Kad mi je prijateljica rekla za novi dodatak prehrani koji joj je pomogao smršaviti i prevladati umor, mislila sam da se šali. Ali nekoliko tjedana kasnije, također sam izgubila 10* kilograma i vratila se u život – sa 45 godina.

image

Nešto slično se vjerojatno dogodilo gotovo svima nama:

Bio je ponedjeljak ujutro i ja sam se izvukla iz kreveta iscrpljenija nego ikada.

Pogledala sam se u ogledalo u kupaonici i nije mi se svidjelo ono što sam vidjela... 45-godišnja žena s viškom kilograma, obilježena godinama i umorom, lomljive kose i masnim naslagama na trbuhu, bokovima i nogama.

„Što sam učinila da sad ovako izgledam!“, pomislila sam u sebi.

Ne samo da sam imala vidljivo višak kilograma, bila sam i iscrpljena i to bez razloga. Cijelo vrijeme sam imala osjećaj tzv. moždanu magu. Nula motivacije. Čak su i male stvari poput odlaska u trgovinu bile teške.

Osjećala sam se toliko emocionalno i fizički zbunjeno tog jutra da sam se poželjela vratiti u svoje dvadesete kada je sve bilo jednostavno.

image

Bok, moje ime je Petra Kohler. Imam 45 godina i u ovom bih članku željela podijeliti kako me je ova bolna spoznaja dovela do toga da skinem više od 10* kilograma masnoće u nekoliko tjedana bez drastičnih dijeta ili intenzivnih treninga.


Nakon godina isprobavanja beskorisnih dijeta i ispijanja bezbrojnih šalica kave kako ne bih zaspala, došla sam do iznenađujućeg otkrića koje je potpuno promijenilo način na koji izgledam i osjećam se.


Saznala sam da su se gotovo svi moji problemi – moždana magla, debljanje, ta dosadna koža poput narančine kore i razdražljivost, koji su samo neki od njih – sveli na hormonsku neravnotežu. Možda će vas iznenaditi, kao što je i mene, da je hormonska neravnoteža vrlo čest problem 21. stoljeća i to nimalo nedužan.


Srećom, otkrila sam jednostavno rješenje koje bi svatko mogao uključiti u svoju dnevnu rutinu za uspostavljanje hormonalne ravnoteže. Bila sam vrlo skeptična kad sam prvi put čula za ovaj savjet o zdravlju jer sam već isprobala toliko stvari bez puno uspjeha.


Ali nakon što je ovo postalo dijelom moje svakodnevne rutine nekoliko tjedana, primijetila sam stvarni porast energije i postalo je prirodno lakše smršaviti. Izgubila sam više od 10* kilograma tvrdoglavog sala zahvaljujući ovoj navici i s ponosom mogu reći da se sada osjećam življom, snažnijom i fokusiranijom nego što sam bila desetljećima.


Ako je meni tako dobro djelovalo, vjerujem da može pomoći i drugim ženama koje su umorne od osjećaja prekomjerne težine, iscrpljene i nemotivirane. Navika koju ću vam ispričati možda nije za vas, ali vjerujte mi; vrijedi pogledati.

Dan kada sam shvatila da MORAM vratiti svoj život na pravi put. 

image

Sebe bih definirala kao običnu ženu. Imam sjajan posao, divnog muža i dvije kćeri koje volim više od svega. Imam sve da budem sretna.


Ipak, s vremena na vrijeme uvijek se čuje taj grozan glas koji mi govori da sam predebela, previše lijena i nedovoljno zdrava. Mrzim taj glas, ali u isto vrijeme znam da govori istinu.


Sve do svoje tridesete bila sam u top formi: ravan trbuh, sjajna koža, zračila sam energijom – bez potrebe za velikim naporom.


No nakon rođenja moje druge kćeri Emilije nešto se promijenilo. Počela sam gomilati kilograme, posebno oko bokova, bedara i stražnjice, i nisam mogla eliminirati taj višak masnoće bez obzira što sam pokušavala.


U isto vrijeme, sva moja energija je gotovo nestala. Od kad sam se probudila do kad sam otišla u krevet, osjećala sam se umorno. Jedina stvar koja me držala budnom bile su bezbrojne šalice kave koje sam ispijala svaki dan.


Osjećala sam se zarobljenom u začaranom krugu debljanja, problema sa spavanjem i iscrpljenosti: prekomjerna tjelesna težina i nedostatak energije činili su me jadnom, tjerajući me da jedem više hrane koju nisam trebala jesti, čineći me još debljom i sitom od svega.


Nekih sam dana uspjela ostati pozitivna gledajući svijetlu stranu života; moja strast prema prirodi i vrtlarstvu i moja prekrasna obitelj.


Ali kad sam se tog ponedjeljka ujutro probudila da bih otišla na posao, u ogledalu sam vidjela samo ovo: iscrpljenu ženu s 10 kilograma viška masnog tkiva i potpunim nedostatkom volje.


Tog tmurnog dana odlučila sam da mi je dosta. Morala sam učiniti nešto da promijenim svoj život.

Zašto su rješenja za mršavljenje beskorisna: bolna istina koju brendovi za mršavljenje skrivaju od vas

image

Ako pokušavate smršaviti, znate jednako dobro kao i ja da su stotine takozvanih "čudesnih rješenja" dostupne na internetu.


Obećavaju da ćete izgubiti 20 kilograma u dva tjedna dok svaki dan jedete ukusne obroke bez odlaska u teretanu.


Nepotrebno je reći da većina ovih "rješenja" ne funkcionira, a ja sam prva žrtva ovih očiglednih laži. Isprobala sam desetke popularnih rješenja u svojim pokušajima da izgubim masnoću i poboljšam svoje zdravlje.


Isprobala sam keto dijetu, vegansku dijetu, dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata, Dukanovu i Atkinsovu dijetu i mnoge druge. Počela sam trčati tri puta tjedno i preskakati obroke koristeći povremeni post kako bih smanjila unos kalorija pomoću aplikacije za praćenje.


Ali svaki put je bila ista priča: izgubila bih nekoliko kilograma u 2-3 tjedna prije nego što bih se u sljedećim tjednima vratila još deblja. Poznati yo-yo efekt o kojem svi pričaju i koji ste vjerojatno i vi iskusili.


Veliki problem s ovim dijetama i rješenjima za mršavljenje je taj što nisu napravljeni da budu održivi tijekom vremena. Nakon nekog vremena vaše tijelo se zasiti drastičnih restrikcija hrane i kažnjava vas stvaranjem snažnih nagona.


U mom slučaju, nakon nekoliko tjedana rigorozne dijete, počela se javljati neodoljiva želja za hranom. Još gore: imala sam mučnine i glavobolje, osjećala sam slabost i, iskreno, nisam se osjećala nimalo sretnije, baš naprotiv.


Dakle, da, moguće je smršaviti u kratkom roku s dijetama ili proizvodima koji daju brze rezultate. Nažalost, većina ovih proizvoda samo su kratkoročna rješenja i možda neće imati najbolji učinak na cjelokupno zdravlje ili razinu energije.


Kakvog smisla ima izgubiti 15 kilograma ako ste slabi i nesretni? To nema smisla.


Onda sam jednog dana, dok sam dijelila svoje frustracije s prijateljicom koju sam upoznala na jogi, saznala nešto jako neobično.


Nešto što se pokazalo kao "šifra za varanje" za poboljšanje mog zdravlja, a što bi vrlo dobro moglo poboljšati i vaše. Ako ovo što ću vam reći zvuči čudno, vjerujte mi, to je sasvim normalno.

Otkrila sam da su gotovo svi moji zdravstveni problemi bili povezani s dominacijom estrogena

image

Moja prijateljica s joge objasnila je da je i ona ne tako davno imala višak kilograma i da se stalno osjećala umorno i razdražljivo. Pitala sam je: "Kako si izašla iz ovog začaranog kruga?"


Rekla je:


“Nakon što sam pokušala napraviti vlastito istraživanje, glava mi se vrtjela od informacija, pa sam odlučila posjetiti nutricionista.


Detaljno smo razgovarali o mojim simptomima debljanju, nadutosti, problemima sa spavanjem i umoru – a ona je objasnila da imam ono što stručnjaci nazivaju dominacijom estrogena.”


Začudila sam se kad je to rekla.


“Znam da je čudno, ali kada shvatite kako hormoni rade, shvatit ćete zašto se svi ti problemi pojavljuju u isto vrijeme. Objasnila mi je da hormoni djeluju kao glasnici unutar tijela, govoreći našim stanicama što da rade. Dakle, možete zamisliti – ako su hormoni potpuno u kvaru, stvari ne funkcioniraju kako bi trebale.”


Nikad prije nisam čula za "dominaciju estrogena". Svjesna sam da sam mogla učiniti više da vodim zdraviji život, ali ipak… Nisam vidjela kako tako mala stvar kao što su hormoni može imati tako značajan utjecaj na naše zdravlje. Prijateljica me tješila rekavši da dominacija estrogena nije jedini hormonalni poremećaj, već da su mnogi uzrokovani vanjskim čimbenicima kao što su zagađenje, kemikalije, mikroplastika itd.


Ali željela sam saznati kako je to riješila.


“Upravo sam to pitanje postavila svom nutricionistu. Rekla mi je da je ključ za uravnoteženu razinu estrogena riješiti se viška estrogena, a da biste to učinili, morate podržati jetru i crijeva, 2 glavna organa koji se brinu za detoksikaciju.”


Učinkovit način da to učinite je pomoću sastojaka poput klorele, ružmarina, matičnjaka i smeđe morske alge koji pojačavaju detoksikaciju jetre i crijeva i podržavaju smanjenje estrogena.

Nastavila je objašnjavati kako je uspjela uravnotežiti razinu estrogena pomoću formule na biljnoj bazi koju je preporučio njezin nutricionist. 

image

“Želiš li mi reći da se svi moji problemi mogu riješiti tako da ove sastojke uvrstim u svoju prehranu?” upitala sam skeptično.


"Pa, nije tako jednostavno", rekla je.


“Čaj od matičnjaka ili neki začin od ružmarina uz nedjeljno pečenje jednostavno neće pomoći. Moj nutricionist je preporučio fantastičan proizvod koji se zove EstroLux. Formula je posebno dizajnirana za blokiranje, deaktiviranje i izbacivanje viška estrogena. Osim toga, održava pozitivno raspoloženje i poboljšava fokus, pomaže kod mršavljenja te potiče opuštanje i bolji san.


“Uzimam ga već 3 mjeseca i nikada nisam tako brzo otapala masnoću ili se osjećala tako dobro. Imam više energije i moj fokus se poboljšao. Ukratko, osjećam se kao da imam zdravije tijelo u formi. I kao što vidite, to prilično utječe na moje raspoloženje!”


Kad mi je to rekla, bila sam znatiželjna saznati više. Znam da se moja prijateljica dosta mučila prije nego što je došla u top formu, i ako je njoj uspjelo, možda bi moglo i meni.


Pogledala sam web stranicu Sensilaba, proizvođača koji proizvodi formulu EstroLux, i vidio da imaju izvrsne recenzije i milijune kupaca.


Ovo nije prvi put da testiram ovakav proizvod, ali odlučila sam ga isprobati iz znatiželje. Proizvod također nudi jamstvo povrata novca, pa sam pomislila: u najgorem slučaju, ako ne uspije, dobit ću svoj novac natrag.


Prijateljica mi je rekla da je preporučljivo uzimati EstroLux tri mjeseca za najbolje rezultate. Izabrala sam njihovu pretplatničku opciju koja nudi redovnu dostavu EstroLuxa uz dodatni popust. Dobila sam proizvod nekoliko dana kasnije.

Počela sam uzimati 1 kapsulu dva puta dnevno i moram reći da su rezultati bili iznenađujući i to na dobar način.

Iskreno mogu reći da sam se vratila u život zahvaljujući ovoj formuli

Pa kakvo je moje mišljenje o ovom proizvodu?


Bit ću iskrena: prvih nekoliko dana nije se dogodilo ništa posebno. Nisam vidjela nikakve posebne efekte. Ali nakon tjedan dana počela sam primjećivati stvarnu razliku.


Prvo sam primijetila da sam puno opuštenija i pozitivnije raspoložena nego prije. Čak i bez kave nisam bila umorna kao inače, što se može pripisati boljem snu, a fokus na poslu mi se povećao.

Budući da sam se općenito bolje osjećala, postalo mi je mnogo lakše početi brinuti o sebi jedući zdrave i uravnotežene obroke gotovo svaki dan.


Nakon nekoliko mjeseci smršavjela sam mnogo, a da toga nisam bila svjesna, zahvaljujući zdravijem načinu života i pronađenoj motivaciji. Čak sam primijetila da mi koža izgleda bolje.


Zaključno, mogu objektivno reći da mi je ova prirodna formula puno pomogla jer otkad je uzimam svako jutro, osjećam se kao da sam povratila svoj život.


Nemojte me krivo shvatiti: to nije čudotvorna formula jer treba neko vrijeme da djeluje. Ali ako se borite s težinom i imate problema s opuštanjem i fokusiranjem, preporučujem uporabu ovu formulu.


Možda zvuči glupo, ali ponekad mala navika poput ove može napraviti veliku razliku u našem blagostanju i životu. To je bio slučaj sa mnom, a nadam se da će biti i sa vama.

Lijep pozdrav,

Petra

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

HORMONSKA RAVNOTEŽA
-51%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 80,99 EUR(610,26kn)
Pogledajte proizvod