Zdrav život kroz prehranu

Sensilab je osnovan 2005. godine, s jasnim ciljem: ponuditi kupcima pouzdane, vjerodostojne i jednostavne za korištenje prirodne dodatke prehrani te podržati njihove ciljeve zdravlja i dobrobiti na bilo koji mogući način.

Naš moderni, brzi svijet često nam ne ostavlja dovoljno vremena za zdrave obroke i brigu o sebi, zbog čega je naša misija oduvijek bila osnaživanje ljudi da vode zdraviji život, na lako dostupan način.

Težnja ka savršenstvu

image

Uvijek smo nastojali na tržište dovesti inovativne proizvode i pomno pratiti trendove i znanstvena dostignuća, uvijek držeći kvalitetu i čistoću našim glavnim prioritetom.

Naš tim stručnjaka posvećen je pronalaženju vrhunskih rješenja u području dodataka prehrani, bilo da se radi o povećanju bioraspoloživosti prirodnih ekstrakata ili korištenju novih patentiranih sastojaka.

Svi naši proizvodi proizvedeni su u EU, u modernom farmaceutskom pogonu, prema GMP i HACCP standardima. Dvaput se podvrgavaju testiranju – kao sirovine i kao gotovi proizvodi, tako da svaki proizvod dolazi s jamstvom čistoće i mikrobiološke ispravnosti. Nekoliko naših proizvoda ima AGROLAB certifikat analize.

Preporučeno od strane stručnjaka

Osim što smo s našim proizvodima došli do kupaca diljem svijeta i pomogli im da ispune svoje ciljeve zdravlja i dobrobiti, surađivali smo s profesionalnim sportašima i javnim osobama koje su s entuzijazmom preporučile naše proizvode.

Također smo surađivali s nekoliko stručnjaka iz područja zdravstva, prehrane i medicine te dobili njihov pečat. Evo samo nekoliko njihovih preporuka:

“Vaše zdravlje ovisi o tome koliko dobro radi vaša jetra. Ako tražite učinkovit dodatak prehrani za zdravlje jetre, preporučujem Hepafar Forte Premium. Znanstveno formuliran za podršku zdravoj jetri i probavi, Hepafar Forte sadrži mješavinu opsežno istraženih probavnih biljaka i dodataka koji podržavaju sposobnost jetre da detoksicira i regenerira. Među njegovim ključnim sastojcima su ekstrakt artičoke, kolin, mliječni čičak u obliku fitozoma (visoko bioraspoloživ), ekstrakt korijena maslačka, đumbir i još mnogo toga. Uz to, Hepafar Forte pomaže pri metabolizmu masti, povećava razinu energiju i vitalnost.“

Dr. Brindusa Vanta, Doktorica medicine, specijalizirana za prehranu i dodatke prehrani

image
image

“Kao nutricionistica, potpuno sam impresionirana Hepafar Forte Premium kapsulama s čičkom. Nakon što sam ih uključila u svoju rutinu, osjetila sam primjetan porast razine energije. Jedinstvena mješavina mliječnog čička, fosfolipida i drugih učinkovitih sastojaka nedvojbeno je pridonijela poboljšanju moje izdržljivosti. Upravo se zato ovaj izniman proizvod nalazi među dodacima prehrani koje preporučujem.“

Mona Rasi, Certificirana nutricionistica

“HEPAFAR Forte PREMIUM + HEPAFAR Fibers je najopsežnije rješenje za detoksikaciju jetre i tijela koje sam ikada vidjela.

Osmišljen je kako bi značajno poboljšao kvalitetu vašeg svakodnevnog života, počevši od jetre. “

Tamara Jakopič, Dijetetičar

image
image

“Iako se većina kozmetičkih tretmana uglavnom usredotočuje na vanjski izgled, također je važno brinuti se o našem tijelu iznutra. Ovdje prehrana igra vitalnu ulogu. Međutim, može biti teško zadovoljiti naše prehrambene potrebe samo prehranom. Iz tog razloga svojim pacijentima uvijek preporučujem vrhunske suplemente.

Takav je proizvod kvalitetan dodatak kolagenu. Toplo bih preporučila UNDO Collagen Drink zbog njegove jedinstvene mješavine sastojaka, što ga čini savršenim dodatkom vašoj prehrani. Djeluje tako da 'hrani' kožu iznutra, čineći je glađom i čvršćom.

Preporučam redovitu dnevnu upotrebu UNDO Collagen Drink, ne samo zbog njegovih nevjerojatnih svojstava protiv starenja, već i zato što može poboljšati vaše cjelokupno blagostanje.”Dr Rosmy Barrios, Anti-Ageing medicinska specijalistica

“Opadanje kose, lomljivi nokti i suha koža sve su češći, zbog svakodnevnog stresa, neoptimalnog unosa određenih vitamina i minerala u prehrani te štetnih čimbenika iz okoliša. Stoga vam suplementacija biotinom, cinkom i selenom može pomoći da postignete gušću kosu, blistavu kožu i snažnije nokte.

Essentials Biotin sadrži 10 000 mcg (10 mg) bioaktivnog biotina obogaćenog keliranim cinkom i prirodnim selenom.

Biotin je temeljni esencijalni vitamin za zdravlje kose i kože. Cink doprinosi sintezi proteina i diobi stanica, što je važno za zdravlje kože, kose i noktiju. U kombinaciji sa selenom nudi dvostruku zaštitu od oksidativnog stresa.”

Marta Guzmán Herrera, Dijetetičar-nutricionist

image

Dostignuti milijuni zadovoljnih kupaca

image

S 15+ godina iskustva u proizvodnji dodataka prehrani, došli smo do preko 3 milijuna zadovoljnih kupaca diljem Europe!

U ovom smo vremenu razvili preko 500 proizvoda, dostupnih na tržištu u preko 40 zemalja.

Ne samo da nudimo naše proizvode u našoj modernoj web trgovini jednostavnoj za snalaženje, već smo prisutni i u nekoliko e-pharma shopova diljem Europe, što nam omogućuje da dosegnemo još širu publiku.

Vrhunski vitamini i minerali, suplementi za regulaciju tjelesne težine ili bilo što drugo što bi vam moglo zatrebati da podržite svoje zdravlje i dobrobit – sve dostupno pod brendom Sensilab!