-47%

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Glandline SleepLux

3-u-1 prirodni dodatak za kvalitetan san koji vam pomaže da se opustite, brže zaspite i imate kvalitetniji san. Sa 7 vrhunskih hranjivih sastojaka presudnih za prirodnu tjelesnu proizvodnju melatonina - hormona spavanja - i 3 snažna biljna ekstrakta s klinički dokazanim učincima.

  • Smanjuje nesanicu za 42%*, smanjuje uzrujanost za 35%* i smanjuje napetost za 18%*
  • Poboljšava kvalitetu sna do 33%*
  • Pomoć bez hormona: sprječava ovisnost i lažni osjećaj prekomjerne proizvodnje melatonina
  • Čista formula na biljnoj bazi s bioaktivnim sastojcima kako bi ih tijelo moglo odmah upotrijebiti

Contents: 1x Glandline SleepLux 0 none/30 dana

Dovoljno za 30 dana

-47% popust
Posebna cijena 99,99 HRK Standardna cijena 189,99 HRK

Odaberite paket:

Savjet: Uštedite dodatnih 15% uz pretplatu

Jednokratna narudžba
(Zaliha za 30 dana)
47% popusta
189,99 HRK
99,99 HRK
Pretplatite se i uštedite više
(Primite 30-dnevnu zalihu svaki mjesec.)
Dodatnih 15% POPUSTA
 
189,99 HRK
84,99 HRK
Na skladištu
SKU
250004

1 u 3 odrasle osobe ne dobivaju dovoljno sna

Većina nas zna da je dobar san presudan za naše fizičko i mentalno zdravlje, ali premalo nas to postavlja sebi kao prioritet. U osnovi smo zaboravili kakav je osjećaj biti zaista odmoran - što često dovodi do štetnih posljedica.

Ali nedostatak sna ne rezultira samo osjećajem mrzovolje i tromosti. Također može pridonijeti lošem raspoloženju, nedostatku fokusa i energije, povećanom apetitu, debljanju, oslabljenom imunološkom sustavu i bržem starenju. Štoviše, to je čak povezano sa znatno povećanim rizikom za razna ozbiljna stanja.

SleepLux: Prirodno sredstvo za spavanje koje vam pomaže da brže zaspite i imate kvalitetan san

SleepLux donosi pažljivo razvijenu mješavinu sastojaka koji pomažu potaknuti i održavati kvalitetan san - s nevjerojatnim rezultatima!

Studije potvrđuju da matičnjak, jedan od glavnih sastojaka SleepLuxa, potiče opuštanje i zdrav san, smanjuje nesanicu do 42%*, uzrujanost za 35%* i napetost za 18%*. U kombinaciji s valerijanom, još jednim od ključnih sastojaka SleepLuxa, čak je pokazano da pruža i do 33%* kvalitetniji san. Ali još mnogo toga!

Sadrži i ekstrakt pasiflore, koji se već dugo koristi za opuštanje i podršku kvalitetnom snu. Uz sve to, SleepLux pruža savršenu mješavinu hranjivih sastojaka koji podržavaju prirodnu proizvodnju melatonina - hormona spavanja. Oprostite se od nemirnih noći i pružite dobrodošlicu zasluženom snu!

Prirodna pomoć za kvalitetan san koji će vam pomoći da spavate poput bebe

Podržava opuštanje i potiče san

Izvrsno poboljšava kvalitetu spavanja

Smanjuje nesanicu

Pomoć na bazi biljaka, bez hormona: sprječava ovisnost

Kome najviše pomaže

SleepLux se posebno preporučuje osobama koje:

  • imaju problemima sa spavanjem, posebno nesanicom: SleepLux potiče opuštanje i podržava prirodnu proizvodnju melatonina, uveliko smanjujući nesanicu i druge probleme sa spavanjem;

  • rade u smjenama: promjene u smjenama zbog kojih ste duže budni ili zbog kojih se ranije probudite remete proizvodnju melatonina. SleepLux pomaže vašem tijelu da se prilagodi novim rasporedima spavanja;

  • pate od problema sa spavanjem koji dolaze s godinama: vaše tijelo proizvodi sve manje i manje melatonina kako starite, stoga je vitalno podržati prirodnu proizvodnju melatonina kako biste tijekom noći dobili dovoljnu količinu dubokog sna;

  •  često iskuse probleme sa spavanjem povezane sa stresom ili putovanjem (jet-lag): podrška u proizvodnji melatonina može promovirati spavanje - čak i ako idete spavati u neobičajno vrijeme.

Aktivni sastojci

Glandline SleepLux
Sadržaj (1 jedinica)60 kapsula
Dnevna doza2 kapsule
Neto težina (1 jedinica)32 g

Sastojciu 2 kapsule% PDU*
L-triptofan500 mg**
Ekstrakt matičnjaka250 mg**
- Ružmarinska kiselina17.5 mg**
Ekstrakt valerijane120 mg**
- Valerenska kiselina0.96 mg**
Ekstrakt pasiflore40 mg**
- Vitexin1,6 mg**
Niacin16 mg100
Cink10 mg100
Pantotenska kiselina6 mg100
Vitamin B61.4 mg100
Folat530 µg265
Vitamin B12200 µg8000

*PDU = preporučeni dnevni unos** = preporučeni dnevni unos nije određen

Način upotrebe

Preporučeni dnevni unos su 2 kapsule.

2 kapsule

Jednom dnevno

SASTOJCI (u 2 kapsule)

L-triptofan 500 mg; ekstrakt lista matičnjaka sa 7% ružmarinske kiseline 250 mg (ružmarinska kiselina 17,5 mg); ekstrakt korijena valerijane s 0,8% valerenske kiseline 120 mg (valerenska kiselina 0,96 mg); cink bisglicinat (cink 10 mg - 100% PDU*); ekstrakt zračnog dijela pasiflore s 4% viteksina 120 mg (viteksin 1,6 mg); nikotinamid (niacin 16 mg - 100% PDU*); sredstvo protiv zgrudnjavanja: rižina vlakna; D-pantotenat (pantotenska kiselina 6 mg - 100% PDU*), kalcij; piridoksin hidroklorid (vitamin B6 1,4 mg - 100% PDU*); kalcij-L-metilfolat (folat 530 µg - 265% PDU*); metilkobalamin (vitamin B12 200 µg - 8000% PDU*); kapsule: hidroksipropil metil celuloza.

*PDU = preporučeni dnevni unos

UPOTREBA

Preporučeni dnevni unos su 2 kapsule s čašom vode 30 minuta prije spavanja.

VAŽNE NAPOMENE

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Važno je imati raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

UPOZORENJA

Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak proizvoda ili koristite lijekove savjetujte se s liječnikom prije upotrebe. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

ČUVANJE

Čuvati van dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi ispod 25 °C.