-51%

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Hormonska ravnoteža

Zaliha za 30 dana

Vrhunska kombinacija pažljivo odabranih prirodnih sastojaka i bez hormona koji pomažu u održavanju uravnotežene hormonske ravnoteže.

  • smanjuje simptome pregorjelosti
  • ublažava fizički i psihički stres
  • detoksicira jetru
  • poboljšava metabolizam
  • osigurava zdravu hormonsku ravnotežu
  • podržava imunološki sustav

Contents: 1x Hormonska ravnoteža 180 capsules/30 dana

Dovoljno za 30 dana

3,39 kn / Kapsula

-51% popust
Posebna cijena 299,99 kn Standardna cijena 609,97 kn

Odaberite paket:

Odaberite jednokratnu kupnju ili se pretplatite

Savjet: Uštedite dodatnih 20% uz pretplatu

Jednokratna narudžba
(Zaliha za 30 dana)
51% popusta
609,97 kn
299,99 kn
Pretplatite se i uštedite više
(Primite 30-dnevnu zalihu svaki mjesec.)
61% Popust + Besplatna dostava
 
609,97 kn
239,99 kn
Loading...
Na skladištu
SKU
904131

Hormoni su važne tvari koje kontroliraju gotovo sve funkcije u našem tijelu.

Zato je paket Hormonska ravnoteža optimalno rješenje za probleme povezane s hormonalnim poremećajima:

  • s prekomjernom razinom hormona stresa kortizola u tijelu, koji doživljavamo kao izgaranje, stalni umor, "maglu" u glavi, nedostatak motivacije, strah, oslabljen imunološki sustav;
  • s bolestima štitnjače, koje su povezane kao što je umor i iscrpljenost, promjene raspoloženja, suha koža, gubitak kose, ispucali nokti, fluktuacije u regulaciji tjelesne temperature, poremećaji spavanja;
  • s dominacijom estrogena sa simptomima poput razdražljivosti, nedostatka libida, anksioznosti, depresije, umora, nadutosti i nadutosti;

Zdravo tijelo - Bez stresa

Kortizol je hormon stresa koji se oslobađa iz nadbubrežne žlijezde kad god se uzbudite.

Kad je kortizol stalno visok, govorimo o kroničnom stresu. Signal za kortizol, koji putuje od hipotalamusa mozga kroz hipofizu do nadbubrežne žlijezde, stalno je aktivan i stoga nadbubrežna žlijezda jednostavno ne može izaći iz ovog ritma.

Posljedice su umor, slab imunološki sustav,nesanica, tjeskoba, usporena funkcija bubrega i poremećena hormonska ravnoteža.

Kako prirodno smanjiti stres?

S AdrenaLuxom - sadrži prirodne biljne ekstrakte i odabrane vitamine te na taj način pomaže optimalno reagirati stres. To znači da uravnotežuje kortizol, sprječava izgaranje i održava hormonsku ravnotežu.

Hormoni štitnjače u ravnoteži - optimalan metabolizam

Štitnjača je odgovorna za metaboličke procese. Dakle, doslovno diktira tempo našeg tijela - koliko se brzo procesi odvijaju u tijelu.

To se događa uglavnom izlučivanjem hormona tiroksina (T4) i trijodtironina (T3). Štitnjača kontrolira koliko brzo i učinkovito stanice pretvaraju hranjive tvari u energiju.

Kad je poremećena aktivnost hormona štitnjače, mogu se pojaviti različiti simptomi, poput umora i iscrpljenosti, promjene raspoloženja, fluktuacije u regulaciji tjelesne temperature (previše nam je vruće ili prehladno), suha koža, gubitak kose, lomljivi nokti, promjene u tjelesnoj težini, bolovi u udovima i mišićima, poteškoće sa spavanjem.

Kako dobivate više energije?

S ThyroLux proizvodom - s prirodnim biljnim ekstraktima i odabranim mineralima, podržava funkciju stanica štitnjače i poboljšava metaboličke procese u cijelom tijelu, povećava razinu energije te smanjuje umor i iscrpljenost.

Zdrava razina estrogena - zdrava jetra

Osim ako žene ne održavaju ravnotežu estrogena sljedeći simptomi će postati konstanta u njihovim životima: PMS, bolni ciklusi, nepravilne menstruacije, promjene raspoloženja, otekline i višak masnoće na bokovima, bedrima i stražnjici.

Osim ako muškarci ne uravnoteže estrogen u svom tijelu (da, isto vrijedi i za muškarce), neće se riješiti svog pivskog trbuha, grudnog tkiva i gubitka mišića.

Kao i kod svih hormona, ravnoteža je najvažnija stvar kod estrogena. Obično je razina estrogena uravnotežena s drugim spolnim hormonima u tijelu, poput progesterona kod žena i testosterona kod muškaraca.

To je jedini način na koji tijelo može normalno funkcionirati. Kad se ta ravnoteža prekine, primjećujemo je u obliku problema poput promjene raspoloženja i debljanja na određenim mjestima, a s vremenom se razvijaju bolesti.

Estrogen potiče rast tkiva osjetljivih na estrogen povećavajući najosjetljivije masno tkivo: kod žena se uglavnom nalazi u bokovima, bedrima i stražnjici, a ponekad i na donjem dijelu ruku.

Muškarci, s druge strane, mogu primijetiti povećanu razinu estrogena uglavnom u povećanom struku i grudima. S vremenom bi izgubili i mišićnu masu. Ovo povećanje tjelesne težine može se učinkovito spriječiti samo ako uravnotežimo estrogen u tijelu.

Što učiniti ako imate estrogenu dominaciju?

S EstroLuxom, koji je razvijen i za žene i za muškarce. S provjerenim biljnim ekstraktima i odabranim vitaminima uravnotežuje razinu estrogena u tijelu i sprječava učinke povećanog estrogena u tijelu.

EstroLux je osobito učinkovit zbog svoje dvostruke funkcije:

1. Sprječava djelovanje ksenoestrogena, odnosno tvari koje ometaju funkcioniranje hormona (koje se nalaze u domaćinstvu) koje djeluju poput estrogena u tijelu.

2. Potiče detoksikaciju jetre, što olakšava uklanjanje viška estrogena iz tijela.

Aktivni sastojci

Glandline AdrenaLux
Sadržaj (1 jedinica)60  kapsule
Dnevna doza2  kapsule
Neto težina (1 jedinica)31.7 g

Sastojciu 2 kapsule% PDU*
Ekstrakt njemačke kamilice500 mg**
Sensoril® [ekstrakt Ashwagandhe]250 mg**
- Vitanolid glikozidi25 mg**
- Oligosaharidi80 mg**
Ekstrakt siberijskog ginsenga200 mg**
- - Eleuterosidi (B+E)1.6 – 4 mg**
– Pantotenska kiselina12 mg200
Ekstrakt crnog papra10 mg**
- Piperin9.5 mg**

*PDU = preporučeni dnevni unos
** = preporučeni dnevni unos nije određen

Način upotrebe

Preporučeni dnevni unos su 2 kapsule.

1 kapsula

2 puta dnevno

SASTOJCI (u 2 kapsule)

Ekstrakt cvijeta njemačke kamilice 500 mg; Sensoril® [ekstrakt lista i korijena ashwagandhe s 10% vitanolida glikozida i 32% oligosaharida] 250 mg (vitanolid glikozid 25 mg; oligosaharid 80 mg); ekstrakt podzemnih dijelova siberijskog ginsenga s 0,8-2% eleuterozida (B+E) 200 mg (eleuterozidi (B+E) 1,6 – 4 mg); D-pantotenat (pantotenska kiselina 12 mg – 200% PDU*), kalcij; ekstrakt ploda crnog papra s 95% piperina 10 mg (piperin 9,5 mg); sredstvo protiv zgrudnjavanja: vlakna riže; kapsule: hidroksipropil metil celuloza.

*PDU = preporučeni dnevni unos

Sensoril® je marke Natreon Inc.

UPOTREBA

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula dva puta dnevno s 2 dl vode nakon obroka.

VAŽNE NAPOMENE

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Važno je imati raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Zbog prirodnih razlika u svojstvima aktivnih sastojaka, boja, okus i miris proizvoda mogu se malo razlikovati od serije do serije. Ove varijacije ne utječu na ukupnu kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

UPOZORENJA

Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak proizvoda ili koristite lijekove savjetujte se s liječnikom prije upotrebe. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

ČUVANJE

Čuvati van dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi ispod 25 °C.

Aktivni sastojci

Glandline ThyroLux
Sadržaj (1 jedinica)60  kapsule
Dnevna doza2  kapsule
Neto težina (1 jedinica)42,6 g

Sastojciu 2 kapsule% PDU*
L-tirozin400 mg**
SimagTM 55300 mg**
- Magnezij165 mg44
Ekstrakt bazilike150 mg**
Ekstrakt šisandre100 mg**
- Šisandra10 mg**
Ekstrakt Guggula100 mg**
- Guggulipidi2.5 mg**
Ekstrakt smeđe alge75 mg**
Jod150 µg100
Cink10 mg 100
Mangan4,4 mg220
Selenij80 µg145

*PDU = preporučeni dnevni unos | ** = preporučeni dnevni unos nije određen

Način upotrebe

Preporučeni dnevni unos su 2 kapsule.

1 kapsula

2 puta dnevno

SASTOJCI

(u 2 kapsule): L-tirozin 400 mg, Simag™ 55 [magnezijev oksid (magnezij) iz morske vode] 300 mg (magnezij 165 mg – 44% PDU*), školjka kapsule (struktura): hipromeloza, sveti bosiljak (Ocimum sanctum L.) ekstrakt lista 150 mg, ekstrakt ploda šisandre (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.) ekstrakt ploda s 10% schisandrina 100 mg (schisandrina 10 mg), guggul (Commiphora mukul (Stocks) Hook.) ekstrakt izlučevina gume s 2,5% guggulsterones 100 mg (guggulsterones 2,5 mg), cink glukonat (cink 10 mg – 100% PDU*), ekstrakt smeđe aleg (Fucus vesiculosus L.) s 0,2% joda 75 mg (jod 150 μg – 100% PDU*), rižina vlakna (Oryza sativa L.), kvasac obogaćen selenom (selen 80 μg – 145% PDU*), mangan bisglicinat (mangan 4,4 mg – 220% PDU*).

*PDU = preporučeni dnevni unos

SimagTM je marke NEXIRA

UPOTREBA

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula ujutro i 1 kapsula navečer s 2 dl vode nakon obroka.

VAŽNE NAPOMENE

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Važno je imati raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Zbog prirodnih razlika u svojstvima aktivnih sastojaka, boja, okus i miris proizvoda mogu se malo razlikovati od serije do serije. Ove varijacije ne utječu na ukupnu kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

UPOZORENJA

Ako ste preosjetljivi ili alergični na neki od sastojaka ovog proizvoda ili koristite lijekove, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije uporabe. Ovaj proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Važni su raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece. Zbog prirodnih varijacija u svojstvima aktivnih sastojaka, boja, okus i miris proizvoda mogu se neznatno razlikovati od serije do serije. Ove varijacije ne utječu na ukupnu kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

ČUVANJE

Čuvati van dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi ispod 25 °C.

Aktivni sastojci

Glandline EstroLux
Sadržaj (1 jedinica)60  kapsule
Dnevna doza2  kapsule
Neto težina (1 jedinica)30.5 g

Sastojciu 2 kapsule% PDU*
Ekstrakt matičnjaka350 mg**
- Ružmarinska kiselina8.75 mg**
Klorela u prahu200 mg**
Ekstrakt ružmarina200 mg**
- Ružmarinska kiselina10 – 14 mg**
- Glukorafanin10 mg**
Ekstrakt smeđe alge60 mg**
- Jod120 µg80
Ekstrakt crnog papra10 mg**
- Piperin9.5 mg**
Vitamin B67.7 mg550
*PDU = preporučeni dnevni unos
** = preporučeni dnevni unos nije određen

Način upotrebe

Preporučeni dnevni unos su 2 kapsule.

1 kapsula

2 puta dnevno

SASTOJCI

(u 2 kapsule): ekstrakt lista matičnjaka s 2,5% ružmarinske kiseline 350 mg (rozmarinska kiselina 8,75 mg), prašak cijele alge klorele (ispucala stanična stijenka) 200 mg, ekstrakt lista ružmarina s 5-7% ružmarinske kiseline 200 mg (ružmarinska kiselina 10-14 mg), sredstvo za povećanje volumena: akacijna guma, ekstrakt steljke olupine s 0,2% joda 60 mg (jod 120 µg – 80% PDU*), piridoksin hidroklorid (vitamin B6 7,7 mg*) 550% PDU, ekstrakt ploda crnog papra s 95% piperina 10 mg (piperin 9,5 mg), sredstvo protiv zgrudnjavanja: rižina vlakna, kapsule: hidroksipropil metil celuloza.

*PDU = preporučeni dnevni unos

UPOTREBA

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula dva puta dnevno s 2 dl vode nakon obroka.

VAŽNE NAPOMENE

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Važno je imati raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Zbog prirodnih razlika u svojstvima aktivnih sastojaka, boja, okus i miris proizvoda mogu se malo razlikovati od serije do serije. Ove varijacije ne utječu na ukupnu kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

UPOZORENJA

Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak proizvoda ili koristite lijekove savjetujte se s liječnikom prije upotrebe. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

ČUVANJE

Čuvati van dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi ispod 25 °C.