Lenka je izgubila 20* kg u godinu dana!

Lenka dolazi iz Češke, a slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom djecom. Prije poroda je, kaže, imala sportsku figuru, no nakon trudnoće dobila je koji kilogram viška koje joj je bilo teško skinuti. Lenka je shvatila da mora napraviti neke promjene u svom životu ako želi vratiti svoj prijašnji izgled; tako je otkrila Sensilab.

Zahvaljujući našim proizvodima i svojoj upornosti postigla je svoje ciljeve. Čitajte dalje da biste saznali više o tome kako je Lenka uspjela na svom putu mršavljenja!

image

Nakon što se udebljala u prošloj trudnoći, Lenka je željela smršavjeti, povećati razinu energije i poboljšati svoje opće stanje. Slučajno je otkrila Sensilab na internetu i pročitala mnoge pozitivne recenzije kupaca koji su hvalili upotrebu prirodnih sastojaka u proizvodima. Odlučila je napraviti svoju prvu narudžbu i isprobati ove proizvode, u nadi da bi i njoj mogli pomoći pri mršavljenju.

Lenka je izgubila 20* kg u godinu dana!

“Kada mi je odjeća postala široka, morala sam promijeniti cijelu garderobu.”

Lenka je koristila Fat Out! Thermo Burn i AdipoBurn kapsule na godinu dana. Otkako je počela, izgubila je ukupno 20* kg!

“U početku nisam primjećivala nikakve promjene, ali prijatelji bi mi rekli da sam smršavjela. Nakon mjesec dana odjeća mi je bila velika i jednostavno padala s tijela stoga sam morala promijeniti cijelu garderobu.”

Pitali smo Lenku koja je najznačajnija promjena koju je doživjela otkako je počela koristiti Sensilab proizvode.

“Raspoloženje mi se popravilo; stopala mi više nisu teška i povećala sam fizičku aktivnost. Sada se osjećam jako dobro, nemam zdravstvenih problema.”

image

Znate li…?

• Vježbanje može spriječiti prekomjerno dobivanje na težini i pomoći u održavanju gubitka težine. Redoviti odlasci u teretanu su odlični, ali ne brinite ako ne možete posvetiti puno vremena svakodnevnom vježbanju. Bilo kakva aktivnost bolja je od nikakve. Da biste iskoristili prednosti tjelovježbe, samo postanite aktivniji tijekom dana - idite stepenicama umjesto dizalom ili ubrzajte svoje kućanske poslove. Dosljednost je ključna.

• Gubljenjem kilograma smanjujete opterećenje srca i normalizirate krvni tlak.

Brzo i jednostavno povećajte svoj potencijal sagorijevanja masnoće!

Lenka je koristila Fat Out! Thermo Burn, revolucionarni sagorjevač masnoće koji djeluje tako da ubrzava vaš metabolizam i potiče termogenezu (povećanje tjelesne temperature). Pomaže u sagorijevanju više kalorija u kratkom vremenu – čak i dok se odmarate! I ne samo to, Fat Out! Thermo Burn također povećava razinu vaše energije i podržava normalnu funkciju hormona.

Također je koristila AdipoBurn XXL, još jedan jedinstveni proizvod koji otapa masnoću i koji cilja na trbušno salo. Postizanje ravnog trbuha sada je jednostavno, zahvaljujući djelovanju 2 u 1: potiče sagorijevanje masnoće i sprječava rast masnih stanica.

Pridružite se više od 2,6 milijuna kupaca diljem svijeta poput Lenke i započnite svoje putovanje mršavljenja već danas. Mršavljenje nikada nije bilo ovako jednostavno. Pokušajte i uvjerite se sami!

Naručite već danas, uz nevjerojatnu vremenski ograničenu ponudu!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

20-DNEVNI PROGRAM
-47%
Posebna cijena 22,99 EUR(173,23kn) Standardna cijena 42,99 EUR(323,93kn)
Pogledajte proizvod