Hormoni koji zaustavljaju mršavljenje

Najaktivniji hormoni koji djeluju kao "blokatori" procesa mršavljenja su estrogen i hormoni štitnjače.

image

Ova 2 hormona mogu usporiti ili čak blokirati proces topljenja masnoća. Rezultat? Masnoća na trbuhu, rukama, bedrima ili nogama ... zbog čega vam ubrzo niti odjeća ne pristaje viša. A najveći problem je što vam niti jedna dijeta ne pomaže!

Osjećate li se i vi zarobljeno u tijelu kojeg više ne prepoznajete? Patite li od simptoma koji vas zabrinjavaju?

Milijuni žena i muškaraca pate od hormonalnih poremećaja! Većina doživljava simptome kao što su: usporeni metabolizam, pa se bez obzira na to što jedu masnoće i dalje talože, smanjena razine energije, loš i nekvalitetan san, nemogućnost koncentracije i rješavanja dnevnih zadataka.

Rješenje? Dovedite hormone u red! Ali kako to učiniti?

Hormoni štitnjače

Hormone štitnjače proizvodi štitnjača koja se nalazi u području vrata. Hormoni štitnjače su ti koji kontroliraju metabolizam. Kada je sinteza hormona štitnjače prespora, tada se metabolizam usporava. Posljedica? Umjesto sagorijevanja kalorija, tijelo će ih pretvoriti u masne naslage. Cijeli dan možete ništa ne pojesti, a još uvijek nećete topiti masnoće. Osim toga, osjetit ćete konstantan umor, bit ćete netolerantni na hladnoću, kosa će vam ispadati i sposobnost koncentracije bit će na najnižoj mogućoj razini.

Dovedite u red razinu hormona štitnjače s prirodnim proizvodom bez hormona: Thyrolux. Sadrži snažnu kombinaciju 10 visokokvalitetnih biljnih sastojaka bez hormona koji podržavaju štitnjaču i učinkovito smanjuju simptome.

  • uravnotežuje razinu hormona štitnjače, pomaže kod mršavljenja, poboljšava sposobnost koncentracije, jača kosu i nokte.
  • ubrzava metabolizam i povećava razinu energije
  • potiče probavu i proces detoksikacije
  • ublažava sve velike probleme povezane s lijenom štitnjačom 

Estrogen

Kada razina estrogena nije uravnotežena, pojavljuju se višestruki simptomi, uključujući nemogućnost gubitka kilograma. Neki od njih su također i masnoća koja se taloži u donjem dijelu trbuha i području bokova, celulit, razdraženost ... da, svi oni su uzrokovani neravnotežom estrogena i bez obzira koliko se bavite sportom, problem se neće riješiti. A najgore od svega je da neravnoteža estrogena može utjecati i na razinu hormona štitnjače.

Sa Estroluxom na prirodan način regulirajte razinu estrogena. Prirodni proizvod, zasnovan na biljnim ekstraktima, bez sadržaja hormona i soje.

  • blokira, deaktivira i uklanja višak estrogena
  • potiče gubitak težine, posebno u donjem dijelu trbuha i bedara
  • smanjuje učestalost promjena raspoloženja
  • pomaže poboljšati kvalitetu sna

Ne propustite super akcije na naše proizvode za hormonsku ravnotežu i na prirodan način dovedite razinu hormona u normalu!