Brigitte je pronašla ravnotežu u svojim 60-ima s našim proizvodom

Brigitte ima 63 godine i u mirovini je. Vrlo se aktivno bavi sportom te uživa u nordijskom hodanju, plivanju, jogi, pilatesu i dizanju utega. Unatoč tome, Brigitte se zbog menopauze i hormonalnih promjena udebljala oko 15 kg.

Kaže da je nakon 55. godine postala jako nezadovoljna svojim izgledom. Srećom, otkrila je Sensilab proizvode i sada, u 63. godini života, napokon je ponovno zadovoljna svojim izgledom.

Nastavite čitati kako biste saznali više!

image

"Prirodni sastojci su me smirili"

Brigitte je tijekom menopauze doživjela neke hormonske promjene koje su utjecale na njezino zdravlje, pa je odlučila potražiti neke prirodne proizvode koji bi joj mogli pomoći: "Po prirodi sam znatiželjna. Željela sam provjeriti kakvi su ti proizvodi, a prirodni sastojci su me opustili."

Od tada je isprobala nekoliko naših proizvoda i svi su imali pozitivno djelovanje na njezino zdravlje.

Proizvod koji je promijenio sve

Jedan od prvih proizvoda za kojim je posegnula bio je AdrenaLux: 'Kad sam još radila noću i trebalo mi je nešto za borbu protiv povišene razine kortizola, htjela sam prvo isprobati AdrenaLux. Dugo sam tražila takav proizvod i bila sam jako zadovoljna, jer sam uspjela stabilizirati svoju težinu. Čak sam i smršavjela.

AdrenaLux mi je pomogao pronaći emocionalnu ravnotežu i više nisam imala želju jesti izvan glavnih obroka."

Iako je sada u mirovini i može bolje spavati noću, još uvijek preporučuje AdrenaLux svima kojima bi to moglo koristiti.

Znate li …?

Ashwagandha je dobro poznata ayurvedska biljka koja se stoljećima koristi za ublažavanje stresa, povećanje razine energije i poboljšanje koncentracije. Ashwagandha je podrijetlom iz Indije i jugoistočne Azije, a njeno ime na sanskrtu znači "miris konja", referenca na jak miris biljke i njezino djelovanje na povećanje potencije. Spada u adaptogene - tvari koje pomažu tijelu da se nosi sa stresom. Studije također pokazuju da može povoljno utjecati na kvalitetu sna.1

"Kao ženi, ovaj proizvod mi je stvarno poboljšao život"

Početkom 2021. godine Brigitte je počela koristiti dodatak prehrani EstroLux koji joj je pomogao kod nekih simptoma menopauze koje je imala zbog hormonalne neravnoteže. Postao je njezin pouzdan suputnik: "Kao ženi, ovaj proizvod mi je stvarno poboljšao život"

Znate li …?

Promjene u razinama estrogena mogu uzrokovati oscilacije težine. Estradiol, oblik estrogena, odgovoran je za regulaciju metabolizma i tjelesne težine. Tjelovježba je jedan od najboljih načina za upravljanje debljanjem uzrokovanim estrogenom.2

"Odlična vrijednost za novac"“

S našom linijom proizvoda za ravnotežu hormona i nekim od naših najboljih proizvoda za mršavljenje kao što su AdipoBurn, KiloVia i KiloShred, Brigitte je dosegla višu razinu dobrobiti i samopouzdanja.

“Nadam se da ću još više poboljšati svoje rezultate: htjela bih smanjiti masnoću na bokovima i imati mršavije ruke. Sve u svemu, zadovoljna sam i nemam više zadrške oko nošenja dvodijelnog kupaćeg kostima.

To je odlična vrijednost za vaš novac", zaključuje.

image

Ostvarite nevjerojatne zdravstvene prednosti s našim proizvodima za ravnotežu hormona!

Suvremeni stil života može imati negativan utjecaj na naše zdravlje, a hormonska neravnoteža pogađa milijune ljudi diljem svijeta. Naša vrhunska linija hormonskih dodataka prehrani može pomoći u prirodnom uspostavljanju ravnoteže.

AdrenaLux je snažan prirodni dodatak prehrani koji pomaže u otklanjanju stresa reguliranjem hormona stresa kortizola. S dva najjača biljna adaptogena: snažnim ekstraktom Ashwagandhe (Sensoril®) i ginsengom.

EstroLux pruža prirodnu detoksikaciju hormona i pomaže u uspostavljanju ravnoteže djelujući 3 u 1 – blokirajući, deaktivirajući i uklanjajući višak estrogena.

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

IZVORI:

1Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved August 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha

2 MediLexicon International. (n.d.). Estrogen and weight gain: Are they linked and how to manage it. Medical News Today. Retrieved August 4, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/321837#other-reasons-for-estrogen-imbalance

Proizvodi za vas