Uradi sam: Detoksikacija vodom za kompletno čišćenje organizma

Iako detoksikacija vodom zvuči kao pomodni trend (neki ju čak zovu "spa" voda), zapravo je riječ o kombinaciji vode i svježeg voća, povrća, začina i biljaka. Pogledajte video!

image

Detoksikacija vodom može značajno povećati vašu želju za hidratizacijom organizma ovim božanstvenim napitkom koji je odlična alternativa gaziranim pićima, zašećerenim sokovima i energetskim pićima.

Voda pomaže tijelu da se očisti od "prljavština", sprječava zatvor, pomaže s apsorpcijom minerala i drugih nutrijenata, hidratizira i čisti kožu, a popis ovakvih pogodnosti na zdravlje tijela i dobar izgled samo se nastavlja.

Mnoga su istraživanja dokazala da čaša vode popijena 30 minuta prije jela smanjuje osjećaj gladi, što je odličan trik ako se želite riješiti viška kilograma.

Određene namirnice, poput zelenog čaja, vitamina C koji se nalazi u citrusnom voću ili začini poput kurkume mogu znatno ubrzati sagorijevanje masnoća. Zašto ih, s tim na umu, ne biste dodali u vodu koju ionako morate popiti?

Kriške naranče s listićima mente, kriške jabuke ili kruške s limetom, naribani đumbir s kriškama svježeg krastavca s listićima bosiljka, ... ovo su samo neke od mnogobrojnih kombinacija okusa koje možete isprobati i obogatiti svoju vodu. Eksperimentirajte sa sastojcima i dnevno popijte barem dvije i pol litre ove obogaćene vode. Budite bez brige, rezultate ćete vrlo brzo primijetiti!

GirlBoss: "Pridružite mi se u korištenju 10 DAYS Detox programa!"

Pozdrav!

Moje ime je Iva, ali vjerujem da sam nekima od vas bolje znana kao GirlBoss. Imam 23 godine i živim u Rijeci. Redovna sam studentica prava, no zbog svoje ljubavi prema kozmetici i ljepoti prije nešto više od godinu dana započela sam svoj "youtube put" na kanalu GirlBoss. Trudim se snimati video uratke vezane uz one teme koje vas zanimaju, ali i koje mene vesele.

image

Sa Sensilabom sam se susrela prije više od godinu dana i bila sam jako zadovoljna rezultatima 30 days Candida Solution programa. Upravo zbog toga veseli me što imam priliku isprobati 10 DAYS Detox program kao i Malinie dodatka prehrani. Nadam se da ćete mi se i vi pridružiti na ovom putu i da ćemo se zajedno osjećati bolje, ali i izgledati bolje. Pogledajte video!

Za čišćenje tijela i gubitak kilograma nakon praznika

10 Days Detox + POKLON Malinie ®

  • Najbrži detox program
  • Optimalna kombinacija sastojaka koji ubrzavaju detoksikaciju cijelog tijela
  • 3 u 1:  štiti i čisti jetru, regulira apetit i tijelu daje energiju, održava ravnotežu probavnog trakta
  • U paket je priložena i knjižica koja sadrži jelovnike i nacrt za učinkovito čišćenje organizma
  • + POKLON: Malinie - najpopularniji topilac masnoća