Peter ima blistaviji osmijeh zahvaljujući TeethTox!

Peter je aktivan mladić i radi kao brijač. Tražio je proizvod koji bi mu mogao pomoći izbijeliti zube bezdugotrajnih i skupih stomatoloških zahvata.

image

Jednog dana je na internetu slučajno naišao na Sensilab. Uvjeren u pristupačnost i prirodne sastojke, Peter je odlučio isprobati naš TeethTox paket za izbjeljivanje zubi. Otkrijte njegovu nevjerojatnu priču u nastavku!

“Prve rezultate sam primijetio nakon samo tjedan dana*!”

Peter se osjeća jako uzbuđeno kada je njegov paket stigao: “Došao je u lijepom minimalističkom pakiranju. Jako me zaintrigiralo plavo LED svjetlo.”

Bio je sretan što je saznao da proces uopće nije dugotrajan i da trebate koristiti LED svjetlo samo 10 minuta dnevno.

Ni Peteru nije trebalo dugo vidjeti rezultate: "Prve rezultate sam primijetio nakon samo tjedan dana*."

Jeste li znali?

Promjena boje zuba može doći iznutra ili izvana. Vanjska promjena boje (kada zubi postanu obojeni zbog hrane, određenih pića ili pušenja) je češća i može se liječiti proizvodima za izbjeljivanje.1

5* nijansi bjelji zubi 

Koristeći vodič za nijanse koji je dobio uz komplet, Peter je pratio svoje rezultate. Kad je počeo, uskladio je nijansu svojih zuba s 4 ili 5 na ljestvici: "Nakon tjedan dana moja nijansa bila je 7*, a danas je 10*, možda čak i 11*."

image

Peterov biserno-bijeliosmijeh pozitivno je utjecao i na njegovo raspoloženje: "Osjećam se sigurnije i češće se smiješim!"

Jeste li znali?

Osmijeh ima brojne zdravstvene prednosti! Osimočitogsmanjenja stresa i povećanja endorfina, kojipomažusnižavanjukrvnog tlaka – nedavne studijetakođersugeriraju da bi osmijehmogaopomoći jačanju našegimunološkogsustava. 2

“Bolje od konkurencije

Na pitanje bi li TeethTox preporučio drugima, Peter oduševljeno odgovara: „To je svakako proizvod koji morate isprobati, cijena je izvrsna i bolji je od konkurencije! Rado bih ga preporučio svojim prijateljima.”

TeethTox paket za izbjeljivanje zubi – za svjetliji, samopouzdanijiosmijeh u trenu!

Ovaj klinički testiran komplet koji je siguran za caklinu sadrži LED svjetlo, 2 posude za usta, 3 tube gela za izbjeljivanje i vodič za nijanse, tako da možete lako pratiti svoj napredak. Pruža vidljive rezultate sa samo 10 minuta korištenja dnevno:

  • Učinkovito izbjeljujezube od mrlja od hrane, vina, kave, čaja i cigareta
  • 3 nijanse bjelji zubi nakon jednog tretmana
  • S dodatkom kalcija, vitamina E i aloe vere
  • Nema peroksida, štoznačibez boli ili osjetljivosti

TeethTox paket za izbjeljivanje zubi je super jednostavan za korištenje – koristite ga kod kuće dok kuhate, šminkate se ili gledate TV. Formula bez peroksida znači da je možete sigurno koristiti do 6 dana za redom.

Ostvarite vremensko ograničeni popust i pridružite se Peteru i drugim sretnim korisnicima TeethToxa ODMAH!

Ako već imate TeethTox, možda je vrijeme za novu dopunu. Ostvarite poseban popust sada!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati međupojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Izvori:

1 Silver, N. (2018, June 5). Is teeth whitening safe? Healthline. Retrieved April 22, 2022, from https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe

2 National smile week: 10 fun facts about smiling. Community Home Health Care. (2015, August 10). CommHealthCare. Retrieved April 22, 2022, from https://commhealthcare.com/national-smile-week-10-fun-facts-about-smiling/

Proizvodi za vas

KOŽA
-61%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn) As low as 23,99 EUR(180,76kn)
Pogledajte proizvod