Učinkovito mršavljenje - tajna je u kalorijama!

Vjerojatno ste već čuli za pravilo 80:20. Odnosi se na učinkovito mršavljenje i objašnjava kako se uspješno mršavljenje postiže 80% pravilnom prehranom i 20% vježbanjem.

Iznenađuje li vas ovo? Nastavite čitati kako biste saznali više.

image

Tajna je u prehrani

Kada započnete proces mršavljenja, imajte na umu da je rezultat kombinacija uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe, ali unos hrane je najvažniji u ovoj formuli.

Bez obzira na vašu prehranu, pobrinite se da bude uravnotežena i da sadrži cjelovitu, neprerađenu hranu, uključujući nemasne proteine, povrće i voće. Nemojte zaboraviti uključiti masnoće u svoju prehranu – ne samo da su neki od vitamina topljivi u mastima, nego će vas i nezasićene masnoće dulje držati sitima.

Također, pokušajte uključiti što više zdravih zamjena u svoj plan prehrane. U redu je započeti s malim (i ne mora to biti čips od kelja!).

Kako bi bilo da jutro započnete zdjelicom ukusnih zobenih pahuljica umjesto granole? Ili odabir cjelovitih žitarica umjesto rafiniranih žitarica. Možda zamijenite tjesteninu svježim rezancima od tikvica ili pospite salatu pečenim slanutkom umjesto krutona od kruha? Ako to još niste počeli raditi, sjetite se reći 'ne, hvala' soku i drugim slatkim napitcima, a recite DA vodi.

Ovo je samo nekoliko ideja za početak.

Trikovi kako pobijediti žudnju za hranom

  • Vrlo je važno planirati svoje obroke. Tako osiguravate da vaša prehrana bude hranjiva i uravnotežena, ali također možete spriječiti prejedanje i izbjeći nezdrave opcije. 

  • Imajte pri ruci zdrave grickalice ako se apetit ipak pojavi.

  • Pregledajte svoj plan prehrane i odlučite se za cjelovitu hranu i vlaknima bogatu hranu (grah, voće i povrće), hranu bogatu bjelančevinama (meso, riba, tofu, orašasti plodovi...) koju će vaše tijelo probavljati polagano i duže ćete se osjećati sitima – opet uz manje apetita.

  • Pijte puno vode. Često mislimo da smo gladni, a zapravo smo samo žedni.

  • Također biste trebali razmisliti o uključivanju proizvoda s vrhunskim sastojkom Garcinia Cambogia, jer njegov glavni aktivni sastojak (hidroksilimunska kiselina - HCA), ima trostruki učinak: smanjuje apetit, sprječava pohranjivanje nove masnoće u tijelu i potiče mršavljenje.

Krećite se

Sagorijevanje što više kalorija je krajnji cilj kada pokušavamo smršaviti. Nastavite se kretati – svaka aktivnost je važna! Hodanje bi moglo biti jedan od najlakših načina da ostanete aktivni. Dodajte brz tempo i u pokretu ste.

Još dobrih vijesti: možete čak sagorijevati kalorije kod kuće ili dok radite različite stvari – obavljate različite kućanske poslove, kosite travnjak, dok se penjete uz stepenice, pa čak i dok kupujete namirnice. Očigledno je moguće sagorjeti bilo gdje od 100-300 kalorija na sat radeći kućanske poslove, ali naravno, sve ovisi o vrsti aktivnosti i energiji s kojom to radite.

Upoznajte KiloShred

Kako bismo vam pomogli da brže postignete svoje rezultate, osmislili smo Kiloshred. Bori se protiv svih važnih problema:

  • pospješuje metabolizam
  • pomaže kod sagorijevanja masnoće i
  • kontrolira unos kalorija suzbijanjem apetita i blokiranjem apsorpcije kalorija i
  • bori se protiv viška vode (zbogom nadutosti i otečenosti).

Ako zvuči uvjerljivo, pričekajte i vidite nevjerojatne rezultate - jedva čekamo čuti vašu priču o uspjehu!

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-49%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 50,99 EUR(384,21kn)
Pogledajte proizvod
DETOKS / TOPIOC MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 39,99 EUR(301,32kn)
Pogledajte proizvod