Ilaria: "Osjećam se snažnije i puna energije!"

Ilaria sebe opisuje kao visoku i snažnu, ali bez viška kilograma. Njen životni stil je užurban, usklađuje i posao i studij u isto vrijeme, a u slobodno vrijeme je aktivna i bavi se sportom.

image

“Rad i učenje u isto vrijeme može biti prilično stresno.”

Ilaria objašnjava kako rad u digitalnom marketingu istovremeno uz studiranje zahtijeva visok tempo – a uz to dodaje i neke hobije za održavanje aktivnog načina života:

“Rad i učenje u isto vrijeme može biti prilično stresno. U slobodno vrijeme volim igrati tenis i ići u šetnju prirodom.”

U nastojanju da pronađe ravnotežu u svom svakodnevnom životu, Ilaria je krenula u potragu za suplementima na internetu i tada je naišla na ThyroLux!

Visokokvalitetni sastojci, povoljna cijena, dobre kritike i svi pozitivni komentari na društvenim mrežama. Osim toga i činjenica da ne sadrži nikakve hormone." sve su to bili razlozi koje je navela i zbog kojih je i sama željela isprobati ovaj dodatak.

"Osjećam se snažnije i puna energije!"

Nakon korištenja ThyroLux-a Ilaria je primijetila neke nevjerojatne promjene!

“Koristim ThyroLux već pet* mjeseci i stvarno sam primijetila neke promjene”, kaže nam Ilaria, “Osjećam se snažnije i punom energije! Čak se i moj fokus poboljšao i to mi je pomoglo kako u poslu tako i u studiranju!”

"Imam manje valunga, san mi se poboljšao... Čak i moja koža i kosa izgledaju jače i bolje!"

image

Podrška štitnjači bez hormona uz ThyroLux!

ThyroLux se temelji na prirodnim aktivnim sastojcima i nudi potporu štitnjači bez prisutnosti hormona – čime je Ilaria bila posebno zadovoljna. Ima snažno 4-u- djelovanje: uravnotežuje hormone štitnjače, potiče mršavljenje, poboljšava fokus i jača kosu i kožu. Čak ubrzava probavu i pomaže detoksikaciju! *

“Mislim da sam sada u prilično dobroj formi! Osjećam manju nadutost i manji višak vode... Pored toga sam i smršavjela, posebno u području bokova i bedara!

Pitali smo Ilariu bi li preporučila ThyroLux na što nam je odgovorila:

“Apsolutno bih preporučila ThyroLux!”

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je iznimno važno.

Proizvodi za vas

JETRA
-53%
Posebna cijena 33,99 EUR(256,11kn) Standardna cijena 71,99 EUR(542,44kn)
Pogledajte proizvod