Četiri žene o iskustvima sa Slimmium proizvodima

Ljudi iz cijelog svijeta žele podijeliti svoje iskustvo korištenja proizvoda iz paketa Zbogom kilogrami, koji sadrži sve što nam je potrebno za mršavljenje i održavanje zdrave tjelesne težine.

image

Lucie, Irma, Nikola i Daniela odlučile su podijeliti svoja jedinstvena iskustva s drugima. Svaka od njih započela je svoj put mršavljenja sa Slimmium proizvodima, putovanje koje nikada neće zaboraviti. Nastavite čitati kako biste saznali više!

Lucie

Lucie je vodila neprestanu borbu s težinom, što je utjecalo na njeno samopouzdanje: “Nisam voljela svoje tijelo, bojala sam se svakog pogleda u ogledalo, a moje samopouzdanje bilo je zakopano duboko ispod zemlje. Nosila sam široku odjeću da pokrijem tijelo. Osjećala sam se neprivlačno i stalno sam se osjećala potišteno.”

image

Ali Lucie je pronašla način da svoju težinu stavi pod kontrolu. “Moje tijelo je bojkotiralo svaki moj trud da smršavimsve dok nisam naišla na Slimmium, koji mi je pomogao da započnem i održim mršavljenje bez ikakvih dijeta.”

“Do sada sam izgubila 24*kilograma! Počinjem vraćati samopouzdanje kojeg prije nije bilo ni na vidiku.”

Irma

Irma svoj oblik tijela opisuje kao 'kruškolik'-

Prije sam bila vrlo mršava, ali s važnim prekretnicama u mom životu – brakom i trudnoćom – moja loša kondicija i višak kilograma postali su stvarni problemi s kojima se nisam imala snage nositi. Jednostavno se nisam mogla riješiti viška kilograma!”

image

Na sreću, Irma je naišla na Slimmium oglas na Facebooku i sam pogled na web stranicu ju je ubrzo uvjerio da odluči isprobati nekoliko proizvoda: "Stranica je izgledala vjerodostojno, s velikim izborom proizvoda po pristupačnim cijenama."

Puno sam sretnija, budnija i imam više energije nego ikada prije. Spavam puno bolje, nemam želju za hranom kasno navečer i primjećujem da se češće gledam u ogledalo!”

Odjeća mi lijepo pristaje jer mi je trbuh mnogo ravniji. Lice mi je postalo vitko. Izgledam puno bolje i osjećaj je prekrasan! Nisam više iznervirana i nervozna. Čak i kada se povremeno počastim, mogu držati svojutežinu pod kontrolom.”

Irma je izgubila nevjerojatnih 15 kilograma* i sada je potpuno zadovoljna sobom i svojim životom.

Nikola

Nikola je 22-godišnja obožavateljica putovanja. Međutim, većinu svog vremena na poslu provodi sjedeći pred računalom. Nedavno pješačenje po austrijskim planinama dovelo ju je do suza od iscrpljenosti i znala je da mora nešto promijeniti u svom životu...

image

“Moja majka i ja imamo divan odnos. Vrlo smo slične izgledom. Obe imamo velika bedra i nešto viška trbušne masnoće. Obe volimo jesti. Mogu pojesti svešto se stavi ispred mene. Volim slatkiše i prženu hranu. Već duže vrijeme uživam u omiljenoj hrani ne razmišljajući o posljedicama.”

Uz pomoć Slimmium proizvoda izgubila sam ukupno 7* kilograma. Sada imam oko 53* kilograma i želim postati još vitkija, tako da ću sigurno nastaviti koristiti ove proizvode.”

Daniela

Daniela je zaposlena majka troje prekrasne djece: “S kilogramima sam se borila par godina, od zadnje trudnoće. S troje male djece kod kuće više nisam imala vremena za sebe, a kad sam imala vremena za jelo, jela sam svešto je bilo nadohvat ruke.”

image

Slimmium sam pronašla putem Facebooka i pretraživanja na internetu te sam odlučila isprobati. Proizvode sam počela koristiti prije nekoliko mjeseci i jako mi se svidjelo kako su jednostavni za korištenje. Svidjeli su mi se i prirodni sastojci.

Prezadovoljna sam rezultatima, mjesečno sam gubila do 4* kilograma, izgubila sam 8* kilograma u 2* mjeseca i nakon 3* mjeseca izgubila sam ukupno 13* kilograma.”

30-dnevni program sa 4 nevjerojatna proizvoda

Želite što brže izgubiti kilograme? Paket Zbogom kilogrami pokazao se vrlo učinkovit upravo u tome – a naši kupci obožavaju ove proizvode!

  • WaterOut je ukusan napitak koji daje brze rezultate. Podupire rad jetre i stimulira limfni sustav, čisti organizam, smanjuje celulit i ubrzava metabolizam. Pomaže uklanjanju gotovo trećine* viška tekućine iz tijela.
  • FatBurn je revolucionarni proizvod za sagorijevanje masnoće. Pomaže u sagorijevanju 24*% više masnoće! Sadrži švicarski L-karnitin.
  • NightBurn je napitak koji pomaže u borbi protiv napadaja gladi noću. Ubrzava metabolizam, poboljšava sagorijevanje masnoće, a također pomaže poboljšati san!*
  • AdipoBurn kapsule pomažu otopiti tvrdokornu masnoću na trbuhu i aktiviraju smeđe masno tkivo. Dokazani rezultati: pomaže pri smanjenju opsega struka za 7,5* cm i obujma kukova za 6* cm.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je važno.

Proizvodi za vas