Tracy: EstroLux mi je promijenio život!

Tracy (42) iz Velike Britanije, napisala nam je svoju priču o svom uspjehu i o tome kako joj je EstroLux promijenio život na bolje.

image

"Bila sam vitka osoba sve dok se simptomi endometrioze nisu počeli pojavljivati", piše Tracy. Nakupljanje viška kilograma i jaki menstrualni grčevi ostavili su traga na kvaliteti života i potaknuli Tracy da aktivno traži rješenje, a rješenje je pronašla u Sensilabu, na društvenim mrežama, a zove se EstroLux.

Tracy je isprobala proizvod s kombinacijom prirodnih sastojaka.

„Nakon prvog mjeseca korištenja, primijetila sam značajne promjene“

Već nakon prvog mjeseca korištenja, Tracy je primijetila značajne promjene: bolji menstrualni ciklus, manje bolne menstruacije, više energije i gubitak nekoliko kilograma.

Tracy je nastavila uzimati proizvod još 3 mjeseca  i cijelo to vrijeme se osjećala vrlo dobro. Kako joj se stanje poboljšalo prestala je uzimati prizvod.

Ali tada se bol vratila i tada je shvatila koliko joj je proizvod pomagao: "To je bio jedini način da shvatim koliko je učinkovit ovaj proizvod, sada ga ponovo koristim i osjećam se odlično!"

"Povećala mi se kvaliteta života, ovaj je proizvod promijenio moj život"

Tracy se prvi put nakon godina može pohvaliti da se osjeća sjajno, jaki menstrualni grčevi i nelagoda su stvar prošlosti.

Tracy nam je priznala da joj je EstroLux promijenio život i preporučuje ga svima koji se suočavaju sa sličnim problemima!

Proizvodi za vas

HORMONSKA RAVNOTEŽA
-50%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 51,99 EUR(391,74kn)
Pogledajte proizvod