Vesna: “EstroLux mi je poboljšao kvalitetu života"

Kad je profesorica biologije Vesna prešla 40. godinu, počela se debljati i patila od pojačane hormonske neravnoteže. Zahvaljujući našim biljnim hormonskim detoks kapsulama Estrolux, uspješno se izborila s PMS-om, poboljšala probavu i smršavjela. Nastavite čitati kako biste saznali kako su joj najprodavanije kapsule pomogle poboljšati kvalitetu života!

image

Vesna svoje tijelo opisuje kao kruškoliko i sklono debljanju, problem koji se u posljednje vrijeme pogoršao: “Nakon što sam navršila 40 godina, kilogrami su se gomilali i jako ih se teško riješiti. Počela sam dobivati više masnoće na trbuhu, nešto s čime nikada prije nisam imala problema.”

“Hormonska neravnoteža je utjecala na sve”

Osim debljanja, Vesna je patila od nadutosti i razdražljivosti: “Prije sam to nekako regulirala kontracepcijskim pilulama, a sada ih više ne mogu uzimati zbog tromboze.”

Problemi su se negativno odrazili na njezino dobro: “Hormonska neravnoteža utjecala je na sve – na moje raspoloženje, probavu, težinu i nemogućnost skidanja viška kilograma...”

Znate li…?

Hormonski poremećaji u našoj hrani, pitkoj vodi, kozmetici i drugdje u našem okruženju mogu doprinijeti hormonskoj neravnoteži. Višak estrogena, poznat i kao dominacija estrogena, može dovesti do promjena raspoloženja, umora, magle u mozgu, nadutosti, debljanja i celulita.

“Sastojci su kvalitetni, prirodni i jako dobro spojeni”

Vesna je već isprobala brojne Sensilab proizvode, uključujući NightBurn XXL, ImunoBoost i Hepafar čaj za jetru, te je dobro upoznala brend: „Imam pozitivna iskustva s ostalim Sensilab proizvodima, smatram da su sastojci kvalitetni, prirodni i vrlo dobro kombinirani.”

Ovog puta odabrala je još jednog favorita kupaca – naše hormonsko sredstvo za detoksikaciju EstroLux. Omiljene kapsule sadrže prirodne sastojke poput matičnjaka, klorele i kineske anđelike koji pomažu uravnotežiti tjelesne razine estrogena za ublažavanje razdražljivosti, promjena raspoloženja i nelagode prije mjesečnice te potiču gubitak težine.

“Mjesečnica mi je prošla gotovo nezapaženo, bez simptoma povezanih s PMS-om”

Zahvaljujući EstroLuxu, Vesnino se stanje brzo popravilo: „Već tijekom prva 2* tjedna primijetila sam da mi se raspoloženje popravilo, manje sam napuhnuta, osjećam se lakše i pozitivnije. Menstruacija mi je prošla gotovo nezapaženo, bez simptoma povezanih s PMS-om.”

Znate li…?

Većina žena doživi PMS u nekom trenutku svog života. Uz korištenje dodataka za hormonsku ravnotežu, svoje tijelo možete podržati izbjegavanjem pušenja i alkohola, zdravom prehranom, puno sna i redovitim vježbanjem. Joga i meditacija također mogu pomoći u ublažavanju simptoma.

U sljedeća 2* mjeseca Vesna je primijetila daljnja poboljšanja – probava joj se poboljšala, osjećala se manje razdražljivom i konačno je uspjela smršaviti. Ipak, najvažniji napredak ostaje činjenica da se konačno oslobodila PMS-a, koji joj je prije ozbiljno narušavao kvalitetu života.

Sve u svemu, oduševljena je EstroLuxom: „Osjećam da su mi hormoni uravnoteženi. EstroLux mi je poboljšao kvalitetu života, bolje funkcioniram, imam manje menstrualnih problema i lakše sam smršavjela.”

EstroLux – za prirodno uravnoteženu razinu estrogena

Zahvaljujući svom 3-u-1 djelovanju, EstroLux pomaže blokirati, deaktivirati i izbaciti višak estrogena. Formula na biljnoj bazi pruža prirodan hormonalni detoks i može vam pomoći u uspostavljanju hormonalne ravnoteže:

  • Potiče mršavljenje, posebno na bokovima, bedrima i stražnjici
  • Ublažava razdražljivost, promjene raspoloženja i nelagodu prije menstruacije
  • Pomaže u opuštanju i poboljšava vaš san
  • Pomaže kod kožnih problema povezanih s hormonima

Vratite ravnotežu i ponovo se osjećajte dobro uz EstroLux – sada dostupan po posebnoj cijeni!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

JETRA
-65%
Posebna cijena 16,99 EUR(128,02kn) Standardna cijena 47,99 EUR(361,60kn)
Pogledajte proizvod
TOPI MASNOĆU
-55%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 55,80 EUR(420,45kn)
Pogledajte proizvod