Britta: "Dosta sam smirenija i imam više energije!"

Problemi s kojima se Britta susrela bili su oni koje mnogi od nas poznaju: prekomjerna težina, umor, nadutost i nekvalitetan san, pa da nabrojimo neke.

Čini vam se poznato?

I mislili smo tako!

image

*Rezultati se razlikuju od osobe do osobe, ovisno o načinu života i zdravlju.

Pomoć! Nešto nije u redu s mojim tijelom!

Britta svoju figuru opsuje kao normalnu. Ono što ju je dugo mučilo bile su promjene raspoloženja, redoviti umor i nesanica, kao i povećani stres koji je došao kao rezultat gore navedenog.

Iako je Britta točno znala da će zdravija prehrana i vježbanje pomoći u rješavanju mnogih problema, jednostavno nije mogla naći vremena i energije da bilo što učini po tom pitanju. Zauzetoj prodavačici koja gotovo da nema slobodnog vremena, bilo je nemoguće usporiti i promijeniti svoj način života u cjelini.

Kriva je hormonska neravnoteža!

Ono što Britta nije znala je da je za njene probleme odgovorna hormonska neravnoteža, simptom 21. stoljeća. Razlog tome je što smo opterećeni estrogenom; stanje u kojem u našem tijelu ima viška estrogena naziva se estrogena dominacija.

To mogu uzrokovati ksenoestrogeni ili hormonski (endokrini) poremećaji. Te umjetne kemikalije imaju kemijsku strukturu sličnu onoj estrogena i oponašaju njegove funkcije u tijelu.

Gdje možemo pronaći te uzroke hormonskih poremećaja?

Poremećaji hormona mogu se naći u stvarima kojih se vjerojatno nikada niste sjetili: konvencionalno uzgojenom mesu i mliječnim proizvodima, nadomjesnoj hormonskoj terapiji, nekim šamponima i sapunima, uređajima za pranje rublja i mikroplastici koje su danas prisutne svugdje - od boca s vodom do sve naše hrane.

A koje su posljedice dominacije estrogena?

Svi problemi s kojima se Britta suočila: masnoća na trbuhu, nadutost, celulit, umor i općenita nemotivacija.

"Prvi rezultati već viđeni nakon dva tjedna*!"

Srećom, Britta je otkrila EstroLux na društvenim mrežama i sada, nakon što ga koristi nekoliko mjeseci, smatra da ima vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. Britta je primijetila prve promjene nakon dva tjedna; "Spavam ujutro i puno sam opuštenija na poslu."

Štoviše, osjeća se puno smirenije i ima puno više energije, a sve zahvaljujući EstroLuxu, prirodnoj hormonskoj detoksikaciji s 3 u 1 učinkom koja pomaže vratiti hormonsku ravnotežu. Britta dodaje: "Svakako bih ga preporučila!"

Hormonska neravnoteža je rasprostranjen problem

Nakon godina istraživanja, Sensilab je ponosan što je lansirao rješenje za ovakav problem uzrokovan prekomjernom razinom estrogena. Način na koji djeluje je da EstroLux blokira, deaktivira i uklanja višak estrogena.

100% prirodno!

Glandline EstroLux je proizvod s prirodnim aktivnim sastojcima koji uravnotežuje razinu estrogena i podržava zdravlje jetre i detoksikaciju. Ne sadrži hormone ni soju, ali sadrži ekstrakt brokule, rabarbare, klorelu (detoksikacijsku algu), kao i vitamin B6.

*Rezultati se razlikuju od osobe do osobe, ovisno o načinu života i zdravlju.

Proizvodi za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-49%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 50,99 EUR(384,21kn)
Pogledajte proizvod
HORMONSKA RAVNOTEŽA
-51%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 80,99 EUR(610,26kn)
Pogledajte proizvod