Antonija: “Kvaliteta mog života se poboljšala!”

Antonija je mlada profesionalka koja voli trčati, plivati, provoditi vrijeme sa svojom obitelji i podučavati satove plesa.

image

Antonija je vrlo sportsko i zdravstveno osviještena, međutim, njen posao, obiteljski život i osobne interese zna biti prilično teško uskladiti, pa se često osjeća preopterećeno i bori se sa spavanjem. Tu je Sensilabov prirodni dodatak za stres i ravnotežu kortizola, AdrenaLux, koji može uskočiti!

Antonija je obožavateljica naših vitaminskih dodataka od 2020. godine!

Antonija ima određene alergije pa je oprezna s proizvodima koje koristi. Sensilab savršeno odgovara tome jer su svi naši proizvodi potpuno prirodni.

U jeku sezone prehlade i gripe, Antonija voli naše proizvode držati pri ruci: „Koristila sam vaše dodatke prehrani Multivitamine, Vitamin D3 i Vitamin C , u verziji od 500 mg i 1000 mg. Posebno sam zadovoljna Vitaminom C, koji mi je pomogao da se brže oporavim od bolesti.”

“Redovito koristim Magnezij šumeće tablete, koje su odličan proizvod. Kad god se osjećam umorno ili kad mi padne razina energije nakon posla, a još uvijek imam dosta obiteljskih obaveza, popijem Magnezij i to mi pomaže da se razbudim.”

“Otkad koristim [AdrenaLux], moj san je puno mirniji”

Boreći se da uskladi posao, obiteljske obveze i vrijeme za sebe, uključujući i tjelovježbu, Antonija je trebala nešto što će joj pomoći u borbi protiv stresa i poteškoća sa spavanjem: „Moj omiljeni proizvod koji najčešće koristim je AdrenaLux. Otkad ga koristim, san mi je puno mirniji.”

“Također volim popiti šalicu Relax tea prije spavanja, odmah me smiri i opušta te mi pomaže da zaspim, stvarno je super.”

“Lakše se nosim sa svakodnevnim stresnim situacijama”

Nakon otprilike mjesec dana korištenja AdrenaLuxa, Antonija je počela primjećivati poboljšanja: „Ono što najviše primjećujem je da bolje spavam i osjećam se smirenije. Lakše se nosim sa svakodnevnim stresnim situacijama. Zadovoljnija sam svojim tijelom i svojim izgledom, opuštenija, smirenija i sretnija.”

I još ne planira prestati pokušavati poboljšati svoje zdravlje i dobrobit: "Sljedeće se nadam da mi WaterOut može pomoći s mojom nadutošću."

Znate li…?

Dok vas kratkoročni stres čini učinkovitijima i bolje opremljenima za svladavanje izazova, dugotrajna reakcija bijeg ili borba vrlo je štetna za vaše zdravlje. Budući da vas dugotrajni stres drži u stanju visoke pripravnosti, on može preplaviti tijelo i na kraju uzrokovati fiziološke i psihološke zdravstvene komplikacije.

“Kvaliteta mog života se poboljšala”

“Poboljšala mi se kvaliteta života jer bolje spavam, lakše se nosim sa stresom, imam više energije za svakodnevne obveze i životne izazove.”

“Svima bih preporučila Sensilab proizvode, vrhunske su kvalitete, prirodni, bez aditiva, isplativi i općenito učinkoviti!

image

Iako je Antonija generalno zadovoljna Sensilabom, posebno je veliki obožavatelj AdrenaLuxa: „Definitivno bih preporučila AdrenaLux svima koji žive užurbanim tempom, balansiraju obiteljski i privatni život, bore se sa stresom i nedostatkom sna.“

Znate li…?

Ashwagandha, glavni prirodni sastojak AdrenaLuxa, mali je grm sa žutim cvjetovima i porijeklom je iz Indije i jugoistočne Azije. Mala studija sugerira da su sudionici koji su koristili ekstrakt ashwagandhe 8* tjedana imali značajno smanjene razine hormona stresa kortizola, a također su prijavili poboljšanja u kvaliteti sna.1

AdrenaLux –nevjerojatne dobrobiti za fizičko i psihičko zdravlje

AdrenaLux je 100% prirodni dodatak koji nudi oslobađanje od stresa balansiranjem hormona stresa, kortizola. To znači da smanjuje fizički i psihički stres te poboljšava fokus i raspoloženje!

  • Smanjuje ukupni stres za 62,2*%
  • Smanjuje poteškoće sa spavanjem za 67*%
  • Može poboljšati vašu koncentraciju 2x
  • Poboljšava mentalni fokus i pamćenje
  • Potpuno bez hormona i 100% na biljnoj bazi

Iskoristite posebnu ponudu već danas i pridružite se Antoniji na putu do mirnijeg, opuštenijegživota i boljeg sna uz AdrenaLux!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

IZVORI:

1 Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved July 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha 

Proizvodi za vas