Kateřina: "Pogledati se u ogledalo i osjećati se ponosno je najbolji osjećaj!"

Kateřina je porijeklom iz Češke i radi kao zaštitarka u policiji. U slobodno vrijeme voli peći kolače. Kateřina kaže da ima kruškoliku figuru i da se od djetinjstva bori s težinom.

U prošlosti je isprobala nekoliko dijeta i uspješno je transformirala svoju figuru, ali nikada nije pronašla način da održi ciljanu težinu. Zahvaljujući Sensilab proizvodima konačno je uspjela pronaći svoju idealnu dnevnu rutinu i postići željene rezultate!

Želite li znati kako je to uspjela? Čitajte dalje kako biste saznali kako je Kateřina uspjela smršaviti i održati rezultate.

image

Rješenje je pronašla na internetu

“Sensilab je zapravo bio slučajnost. Tražeći rješenje za poboljšanje metabolizma, slučajno sam u moru skupih proizvoda naletjela na Sensilab. Ono što me najviše uvjerilo je koliko je cijena pristupačna.”

“Već nekoliko godina koristim Sensilabove proizvode Vitamin C, Vitamin D i Essentials Vegan Omega-3, a zadnjih nekoliko mjeseci počela sam koristiti i Metabolism Boost. Primjećujem da jako dobro funkcionira uz moju trenutnu prehranu i ubrzava mi probavu. A redovito uzimanje Viitamina C pomoglo je u poboljšanju mog imunološkog sustava jer primjećujem da se rjeđe prehladim.”

image

Znate li...?

• Kada govorimo o metabolizmu, govorimo o količini energije (kalorija) koju tijelo koristi za održavanje osnovnih životnih funkcija. Kako starimo, naš metabolizam se usporava, pa naše tijelo treba sve manje i manje kalorija. I kakve su posljedice? Nakupljanje kilograma i masnoće.

• Zbog niže razine testosterona i manje mišićne mase, metabolizam žena može biti gotovo dvostruko sporiji od metabolizma muškaraca.

“Ono što mi se sviđa kod Sensilaba je to što ne morate kupovati nove proizvode svaki put kad vam ponestane, umjesto toga se možete pretplatiti na njih.”

Da, dobro ste čuli. Ponavljajuća pretplata olakšava vam održavanje stalne zalihe, tako da nikada nećete ostati bez svojih omiljenih proizvoda. Također ćete dobiti dodatni popust kada se pretplatite!

Kateřina se također odlučila pretplatiti i obožava ovu opciju: „Ono što mi se sviđa kod Sensilaba je to što ne morate kupovati nove proizvode svaki put kad vam ponestane, umjesto toga se možete pretplatiti na njih, što znači da vam šalju proizvode koje želite svaki mjesec. Sensilab je stvarno super i svima bih ga preporučila!

image

Recite ne višku kilograma i poboljšajte svoj metabolizam uz Metabolism Boost

Mnogi ljudi provode više od 8 sati dnevno za računalom, a zatim sjede ispred TV-a kod kuće. To loše utječe na naš metabolizam. Spor metabolizam također rezultira nakupljanjem masnoće na najmanje poželjnim mjestima. Rješenje: ubrzajte svoj metabolizam uz Metabolism Boost - učinkovitu pomoć pri mršavljenju. Metabolism Boost ubrzava metabolizam, potiče sagorijevanje masnoće i sprječava nakupljanje masnoće s 3 u 1 djelovanjem, pomažući vam da lakše i zdravije smršavite!

Kako djeluje Metabolism Boost?

  • Sadrži smeđu morsku travu, bogatu jodom, koja ubrzava metabolizam.
  • Sprječava nakupljanje masnoće.
  • Potiče sagorijevanje masnoće.

Isprobajte Metabolism Boost sada i recite zbogom usporenom metabolizmu i višku kilograma. Pridružite se Kateřini i mnogim drugim zadovoljnim kupcima diljem Europe.

Proizvodi za vas

VITAMINI I MINERALI
-59%
Posebna cijena 12,99 EUR(97,88kn) Standardna cijena 31,99 EUR(241,04kn)
Pogledajte proizvod
OMEGA-3
-67%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod