Henna: "Konačno ostavljam svoje probleme iza sebe."

Henna je 34-godišnji vođa tvorničkog tima iz Finske koja se dugo borila s promjenama težine i ozbiljnim nedostatkom energije. Zahvaljujući Sensilab proizvodima, napokon je to uspjela promijeniti - a njeni rezultati su nevjerojatni!

image

Henna se našla u teškoj situaciji

"Radim kao vođa tima. Moji radni dani obično su ispunjeni raznim aktivnostima i moram biti fokusirana od početka do kraja. Znala sam popiti do 5 šalica jake kave tijekom radnog dana", kaže Henna.

„Kad sam došla kući, obično sam bila toliko iscrpljena da sam sve čišćenje i pranje posuđa ostavljala za nedjelju, jer sam subote provodila oporavljajući se od napornog radnog tjedna. Bila sam blizu izgorjelosti dva puta u posljednjih godinu i po dana", otkriva nam.

A ima toga još.

Sav stres utjecao je na njezin apetit i raspoloženje

"Još sam bila gladna pa sam stalno jela nešto", kaže. Kao rezultat toga, počeli su se nakupljati dodatni kilogrami. "Takva navika vrlo lako donosi višak kilograma, osobito kada ne vježbate aktivno."

Zbog toga se Henna, kao i mnoge druge žene diljem svijeta, nije osjećala dobro u svom tijelu. A to je bilo zbog njenog raspoloženja, samopouzdanja i načina života. „Moje tijelo je često utjecalo na moje raspoloženje. Htjela sam se lijepo odjenuti i izgledati privlačno, ali zbog viška kilograma nisam se osjećala ugodno ni u čemu osim u majici i širokim hlačama."

Ali tada je pronašla rješenje

Na Sensilab proizvode naišla je putem društvenih mreža. Ono što ju je posebno zanimalo bio je Slimmiccino. Kad je shvatila da izravno rješava njezine probleme, znala je da mora pokušati.

"Mome tijelu je bila prijeko potrebna pomoć. Gubitak težine u kombinaciji s povećanim metabolizmom bio je upravo ono što sam dugo planirala. Također sam željela ublažiti posljedice stresa, što je bio jedan od mnogih razloga zašto sam htjela isprobati i AdrenaLux.”

Prvi rezultati u roku od 3 dana

Henna je bila zadivljena koliko su promjene bile brze i značajne.

“Puna sam energije svakim danom od jutra do popodneva i više ne moram piti previše kave.” Također je primijetila da je nadutost nestala, probava joj je u najboljem stanju, a san se značajno poboljšao. Ali nije još kraj.

„Stalan osjećaj gladi je nestao. I moja žudnja za šećerom je nestala. Smanjenje gladi i brze hrane nesumnjivo će dovesti do više samopouzdanja i gubitka težine u budućnosti ”, dodaje.

I nije mogla biti sretnija zbog toga. "Konačno se osjećam kao da mi se tijelo liječi i ostavljam svoje probleme iza sebe."

Slimmiccino - superman svih kava, za učinkovito mršavljenje i više energije!

Zahvaljujući 4 u 1 efektu, Slimmiccino će pomoći u sagorijevanju masnoće, potisnuti apetit, smanjiti nakupljanje masnoće i povećati razinu energije. To je poput vaše uobičajene jutarnje kave, ali s velikim mogućnostima mršavljenja. Gubitak kilograma nikada nije bio lakši - a ni ukusniji!

Proizvodi za vas

KAVA KOJA TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 22,99 EUR(173,23kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod
JETRA
-53%
Posebna cijena 33,99 EUR(256,11kn) Standardna cijena 71,99 EUR(542,44kn)
Pogledajte proizvod