Filipa: "Izgubila sam 7* kg i vratila radost u život"!

Zovem se Filipa Tomás, majka sam dvoje djece od 2 i 7 godina i zaposlena sam.

Oduvijek sam imala problema s kilažom, pogotovo otkad sam saznala da imam sporu štitnu žlijezdu i nikako nisam mogla smršavjeti i samo sam se debljala, bez obzira na brojne dijete....

Prekomjerna tjelesna težina mi nije dopuštala da budem sretna i samopouzdana te sam izgubila radost igranja s djecom.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

image

Na preporuku dobre prijateljice koja mi je predložila Sensilab čajeve, otkrila sam Thyrolux i Hepafar.
Sastojci i vitamini su mi privukli pažnju i njihov trenutni učinak je pozitivno utjecao na mene.

„Vratila sam radost u život“

Nedostatak hormona štitnjače koštao me života, ali na sreću zahvaljujući Sensilabu ponovno sam pronašla ravnotežu i smisao života.
Izgubila sam životnu radost, kauč i krevet su mi postali idealni partneri. Ali sada sam se vratila u život, vratila sam se uživanju u svom životu i svojoj obitelji baš onako kako to zaslužujemo.

Ne gubite nadu, jer tu je Sensilab, koji nam pomaže da ponovno pronađemo svoj fokus, svoju dobrobit, svoju radost.

„Izgubila sam 7* kg sa Sensilab proizvodima“

Sa Sensilab proizvodima sam već izgubila 7* kg, vratila mi se radost života, dobila sam energiju za igru ​​s djecom i za čudo konačno sam vidjela razliku u težini koju sam htjela vidjeti. Do sada sam izgubila 7* kg – dakle s 82* kg pala sam na 75* kg. Svatko tko ima sporu štitnjaču zna što to znači i kakav je to uspjeh.

Otkad sam počela uzimati Sensilab proizvode, osjećam se zadovoljno sa svojim tijelom ❤️ Napokon sam uspjela pobijediti nesanicu i sada mogu mirno zaspati.
Prve rezultate sam primijetila na raspoloženju, energiji i koncentraciji.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

„Moja je majka izgubila 2* kg u tri* tjedna."

Zatim sam se počela osjećati sve manje napuhnuto (prije nisam mogla ni vjenčani prsten nositi, jer sam imala ljubičasti prst. Sad mi opet pristaje).

Međutim, na poslu se sada osjećam živahnije i samopouzdanije, sretnija sam u svakodnevnom životu, uživam u igri s djecom i obitelji. Proizvod sam preporučila i svojoj majci koja je u tri tjedna izgubila 2 kg, a također se suočava s problemima povezanim s hormonima štitnjače.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je iznimno važno.

**Spora štitnjača = nakupljanje masnoće

Štitnjača je mala žlijezda smještena u predjelu vrata koja određuje koliko brzo sagorijevamo kalorije. Štitnjača svojim hormonima kontrolira tjelesni metabolizam, odnosno potrošnju energije. Ako je djelovanje metabolizma sporo znači da se proizvodi premalo hormona štitnjače, što usporava sve procese u tijelu, uključujući i sagorijevanje masnoće.

Proizvodi za vas

HORMONSKA RAVNOTEŽA
-51%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 80,99 EUR(610,26kn)
Pogledajte proizvod
KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-62%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod