image

Četiri žene o iskustvima sa Slimmium proizvodima

Želite što brže izgubiti kilograme? Ovaj se paket pokazao vrlo učinkovitim upravo u tome – naši kupci obožavaju ove proizvode!

Pročitajte više
image

Rachele je smršavila uz KiloShred!

Rachele je primijetila sjajne rezultate s KiloShredom! Snažan napitak za mršavljenje koji nudi cjelovito rješenje za mršavljenje s klinički potkrijepljenim rezultatima oblikovanja tijela!

Pročitajte više
image

Učinkovito mršavljenje - tajna je u kalorijama!

Vjerojatno ste čuli za pravilo 80:20. Odnosi se na učinkovito mršavljenje i znači da se uspjeh sastoji od 80% hrane i 20% vježbe.

Pročitajte više
image

Denisa: "Osjećam se bolje i uzbuđena sam zbog svog tijela!"

Zovem se Denisa i imam 26 godina. Radim kao kontrolor kvalitete u 3 smjene. Zbog takvih uvjeta rada u 3 smjene je moja težina varirala – moje tijelo je stvarno bilo umorno!

Pročitajte više
image

Filipa: "Izgubila sam 7* kg i vratila radost u život"!

Oduvijek sam imala problema s kilažom, pogotovo otkad sam saznala da imam sporu štitnu žlijezdu i nikako nisam mogla smršavjeti i samo sam se debljala, bez obzira na brojne dijete....

Pročitajte više
image

Mršavljenje ne mora biti teško i ne mora trajati zauvijek!

Početak i pridržavanje rutine mršavljenja često se čini kao nemoguća misija... U početku ste super motivirani iako znate da će za to trebati vremena i truda. Kada vam postane teško i čini se da ste udarili u zid, obično odustanete - ali ne brinite...

Pročitajte više

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE
-74%
Posebna cijena 65,99 EUR(497,23kn) Standardna cijena 255,80 EUR(1927,45kn)
Pogledajte proizvod