Kako je Martine uspjela smršavjeti i dobiti više energije

Martine je 32-godišnja dizajnerica koja je prošla teško razdoblje. Počela je uzimati kontracepciju, udebljala se i bila je pod velikim stresom. Tada su počeli njezini problemi sa štitnjačom.

Martina

Usporena štitnjača može vam zakomplicirati život!

Usporena štitnjača ne oslobađa dovoljno hormona i usporava metabolizam, što dovodi do viška kalorija i debljanja. Također možete primijetiti osjećaj depresije, nedostatak energije i hladne ruke inoge.

„Još uvijek sam bila umorna!“

Martineni problemi bili su vrlo tipični. "Još uvijek sam bila umorna! Patila sam od promjena raspoloženja, osjećala sam se nuusredotočeno i nemotivirano. A imala sam i otekline."

Tada je naišla na Facebook-u na Glandline ThyroLux i odlučila ga je isprobati. Čeznula je za olakšanjem od natečenih zglobova i nadutosti.

"Imam više energije, a moje raspoloženje je stabilno!"

Počela je koristiti ThyroLux i primijetila je promjene u roku od tjedan dana. "Imam više energije, a raspoloženje mi je stabilno. Trbuh mi nije nadut, a čak sam i malo smršavila!"*

Držite štitnjaču pod kontrolom s ThyroLux kapsulama!

ThyroLux pruža potporu štitnjači bez hormona sa snažnim 4-u-1 učinkom: uravnotežuje hormone štitnjače, potiče mršavljenje, poboljšava koncentraciju i jača kosu i kožu. Poboljšava metabolizam i povećava razinu energije. Također ubrzava probavu i detoksikaciju!*

"ThyroLux mi je stvarno pomogao i želim ga nastaviti koristiti!"

ThyroLux se temelji na prirodnim aktivnim sastojcima, koje Martina jako cijeni. Sad se u svom tijelu osjeća vrlo dobro. "Promjena se dogodila u roku od tjedan dana i od tada traje! ThyroLux mi je stvarno pomogao i želim ga i dalje koristiti! "

 

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

ANTISTRES
-58%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod