Svoje zdravlje i vitalnost Buna je ojačala Sensilabom

Buna je profesorica i prevoditeljica, voli glazbu i ima aktivan stil života. S kilažom i izgledom bori se još od fakultetskih godina. Čitajte dalje kako biste saznali kako joj je Sensilab pomogao da se sada osjeća lakše, puna energije i puno bolje!

image

''Ne smeta mi imati malo ‘muževniju’ figuru.''

Buna je krupnija i sklona je debljanju, ali u prošlosti je bila zadovoljna svojom figurom: “Bila sam sretna u srednjoj školi. Zadovoljila sam se svojom malo 'muževnijom' figurom širokih ramena i snažnih nogu, ali i tipičnim ženskim crtama poput većeg poprsja. Sviđalo mi se moje tijelo.'

Nažalost, njezino zdravlje i dobrobit uvelike su narušeni zbog stresa na fakultetu: "Tijekom studija doživjela sam maltretiranje i nesuglasice, nezdravu okolinu i probleme kod kuće, što je utjecalo na moje opće dobro, psihički i fizički."

"Bila sam jako zadovoljna onim što sam otkrila"

Danas Buna radi dugo kao profesorica i koristi dodatke prehrani za održavanje energije tijekom napornih dana. Sa Sensilabom se prvi put susrela preko oglasa na Facebooku: 'Gledala sam što proizvodi sadrže i malo istraživala; bila sam jako zadovoljna onim što sam otkrila."

Od svih proizvoda koje je isprobala najdraži su joj naš učinkoviti Paket za zaštitu jetre, snažan prirodni diuretik WaterOut XXL te odlična linija za mršavljenje TummyTox.

"Prve rezultate počela sam primjećivati ​​već nakon nekoliko dana!"

Buna je svoju prvu narudžbu napravila prije više od dvije godine i od tada je ostala vjerna Sensilabu - nije ni čudo jer je rezultate primijetila vrlo brzo: "Prve rezultate počela sam primjećivati ​​nakon samo nekoliko dana korištenja!"

Proizvodi su joj pomogli da poboljša svoje stanje na nekoliko razina: "Budim se manje umorna, probava mi je bolja i mogu si s vremena na vrijeme priuštiti nešto nezdravo, a da nakon toga ne dobijem žgaravicu. Dobro spavam i imam lijep ten."

"Osjećam se puno lakše"

Buna se sada osjeća jako dobro u svom tijelu: "Više nemam želju za hranom kasno navečer nakon posla, izbacila sam višak vode, nemam problema s mjehurom, a nakon ručka više nemam osjećaj nadutosti."

Zbog povećanja energije i poboljšane fizičke pokretljivosti, Buna je i fizički aktivnija: „Mogu puno dulje hodati i raditi neke vježbe koje prije nisam mogla jer su me boljele u koljenu i ispod njega. Sada to više nije slučaj!”

Znate li…?

Hodanje je jedan od najlakših načina da budete aktivniji, smršavite i poboljšate svoje zdravlje. Samo brza šetnja od 10 minuta svaki dan dovoljna je za mnoge zdravstvene dobrobiti. Hodanje može povećati vašu izdržljivost, sagorjeti višak kalorija i poboljšati zdravlje vašeg kardiovaskularnog sustava - i potpuno je besplatno!

Sve u svemu, Buna kaže da joj je korištenje Sensilab proizvoda promijenilo život nabolje: "Osjećam se puno lakše fizički, iako sam još uvijek dosta teška i ne očekujem rezultate preko noći." Više ne osjećam težinu u nogama, trbuhu i ramenima."

Najbolji izbor za poboljšanje dobrobiti

Buna je u protekle dvije godine isprobala mnoge Sensilab proizvode, od vitamina i minerala do proizvoda za ravnotežu hormona. Ovo su dva njezina omiljena odabira za osjećaj lakoće i poboljšanje vitalnosti:

  • Paket za zaštitu jetre – napredna kombinacija čaja i kapsula namijenjena čišćenju jetre, poboljšanju probave i prirodnom pokretanju mršavljenja.
  • WaterOut XXL – ukusan napitak s okusom jagode osmišljen kako bi se smanjio višak vode i nadutost, uklonili toksine, a rezultati bili vidljivi za nekoliko dana!

Kupite Bunine omiljene proizvode po akcijskoj cijeni i pridružite joj se na putu do sretnijeg i zdravijeg života već danas!

Proizvodi za vas

JETRA
-59%
Posebna cijena 6,99 EUR(52,67kn) Standardna cijena 16,99 EUR(128,02kn)
Pogledajte proizvod
SMANJUJE VIŠAK VODE
-50%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod