UJEDINJUJEMO PRIRODU I ZNANOST TE IH PRIBLIŽAVAMO SVIMA VAMA

»Istražujte prirodu, volite prirodu, povežite se s prirodom. Priroda vas neće nikada razočarati.«

(Frank Lloyd Wright)

 

Ideja o nastanku Sensilaba niknula je iz jednostavne i iskrene želje: vratiti ljudima ono što ne bi smjeli nikada izgubiti. Naša želja da vam vratimo zdravlje i vitalnost te da se odlično osjećate svakoga dana, je no na čemu se i dan danas bazira poslovanje Sensilaba. Iskreno i snažno vjerujemo da je snaga prirode pravi ključ koji može svakom čovjeku pomoći postići višu kvalitetu života.

 

Priroda i znanost u harmoniji

Znanje i mudrosti onih koji su bili tijesno povezani s prirodom, smo povezali zajedno s provjerenim najnovijim znanstvenih spoznajama te stručnim metodama. Na taj način smo osigurali da vam možemo ponuditi sve najbolje od prirode i u obliku koji je najprirodniji i najučinkovitiji za naše tijelo.

Naši proizvodi sadrže prirodne sastojke najviše kvalitete koji su također i u kliničkim istraživanjima pokazali i dokazali svoju visoku učinkovitost. Zahvaljujući visokim farmaceutskim standardima proizvodnje naši proizvodi sadrže isključivo zdravlju sigurne i učinkovite prirodne sastojke.

 

Sensilab proizvodi dio su domaće ljekarne mnogih domova po cijeloj Europi i šire

Ujedinjenje najboljih prirodnih i znanstvenih rješenja s ciljem služenja zdravlju svakog pojedinca,  bila je vodeća misao osnivača trgovačke marke Sensilab. Tri vrhunska stručnjaka – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt i Branko Belčič –  zapustili su jedno od najvećih farmaceutskih poduzeća u Sloveniji i osnovali novo poduzeće. Poduzeće koje je  tkano nitima prirode i znanosti. U kratkom vremenu pridružili su se im i njihovi sinovi, kolegi i drugi priznati stručnjaci s različitih stručnih područja. Sensilab i dan danas uspješno posluje na način tijesno povezan s prirodnom te prateći najnovije trendove.

 

DO SADA SMO RAZVILI VEĆ PREKO 500 PROIZVODA, KOJI SU DANAS PRISUTNI NA TRŽIŠTU U VIŠE OD 40 RAZLIČITIH DRŽAVA

 

 

 

 

Vjerujemo u individualni pristup

U Sensilabu smo svjesni da je svaki pojedinac unikatan. Zato je individualan pristup našim kupcima iznimno važan.  Našim strankama, širokim odabirom proizvoda, nudimo kompletna i prilagođena rješenja za postizanje harmonije zdravlja i veće kvalitete života.

Najbolji dokaz da smo na pravom putu je činjenica da imamo više od sto tisuća zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Zato ćemo se maksimalno truditi da u sigurnom zagrljaju znanosti ponovno približimo prirodu svakom pojedincu.

Povijest Sensilaba od osnivanja do danas

2018. Otvara se 8. Sensilab trgovina u kojoj strankama nudimo stručne konzultacije i analizu zdravlja.

2018. Modernizacija grafičkog oblika Sensilab logotipa.

2016.- 2018. Sensilab je u Sloveniji i u Hrvatskoj postao višekratni dobitnik medalja QUDAL – QUality meDAL medalju dobiju proizvodi koji, po mišljenju potrošača, nude najviši nivo kvalitete.

2017. Nastao je Slimjoy, glavna Sensilabova marka za mršavljenje.

2014. Sensilab je prisutan u više od 35 zemalja po cijelom svijetu: u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Poljskoj, Albaniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Rumunjskoj, Irskoj, Makedoniji, Qataru, Jordanu, Mađarskoj, Italiji, Austriji, Iranu, Izraelu, Rusiji, Portugalu, Španjolskoj, Njemačkoj.

2014. Artskin UNDO linija kozmetičkih proizvoda, dobila je 7 međunarodnih patenata.

2013. Lansirana je prva verzija (inačica) web trgovine www.sensilab.hr.

2012. Sensilab postaje Superbrand u Sloveniji.

2009. U Logatcu (Slovenija) sagrađen je odsjek za razvoj. Omogućava brzu proizvodnju manjeg opsega. Reguliran je u skladu s GMP, koji se smatra za najviši standard produkcije lijekova u farmaciji. Jamči 100% sigurnost sastojaka i gotovih proizvoda.

2008. U ožujku, 2008 godine, Sensilab prima 2 najvažnija certifikata (GMP i HACCP) – dokaz, da posluje u skladu s najvišim standardima u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji.

2007. Sensilab se usmjeri u razvoj proizvoda za preventivu. Ključni proizvodi na policama trgovina postaju vitamini i minerali, te Q10 i B-kompleks.

2005. Rođen je brand Sensilab. Prije toga, matična tvrtka Farmicom obavljala je savjetovanje najvećih farmaceutskih tvrtki u Sloveniji u Europi.