Gubitak visceralne masnoće trebao bi vam biti prioritet!

Jeste li znali da gubitak masnoće na trbuhu neće poboljšati samo vaš izgled, već i zdravlje? Sasvim je normalno imati tjelesnu masnoću, međutim u trbušnoj šupljini skriven je jedan neprijatelj kojeg se morate riješiti što je brže moguće: visceralna masnoća.

image

Što je visceralna masnoća i zašto je opasna?

Za razliku od ne tako opasne potkožne masnoće, koja se nalazi ispod kože trbuha, ruku i nogu, visceralno tkivo se nalazi oko jetre, želuca i crijeva. Iako čini samo oko 10% tjelesne masti, dovodi do mnoštva problema.

Jedna od njih je smanjena bioraspoloživost određenih hranjivih sastojaka, što znači da ih tijelo ne može iskoristiti. Primjerice, to je slučaj s jednim od najvažnijih vitamina za imunitet, vitaminom D, koji zapada u masnoću i zato mu vaše tijelo ne može slobodno pristupiti. Zbog toga ljudi s prekomjernom tjelesnom težinom trebaju veći unos vitamina D.

Kako znati imate li visceralnu masnoću?

Umjesto da se čeka i plaća za mjerenje visceralne masnoće, postoje opće smjernice, iako one nikako nisu konačne jer je u pitanju niz drugih faktora.

Ideju možete dobiti mjerenjem opsega struka: za žene je 89 centimetara znak visceralne masnoće, a za muškarce oko 100 centimetara. Druga opcija je izračunavanje indeksa tjelesne mase (ITM): ako je 30 ili više, vjerojatno imate prekomjernu težinu, što može biti znak visceralne masnoće.

Kako se riješiti visceralne masnoće?

Dobra vijest je da gubitak visceralne masnoće nije nemoguć. Uz kombinaciju redovitog vježbanja, zdravije prehrane, adekvatnog sna, smanjenog stresa i pravih dodataka, vaše su šanse jako dobre!

AdipoBurn EXTREME su ključne kapsule za sagorijevanje trbušne masnoće, istovremeno sprječavajući rast masnih stanica. Karakteristika koja je posebno korisna za visceralni gubitak masnoće je da AdipoBurn može aktivirati smeđe masno tkivo - masnoću odgovornu za termogenezu, pretvarajući vas na taj način u stroj za sagorijevanje masnoće!

Prelaskom na aktivniji način života, nova 30% snažnija formula ovog proizvoda može vam pomoći da smanjite struk i bokove i postignete ekstremne rezultate! AdipoBurn EXTREME je sada dostupan u ponudi 1+1 GRATIS!

Vitamin D 4000 IU može se pohvaliti snažnom formulom koja nadoknađuje činjenicu da ne dobivamo dovoljno vitamina D od sunčeve svjetlosti i iz hrane. Vitamin D trebao bi biti u našoj prehrani tijekom cijele godine, ali njegov se nedostatak najviše osjeti u hladnijim i tamnijim mjesecima, kada naša energija i imunološki sustav trebaju još veći poticaj.

Takozvani vitamin sunca može biti posebno koristan za ljude s prekomjernom težinom. Kao što je ranije spomenuto, ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nedostaje vitamina D jer je zarobljen u masnom tkivu i tijelo ga ne može iskoristiti. Ako se pronalazite u ovom tekstu, tim je važnije odmah započeti s korištenjem ovog vitamina.