Kad mi je prijateljica rekla za svoj neobičan jutarnji ritual, mislila sam da je luda. U nekoliko tjedana smršavjela sam 10 kilograma, pobijedila umor i povratila život – u 45. godini

image

Nešto slično se vjerojatno dogodilo gotovo svima nama:

Bio je ponedjeljak ujutro i ja sam se izvukla iz kreveta iscrpljenija nego ikada.

Pogledala sam se u ogledalo u kupaonici i nije mi se svidjelo ono što sam vidjela... 45-godišnja žena s viškom kilograma, obilježena godinama i umorom, lomljive kose i masnoće na trbuhu, struku i bedrima.

„Što sam učinila da sad ovako izgledam!“, pomislila sam u sebi.

Ne samo da sam imala vidljivo višak kilograma, bila sam i iscrpljena, i to bez razloga. Cijelo vrijeme sam imala osjećaj tzv. moždanu magu. Nula motivacije. Čak su i male stvari poput odlaska u trgovinu bile teške.

Osjećala sam se toliko emocionalno i fizički zbunjeno tog jutra da sam se poželjela vratiti u svoje dvadesete kada je sve bilo jednostavno.

image

Pozdrav, ja sam Petra Kohler, imam 45 godina i u ovom članku želim objasniti kako sam zbog te bolne spoznaje izgubila više od 10 kilograma u nekoliko tjedana, bez drastične dijete ili intenzivnog vježbanja.

Godinama sam isprobavala lude dijete kako bih smršavila i poboljšala svoje zdravlje. Ali onda sam došla do neobičnog otkrića koje me pretvorilo u sasvim drugu ženu.

Shvatila sam da su gotovo svi moji problemi - magla u mozgu, debljanje, stalni umor - povezani s organom koji se često zanemaruje.

Ovaj mali organ odgovoran je za sagorijevanje viška masnoće i održavanje energije tijekom dana.

Kada ovaj organ "uspori", usporava se i naš metabolizam, brže se debljamo i energija nam naglo opada. Ispostavilo se da više od 20% žena ima ovaj problem, a 60% ga nije ni svjesno!

Srećom, otkrila sam jednostavan način kako potaknuti rad ovog malog organa. S njim možete ponovno pokrenuti metabolizam u bilo kojoj dobi.

Naravno, bila sam vrlo skeptična kada sam prvi put čula za ovaj savjet, uostalom, već sam svašta bezuspješno isprobala.

Ali nakon nekoliko tjedana svakodnevne vježbe, primijetila sam značajan porast energije i izgubila više od 10 kilograma.

Ponosna sam i s olakšanjem mogu izvijestiti da sam danas živahnija, snažnija i usredotočenija nego što sam bila u bilo kojem trenutku posljednjih desetljeća.

Budući da je meni tako dobro djelovao, vjerujem da može pomoći i drugim ženama koje se stalno osjećaju pretile, iscrpljene i nemotivirane.

Navika o kojoj ću vam pričati možda nije za vas, ali vjerujte mi, svakako se isplati pokušati.

Dan kada sam shvatila da MORAM vratiti svoj život na pravi put

image

Sebe bih opisala kao normalnu ženu. Imam dobar posao, super muža i dvije kćeri koje volim najviše na svijetu. Ništa mi ne nedostaje za moju sreću.

Međutim, s vremena na vrijeme čujem unutarnji glas kako mi govori da sam predebela, prespora i nedovoljno zdrava. Ne sviđa mi se taj glas, ali u isto vrijeme znam da govori istinu.

Sve do svoje tridesete uvijek sam bila u odličnoj formi: ravnog trbuha, lijepe kože, puna energije – i to bez puno truda.

Nakon rođenja druge kćeri Emilije to se promijenilo. Odjednom su mi se na tijelu počele nakupljati masne naslage.

Energija mi se raspršila. Od trenutka kada sam se probudila do trenutka kada sam otišla u krevet, bila sam potpuno iscrpljena. Jedina stvar koja me držala budnom bile su bezbrojne šalice kave kojima sam se svaki dan polijevala poput žene koja umire od žeđi.

Osjećala sam se zarobljenim u začaranom krugu debljanja, tromosti i iscrpljenosti.

Kad sam se u ponedjeljak ujutro probudila i otišla na posao, u ogledalu sam vidjela samo ovo: debelu, iscrpljenu ženu od 10 kilograma viška, tanke kože i kose i potpunog nedostatka volje.

Tog sam dana odlučila da mi je dosta. Morala sam učiniti nešto da promijenim svoj život.

Zašto je većina metoda mršavljenja beskorisna: gorka istina koju skrivaju dijetalne marke

image

Internet je preplavljen "čudotvornim" proizvodima za mršavljenje.

Ovi proizvodi obećavaju da možemo izgubiti 25 kilograma u dva tjedna i jesti ukusne obroke svaki dan bez odlaska u teretanu.

Nepotrebno je reći da većina ovih lijekova ne djeluje. Ja sam jedna od žrtava ovih očiglednih laži. Isprobala sam desetke ovih oglašenih metoda za gubljenje masnoće i poboljšanje zdravlja.

Probala sam keto dijetu, dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata, dijetu bez ugljikohidrata, Dukanovu dijetu, Atkinsovu dijetu i mnoge druge. Počela sam preskakati obroke i smanjivati ​​unos kalorija povremenim postom. Pila sam koktele i litre zelenog čaja.

Ali svaki put je bilo isto: izgubila sam nekoliko kilograma u dva do tri tjedna, a u narednim tjednima ih vratila. Poznati yo-yo efekt koji je vjerojatno svatko iskusio.

Veliki problem s ovim bezbrojnim metodama mršavljenja je taj što nisu dizajnirane za dugotrajnu upotrebu.

Nakon nekog vremena tijelo se umori od drastičnih prehrambenih ograničenja i reagira žudnjom kojoj je nemoguće odoljeti.

Nakon nekoliko tjedana stroge dijete, osjetila sam potrebu da se ko divlja žena bacim na masnu hranu. Još gore, bila sam slaba, umorna, imala sam glavobolje i bila sam potpuno jadna.

Da, neki vam proizvodi mogu pomoći da izgubite nekoliko kilograma. Ali to ne znači da ćete biti vitki, zdravi i sretni.

Kakvog smisla ima izgubiti 15 kilograma ako ste slabi i depresivni? Ovo je besmisleno.

Jednog sam dana pričala prijateljici, koju sam upoznala na jogi, koliko sam bila frustrirana i saznala sam nešto vrlo zanimljivo.

Nešto što se pokazalo kao trik za poboljšanje mog zdravlja. Ovo što ću vam reći na prvu zvuči čudno – tako sam se i ja osjećala.

Otkrila sam da su gotovo svi moji zdravstveni problemi povezani s jednim malim organom u mom tijelu

image

Prijateljica s joge mi je objasnila da je donedavno i ona bila stalno umorna i iscrpljena te se osjećala pretilom. Pitala sam je: "Kako si izašla iz ovog začaranog kruga?"

Odgovorila je:

“Posjetila sam terapeuta koji se bavi ženskim zdravljem. Objasnio mi je da svi ti problemi - pretilost, umor, depresija, sagorijevanje - često imaju zajednički uzrok. Iako je to tako čest problem, još uvijek je vrlo nepoznat. Otprilike jedna od pet žena je pogođena, ali više od polovice tih žena toga nije ni svjesno. Stručnjaci to nazivaju "usporena štitnjača".

Podigla sam obrve kad je to rekla.

"Znam da zvuči čudno, ali kada shvatite kako radi štitnjača, shvatit ćete zašto se svi ovi problemi javljaju u isto vrijeme...

Štitnjača je mala hormonska žlijezda u vratu koja regulira naš metabolizam.

Kada štitnjača dobro radi, ona proizvodi i skladišti važne hormone koji nam pomažu u sagorijevanju kalorija, održavanju dobre razine energije i osiguravanju učinkovitog metabolizma.

Ako je štitnjača usporena, metabolizam se usporava, tijelo slabije sagorijeva kalorije, smanjuje se snaga mozga i stalno se osjećate umorno. Ako imate problema s mršavljenjem, ako ste stalno umorni i često osjećate maglu u mozgu, možda imate premalo aktivnu štitnjaču", objasnila je.

Nikada nisam čula za "usporenu štitnjaču". Naravno, bila sam znatiželjna i pitala sam je kako mogu riješiti svoj problem.

“U tome mi je pomogao terapeut. Objasnio mi je da je ključ jake štitnjače osigurati tijelu dva bitna sastojka: jod i L-tirozin.

Ova dva sastojka djeluju kao gradivni blokovi za zdravu štitnjaču. Kada ih ima u tijelu u dovoljnim količinama, štitnjača ih koristi za proizvodnju važnih hormona koji ubrzavaju metabolizam.

Ako štitnjača ne dobiva dovoljno joda i L-tirozina, radi manje učinkovito i cijelo tijelo se usporava. Rezultat? Debljanje, umor, iscrpljenost, letargija i tako dalje.”

Objasnila mi je kako je ubrzala metabolizam posebnom formulom koju joj je preporučio terapeut.

image

“Hoćeš li reći da mogu riješiti svoje probleme uzimajući te dvije supstance?” upitala sam skeptično.

“Pa nije to tako jednostavno...” rekla je.

„Prije svega važno je da oba sastojka dolaze iz prirodnih izvora, poput biljaka. Istraživanja su pokazala da je korisno uzimati još jedan sastojak koji se zove guggul, a koji potiče apsorpciju prirodnog joda u štitnjači."

"A gdje nabavljate ove sastojke?"

„Terapeut mi je preporučio prirodni dodatak prehrani ThyroLux, koji je posebno namijenjen jačanju štitnjače. Riječ je o njemačkom pripravku koji sadrži tri sastojka - jod, L-tirozin i guggul smolu - u optimalnim količinama za jačanje rada štitnjače i prirodno ubrzanje metabolizma.

Uzimam ga svako jutro već 3 mjeseca i nikad nisam tako brzo sagorjela masnoće. Imam više energije i kosa mi je bujnija. Općenito, osjećam se kao da imam zdravije i spremnije tijelo. Utječe i na moje raspoloženje!” namignula je.

Moram priznati da sam bila znatiželjna. Znam da je moja prijateljica u prošlosti imala problema s postizanjem forme. Dakle, ono što je radilo za nju moglo bi i dalje raditi za mene.

Provjerila sam web stranicu Sensilaba, proizvođača ThyroLux formule i pronašla izvrsne recenzije i stotine zadovoljnih kupaca.

Sigurno nije prvi put da sam isprobala ovakav proizvod, ali iz znatiželje sam mu ipak odlučila dati priliku.

Budući da je proizvod došao sa 100% jamstvom zadovoljstva, pomislila sam: ako ne uspije, u najgorem slučaju, dobit ću svoj novac natrag.

Prijateljica mi je rekala da se za dobar rezultat preporučuje uzimanje ThyroLuxa tri mjeseca. Stoga sam sklopila pretplatnički odnos kako bih svaki mjesec dobivala paket ThyroLuxa s dodatnim popustom. Proizvod sam dobila samo nekoliko dana nakon narudžbe.

Odmah sam počela koristiti dodatak prehrani. Uzimala sam ga svako jutro nakon doručka i svaku večer nakon večere. Rezultati su me iznenadili u pozitivnom smislu.

Sa sigurnošću mogu reći da sam zahvaljujući ovoj formuli ponovno pronašla svoj život.

Kakvo je moje mišljenje o ovom proizvodu?

image

Bit ću iskrena: nije se puno dogodilo u prvih nekoliko dana. Nisam primijetila neki poseban učinak. Ali nakon tjedan dana počela sam primjećivati ​​stvarnu razliku.

Prvo što sam primijetila bilo je da imam puno više energije nego inače. Čak i bez kave bila sam puno  manje umorna nego inače, a produktivnost na poslu mi se značajno povećala. Naravno, još uvijek sam s vremena na vrijeme umorna, pogotovo kad ne spavam puno.

Ali nakon uzimanja ovih kapsula rekala bih da sam većinu vremena imala dobru razinu energije. Još jedna stvar koju sam primijetila je da je moja iznenadna želja za nezdravom hranom gotovo nestala.

Smanjena glad stvarno mi je pomogla da jedem puno više zdravih i uravnoteženih obroka i ostavim nezdrave stvari po strani.

Nakon nekoliko mjeseci, zahvaljujući zdravijem načinu života i novoj motivaciji, smršavjela sam nesvjesno. Također sam primijetila da mi koža izgleda bolje i da mi je kosa zdravija nego prije.

Sve u svemu, mogu reći da mi je ovaj prirodni proizvod puno pomogao, jer otkad ga uzimam svako jutro i večer, bezbroj aspekata mog zdravlja se poboljšalo.

Ne želim reći da je to čudotvoran proizvod jer treba neko vrijeme da djeluje. Za one koji imaju višak kilograma, umorne i iscrpljene, ne može škoditi isprobati ThyroLux. Ovo stvarno može potaknuti vaš metabolizam.

Možda zvuči glupo, ali ponekad takva mala navika može imati veliki utjecaj na naše blagostanje i život.

Barem je tako bilo u mom slučaju a nadam se da će biti i drugima.

Lijep pozdrav,

Petra

Proizvodi za vas

HORMONSKA RAVNOTEŽA
-51%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 80,99 EUR(610,26kn)
Pogledajte proizvod
HORMONSKA RAVNOTEŽA
-50%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 51,99 EUR(391,74kn)
Pogledajte proizvod