Eva: “Mislila sam da ću zauvijek biti naduta, umorna i razdražljiva.”

Nakon što je navršila 42 godine, Eva se počela suočavati sa strašnom nesanicom, zbog čega se stalno osjećala razdražljivo i umorno. Počela je dobivati i višak kilograma, posebice oko trbuha. A povrh svega, stalno je bila naduta, zbog čega je izgledala puno deblja nego što zapravo jest.

Nakon mjeseci borbe, konačno je otkrila razlog svojih problema. Danas je njezin život potpuno drugačiji: “Počela sam spavati kao beba i više se ne osjećam napuhnuto, teško, iscijeđeno ili ćudljivo. Volio bih da sam prije znao za ove biljne kapsule!”

Eva's Testimonial

"Nalaz krvi je otkrio koliko su moji hormoni bili narušeni."

“Kad su počeli problemi, prvo sam ih pokušala sama riješiti. Međutim, nakon dva mjeseca neuspjelih pokušaja i teškoća, konačno sam popustila i zakazala pregled kod liječnice.

Kada je čula za moje probleme, liječnica je odmah pretpostavila da imam problem s hormonskom neravnotežom. Zato me je poslala na analizu krvi, a rezultati su bili šokantni - moj estrogen je bio potpuno van granica!”

“Konačno sam dobila odgovor na sve svoje probleme.”

“Otkrila sam da imam nešto što se zove dominacija estrogena, hormonska neravnoteža koju karakterizira debljanje, problemi sa spavanjem, nadutost, razdražljivost i umor. Kad sam to saznala, osjećala sam se kao da mi je teret nestao s grudi jer sam konačno imala odgovor na sve svoje probleme.

Nakon što sam se vratila kući, počela sam pretraživati po internetu kako bih pronašla rješenje i naišla sam na potpuno prirodan proizvod EstroLux.”

Može li se hormonska ravnoteža doista vratiti prirodnim putem?

“Prije nego što sam promijenila cijeli način života, odlučila sam isprobati EstroLux. Jako mi se svidjelo što je proizvod prirodan – sadržavao je samo bilje, alge i vitamine. Međutim, u isto sam vrijeme bila skeptična. Može li se hormonska neravnoteža stvarno popraviti prirodnim putem? Činilo se predobro da bi bilo istinito.”

“Moji problemi sa spavanjem i višak kilograma su nestali!”

“Prve promjene bile su suptilne – svake sljedeće noći počela sam bolje spavati i imala sam više energije tijekom dana. Polako sam ponovno postajala ona stara, sretna. Nakon mjesec dana moj se bioritam potpuno vratio na pravi put – spavala sam solidnih osam sati!

Također sam počela gubiti višak kilograma i više nisam bila naduta. Nisam mislila da je moje salo na trbuhu povezano s dominacijom estrogena, ali kad mi je trbuh počeo nestajati, bila sam uvjerena!”

“Dobila sam odgovor – hormoni se mogu uravnotežiti prirodnim putem!”

“Nakon 2 mjeseca uzimanja EstroLuxa moji problemi su nestali. Budući da sam imala mnogo više energije, čak sam ponovno počela voziti bicikl! Tako sam počela gubiti masne zalihe kojih se godinama nisam mogla riješiti.

Također sam odlučila ponovno napraviti krvne pretrage i pokazalo se da su mi hormoni u savršenoj ravnoteži. Sada je i službeno – hormonska ravnoteža se definitivno može vratiti prirodnim putem!”

Estrogenska dominacija, epidemija 21. stoljeća

Razlog Evinih problema sa spavanjem, pretilosti u trbuhu, nadutosti i umora bila je dominacija estrogena, što je jedan od najčešćih hormonalnih disbalansa kod modernih žena.

To je zato što je okoliš opterećen ksenoestrogenima, odnosno hormonskim (endokrinim) disruptorima. Ove umjetne kemikalije imaju sličnu kemijsku strukturu kao estrogen i oponašaju njegove funkcije u tijelu. Ksenoestrogene možete pronaći u mikroplastici, mliječnim i mesnim proizvodima s konvencionalnog uzgoja, kozmetici, šminki i tako dalje.

Tisuće žena uspostavile su hormonsku ravnotežu s EstroLuxom 

Formula EstroLuxa sadrži prirodne i snažne aktivne sastojke koji zajedno uspostavljaju vašu hormonsku ravnotežu i poništavaju neugodne simptome visokog estrogena. To je jedini trostruki estrogenski detox na tržištu, što znači da ne samo da uravnotežuje višak estrogena, već ga i razgrađuje i izbacuje kroz jetru i crijeva.

Ako mislite da se možda borite s hormonskom neravnotežom, EstroLux je savršen izbor za prirodnu hormonsku detoksikaciju. Vjeruju mu liječnici i nutricionisti i podupiru ga brojna svjedočanstva žena poput Eve, koje su svoje hormone i život vratile na pravi put uz pomoć EstroLuxa.

Proizvodi za vas

HORMONSKA RAVNOTEŽA
-51%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 80,99 EUR(610,26kn)
Pogledajte proizvod
RAVNOTEŽA HORMONA
-50%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod