Svoje ciljeve Sandra ostvaruje uz Sensilab proizvode

Sandra je draga baka i bivša pomoćnica u ljekarni. Posljednjih 20 godina živi s invaliditetom koji joj otežava vježbanje.

Iako se u prošlosti aktivno bavila sportom, posljednjih se godina borila s debljanjem i odlučila je da je vrijeme za nešto poduzeti. Čitajte dalje kako biste saznali kako su joj naši proizvodi pomogli da postigne svoje ciljeve!

image

''Nisam se više usudila obući kupaći kostim.''

Sandrin početni cilj bio je izgubiti 7 kg: „Prije 16 godina imala sam 42 kg. U prošlosti je moja težina dosta varirala; smršavila sam, ali sam se onda i vratila na staro. Sa 65 kg, željela sam imati 58 kg."

Povećana tjelesna težina negativno se odrazila na njezino samopouzdanje: „Cijelo tijelo mi se promijenilo. Nisam se više usudila obući kupaći kostim."

Znate li …?

Postoje mnoga prirodna rješenja koja vam u kombinaciji sa zdravim načinom života mogu pomoći u bržem sagorijevanju masnoće. Među njima su kofein, zeleni čaj, polifenoli (jabuke, kruške, kurkuma, špinat itd.) i probiotici.1Dodaci prehrani od prirodnih sastojaka također mogu biti od velike pomoći!

"Nakon 1* mjeseca nosila sam hlače jedan broj manje."

"Kad sam pročitala o rezultatima vaših proizvoda za mršavljenje, pomislila sam, zašto ne probati?"

Sandra je koristila naše proizvode Fat Out! Thermo Burn, NightBurn XXL, KiloVia i Metabolism Boost. Prvi put ih je naručila lani u studenom.

"Nakon 1* mjeseca nosila sam hlače jedan broj manje."

Od veličine 44 do veličine 38

Sandra kaže da je doživjela osjećaj lakoće jer je masnoća na trbuhu nestala, što joj je povećalo samopouzdanje. S veličine 44 prešla je na veličinu 38*!

image

Iako još nije potpuno stigla do svog cilja, Sandra je zadovoljna svojim napretkom: "Zadovoljna sam gubitkom kilograma, ali voljela bih skinuti još koji kilogram."

Konačan rezultat? "Jednostavan za korištenje, držim proizvode blizu kreveta kako bih ih uzela prije i poslije jela. Korištenje je promijenilo moj način razmišljanja.”

2 vrhunska proizvoda za 24-satno mršavljenje

Sandra je također koristila dva naša bestselera za sagorijevanje masnoće: Fat Out! Thermo Burn i NightBurn XXL.

  • Kapsule Fat Out! Thermo Burn sadrži visokokvalitetni L-karnitin i pomaže ubrzati sagorijevanje masnoće, smanjiti želju za hranom i povećati razinu energije.
  • Čaša NightBurn XXL napitka prije spavanja pomoći će ubrzati noćno sagorijevanje masnoće, smanjiti večernje napadaje gladi i poboljšati san.

Pridružite se Sandri i ostalim zadovoljnim kupcima Sensilaba i osigurajte kupovinu ovih proizvoda po posebnoj akciji!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

IZVOR:

1 MediLexicon International. (n.d.). Natural fat burners: Foods, supplements, and more. Medical News Today. Retrieved August 1, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/324200