Martina: „Ovi proizvodi su mi pomogli da počnem“

Martina, mlada dizajnerica web stranica i urednica online medija, u slobodno je vrijeme velika ljubiteljica knjiga. Svoju figuru opisala je kao „meku, s nedefiniranim mišićima i malo masnoće na bedrima, trbuhu i nadlakticama.” Nakon samo mjesec dana korištenja Slimmium proizvoda uspjela je smršaviti i sada se osjeća puno bolje.

image

Pročitajte kako je to uspjela!

"Nikad se nisam bolje osjećala u svom tijelu"“

Martinini problemi utjecali su na njezino dobro:

“Nikada se nisam osjećala najbolje u svom tijelu, ali ga pokušavam prihvatiti i podići na novu razinu gdje ću se u njemu osjećati bolje i ljepše.

Nikada nisam bio previše samouvjerena, što ima mnogo veze s mojim tijelom."

Vidjela je reklamu za Slimmium na Facebooku i odlučila isprobati naše proizvode:

“Htjela sam probati nešto novo. Uvijek iznova dopustim da me prevare lijepe riječi i iako radim u marketingu i poznajem trikove zanata, uvijek se iznova uhvatim. I sada sam se uvjerila u lijepe riječi na web stranici."

I bila je sretna zbog toga!

"Nakon prvog* tjedna izgubila sam prvi* kilogram"

„Koristila sam Slimmium paket Zbogom, kilogrami i KiloShred. Proizvode sam koristila od 15. ožujka 2022. do 15. travnja 2022.

Prvu promjenu - pojačano izlučivanje vode - primijetila sam već prvi dan. Nakon prvog* tjedna izgubila sam prvi* kilogram, ali nije bilo drugih očitih promjena na mom tijelu."

Znate li …?

  • Brzina gubitka kilograma ovisi o tome koliko nam je brz metabolizam. 1
  • Kada gubimo kilograme, naš metabolizam se usporava jer nam je tjelesna težina manja. To se može izbjeći promjenom prehrambenih navika i tjelesnim vježbanjem. 2
  • Slimmium proizvodi mogu ubrzati naš metabolizam kako bismo trajno smršavjeli bez pretjeranog ograničavanja prehrane.

"Smršavjela sam 2,5* kg u jednom* mjesecu"“

Martina je oduševljena rezultatima koje je postigla sa Slimmium proizvodima: „Osjećala sam se bolje i zato što nisam cijelo vrijeme razmišljala o hrani.

Proizvodi su povećali moju motivaciju za mršavljenje. Zahvaljujući proizvodima uspjela sam svakim danom unijeti više tekućine u organizam, što je vrlo važno. Povećana količina tekućine koju sam pila također je utjecala na smanjenje apetita.

Izgubila sam 2,5* kg u jednom* mjesecu, što mislim da je nevjerojatno i odličan početak za daljnje mršavljenje – višak kilograma ga čini manje vidljivim, ali svejedno sam sretna i veselim se što ću izgubiti više."

image

"Konačno sam pronašla motivaciju za dalje"

Najveća promjena za Martinu bila je u pogledu viška vode.

Osjećam se malo bolje i vjerujem da stvarno mogu smršaviti i doći do željene težine.

Imam još dug put ali to je početak, izgubila sam 2,5*kg i vjerujem da mogu izgubiti još. Još nisam stekla samopouzdanje, ali sam na dobrom putu da to postignem, a i osjećam se sve bolje i ljepše u svom tijelu. Još nisam stigla do cilja."

A njena zadnja poruka?

“Konačno shvaćam koliko je važno puno piti tekućine. Pronašla sam motivaciju za nastavak. Proizvodi su mi pomogli da počnem."

Paket Zbogom kilogrami!

Ovaj paket sadrži sve što vam je potrebno da smršavite i zadržite dobiveni oblik tijela!

  • 1. korak: detoksicirajte tijelo, očistite jetru i osigurajte učinkovitije sagorijevanje masnoće.
  • 2. korak: povećajte temperaturu i gledajte kako se višak kilograma topi.

Na poklon, pri kupnji ovog paketa, Martina vam poklanja 15% popusta! Pri kupnji koristite kupon 15_MARTINA - za zdravije mršavljenje po izuzetnoj cijeni.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

Izvori:

1 Liz Weinandy MPH, R. D. N. (2018, January 8). How to lose weight without slowing down your metabolism: Ohio State Health & Discovery. Ohio State Health and Discovery. Retrieved May 25, 2022, from https://health.osu.edu/wellness/exercise-and-nutrition/how-to-lose-weight-without-tanking-your-metabolism#:~:text=As%20we%20drop%20the%20weight,less%20body%20weight%20to%20support

2 Lawrence, J. (n.d.). Energy-boosting foods for diet fatigue. WebMD. Retrieved May 25, 2022, from https://www.webmd.com/diet/features/overcoming-dieting-slumps

Proizvodi za vas

5-U-1 MRŠAVLJENJE
-50%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 39,99 EUR(301,32kn)
Pogledajte proizvod
-56%
Posebna cijena 23,99 EUR(180,76kn) Standardna cijena 54,99 EUR(414,35kn)
Pogledajte proizvod