Václava je poboljšala svoje zdravlje i dobrobit uz ThyroLux!

Václava je prodavačica, au slobodno vrijeme voli kuhati i planinariti.

Kaže da je u mladosti bila prilično mršava, no zbog problema sa štitnjačom počela se debljati, što se negativno odrazilo na njezin život općenito.

image

Srećom, naišla je na ThyroLux i stvari su se brzo promijenile na bolje. Pročitajte njezinu priču i saznajte kako!

''Sve je prirodno.''

Prije nego što su počeli njezini problemi sa štitnjačom, Václava se osjećala puno bolje: "Naravno da sam se osjećala bolje kad sam bila vitka, nisam tako lako ostajala bez daha, imala sam više energije i osjećala sam se privlačnijom."

Jednog je dana na internetu vidjela oglas za Sensilab i odlučila isprobati proizvode: "Najviše su me privukli prirodni sastojci."

Njezin omiljeni proizvod ubrzo je postao ThyroLux, a rezultati pokazuju i zašto!

Znate li …?

Štitnjača je glavni regulator metabolizma. Ako je štitnjača usporena i ne oslobađa dovoljno hormona štitnjače, metabolizam se usporava. To znači da vaše tijelo ne može koristiti hranu za energiju tako učinkovito kao što bi inače, što dovodi do kalorijskog viška i posljedično debljanja.

"Odjednom sam se osjećala manje umorno"

Nakon 3* mjeseca redovite upotrebe dodatka prehrani ThyroLux, Václava je primijetila značajno poboljšanje: „Odjednom sam se osjećala manje umorno, prestala sam se toliko znojiti i znatno sam smršavjela. Moja luda želja za slatkim je prestala.”

Nedavni liječnički pregledi potvrdili su da se stanje doista popravilo: "Nedavno sam bila na vađenju krvi i liječnik je ustanovio da su mi krvne vrijednosti potpuno normalne!"

image

Znate li …?

Čak 20% odraslih osoba ima problema sa štitnjačom, a većina to niti ne zna! Statistike pokazuju da žene imaju i do osam puta veću vjerojatnost da će ih doživjeti, a prevalencija samo raste s godinama. U velikoj većini slučajeva rad štitnjače je usporen. Osobe s nedovoljnim radom štitnjače često osjećaju umor, stalnu hladnoću, prekomjerno debljanje, maglu u mozgu, usporenu probavu, lomljivu kosu, suhu kožu i bolove u mišićima.

4-u-1 djelovanje za podršku štitnjači: ThyroLux!

Potpuno prirodni sastojci u ThyroLuxupodržavaju zdravlje štitnjače: pospješuju metabolizam i uspostavljaju ravnotežu u tijelu na nježan, ali iznimno učinkovit način. Njegova 4-u-1 formula pomaže uravnotežiti hormone štitnjače, ubrzati gubitak težine, poboljšati koncentraciju i vratiti zdravlje kose i kože.

Najbolji dio? Prirodno je i potpuno bez hormona!

Pridružite se desecima tisuća kupaca diljem Europe i ODMAH naručite proizvod u posebnoj promotivnoj ponudi!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.