Kako ojačati štitnjaču

Izrazi poput: "nakon 30 godina počnete se debljati", "nikad nećete vratiti figuru od prije porođaja"... su vrlo česti. Ali, ono što trebate znati je da su sve to samo mitovi, možete se vratiti staroj figuri, tajna je u načinu rada štitnjače.

image

Štitnjača treba malo pomoći!

Ako niste promjenili vašu prehranu, a kilogrami vam se i dalje nakupljaju, velika je šansa da imate probleme sa štitnjačom. No, to ne mora nužno značiti da je stanje alarmantno, već samo da je vaša štitnjača malo „lijena“.

Lijena štitnjača = nakupljanje masnoće

Štitnjača je mala žlijezda smještena u predjelu vrata, žlijezda koja odlučuje koliko brzo ćemo sagorijevati kalorije. Hormoni štitnjače kontroliraju metabolizam, odnosno potrošnju energije. Ako je djelovanje štitnjače usporeno, proizvodi premalo hormona, pa su usporeni svi procesi u tijelu, uključujući sagorijevanje masnoće.

Kako možete pomoći štitnjači?

Najčešći razlozi usporavanja rada štitnjače su stres i nedostatak važnih hranjivih sastojaka. Stoga vam preporučujemo da isprobate najučinkovitije metode ublažavanja stresa.

To ne moraju biti joga ili meditacija, mozak možete "nahraniti" i na druge načine. Šetnja prirodom, šetnja psa,čitanje knjige, slušanje omiljene glazbe, druženje s dragim prijateljima ili posjet toplicama, sve su to učinkovite sitnice...

Izvucite svoju odjeću, S veličine iz naftalina!

Sada je vrijeme da odlučite: Hoćete li vjerovati mitovima da se ništa ne može učiniti ili ćete sami oblikovati svoju sudbinu, točnije - vlastitu tjelesnu građu?

Ako ste se odlučili za drugu verziju, vjerojatno se pitate: Kako to učiniti? Već ste dobili prvi savjet, trebate aktivirati štitnjaču. A naše je rješenje prirodno, bez hormona!

ThyroLux - pomaže štitnjači

Thyrolux je jedini proizvod koji nudi optimalnu potporu štitnjače zbog svojih prirodnih sastojaka.

ThyroLux kapsule sadrže aminokiselinu L-tirozin i ekstrakt smeđih algi s prirodnim jodom, ekstrakte šišandre i bosiljka, koji osiguravaju bolju otpornost na stres. Proizvod također sadrži ekstrakt smole guggul koja podržava sposobnost apsorpcije joda, magnezija za više energije te minerale: cink, selen, mangan i bakar koji su presudni za optimalno funkcioniranje štitnjače.

Pobrinite se da vaša štitnjača radi optimalno i ubrzava metabolizam. Uskoro ćete primijetiti da se ostvaruje san o ponovnom nošenju odjeće S veličine!