Sensilab

U Sensilabu vjerujemo da se moramo u želji za kvalitetnijim životom vratiti natrag k prirodi. U našim proizvodima vam nudimo znanstveno potvrđene prirodne sastojke visoke kakvoće koji njeguju vaše tijelo i duh te vas štite od bolesti i zdravstvenih problema. 

Svjesni smo da samo dodaci prehrani nisu dovoljni kako bi postigli cjelovitu promjenu i zdrav  način života. Svaka osoba je jedinstvena i zahtjeva posebno cjelovito rješenje. 

Zbog toga Sensilab nisu samo proizvodi, nego cjelovita potpora koja vam pomaže na putu do dugog, aktivnog i zdravog života.

S vama mislimo Zdravo od 1933. godine.

360° cjelovita rješenja za zdrav život

Bez obzira na to kako i gdje ćete nas potražiti - na internetu, u ljekarnama ili nas nazvati telefonom, znajte da vam nudimo mnogo više od samih proizvoda:

  • Stručna savjetovanja i prilagođene nutricionističke planove.
  • Pomoć u odabiru odgovarajućih rješenja za vaše specifične potrebe, ciljeve i želje.
  • Besplatne savjete i informacije za zdrav način života putem interneta ili naših časopisa.
  • Web aplikacije za pomoć u odabiru prave prehrane i drugih rješenja za vaše probleme.
 

O našim proizvodima i uslugama

Svi naši proizvodi imaju dozvolu za prodaju u Republici Hrvatskoj. Proizvedeni su pod strogim nadzorom u proizvodnji, u skladu s najvišim standardima u farmaciji i prehrambenoj industriji kao što su GMP, HACCP i ISO standard. Kakvoća proizvoda je stoga jednaka kakvoći lijekova.
Još od 1933. godine zapošljavamo iskusne stručnjake, tražimo prirodne sastojke visoke kakvoće i biramo samo najbolje, kako bi vam pomogli u postizanju dugog, zdravog, sretnog i aktivnog života.   
Sve proizvode razvijamo u skladu s najnaprednijim međunarodnim tehnološkim i zdravstvenim kriterijima i inovacijama koje su generirane od strane stručnjaka. Svi su proizvedeni u vlastitim razvojnim centrima.
S vama mislimo Zdravo! Ne nudimo vam samo proizvode nego i ruku koja će vas voditi i pomoći vam na putu do cjelovitog i zdravog načina života.

Povijest

Povijest Sensilaba je započela još 1933. godine, kada su Scott i Bowne, u uvjerenju da farmaceutska industrija treba pomagati ljudima, osnovali svoju farmaceutsku tvrtku u Varšavi. 

Tu tvrtku su, koja je u međuvremenu postala jedna od najvećih poljskih specijalista za razvoj lijekova i dodataka prehrani, 70 godina kasnije otkrili osnivači Sensilaba Marko Dolžan, Bojan Ščukovt i Branko Belčič.

Tada su napustili Lek, jednu od najvećih slovenskih farmaceutskih tvrtki i odlučili se za samostalni poduzetnički put. Osnovali su tvrtku u Sloveniji te tamo započeli i s prvom vlastitom proizvodnjom. Zatim su kupili poljsku tvrtku i  imenovali je Polfa Lodz.

Grupa Sensilab je danas prisutna u Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Poljskoj, a naši proizvodi se prodaju i u Austriji, Njemačkoj, Španjolskoj, Irskoj, Rusiji, Izraelu, Srbiji, Ukrajini itd.  

Više o povijesti Sensilaba ››