

Da! Jednostavno se prijavite na svoj profil u trgovini i privremeno pauzirajte pretplatu ili preskočite sljedeću narudžbu - uvijek je možete vratiti na mjesečno ponavljanje.

U svom profilu također ćete moći vidjeti točan datum sljedeće planirane isporuke za svaku od vaših pretplata.

Što ako nisam doma u vrijeme dostave?

Ne brinite, vaš paket se neće pojaviti iz vedra neba. Obavijestit ćemo vas nekoliko dana prije pakiranja i otpreme vaših proizvoda, pružajući sve informacije o vašoj nadolazećoj isporuci, uključujući naručene proizvode, cijenu narudžbe, popuste i poklone koje ćete primati u sklopu svoje pretplate.

Ovisno o zemlji i odabranoj vrsti dostave, dodatne informacije o narudžbi možete dobiti i od kurirske službe.

Može li se platiti samo kreditnom karticom?

Ne. U tom se pogledu narudžbe za pretplatu ne razlikuju od uobičajenih – prihvaćamo sve načine plaćanja uključujući plaćanje pouzećem. Samo nemojte zaboraviti da opcija plaćanja pouzećem uključuje plaćanje vaše ponavljajuće narudžbe svaki put kada stigne umjesto da se iznos automatski odbije s vašeg bankovnog računa.

Hoće li moja narudžba uvijek biti isporučena na vrijeme?

Rezerviramo proizvode za naše pretplaćene kupce i dajemo sve od sebe da isporučimo svaku pojedinačnu narudžbu pretplate. Ponekad, zbog stvari koje su izvan naše kontrole, poput kašnjenja u isporuci sastojaka ili tehničkih kašnjenja u našim proizvodnim pogonima, može se dogoditi da ostanemo bez zaliha.

Ako se to dogodi, kontaktirat će vas naša korisnička podrška i ponuditi vam da:

 1. privremeno dobijete odgovarajući zamjenski proizvod koji ima slične sastojke i učinke kao onaj na koji ste pretplaćeni, ili
 2. pričekate da se proizvod vrati na zalihu te da vam ga isporuče čim je ponovno na zalihama.

Imam kupon za popust; kako to utječe na moj redoslijed pretplate?

Ako na svoju pretplatu primijenite poseban kupon za popust, ovaj će se kupon primijeniti samo na prvu narudžbu koju napravite – neće se primjenjivati na ponavljajuće narudžbe koje slijede. Kuponi se mogu primijeniti na narudžbu samo jednom.