Boštjan: "Osjećam se lakše i imam više energije."

Boštjan, koji u slobodno vrijeme voli obrađivati ​​drvo, za sebe kaže da je visok i čvršće građe.

Njegov glavni zdravstveni problem bio je preveliki trbuh i opći nedostatak energije, ali srećom Hepafar mu je pomogao da stvari preokrene na bolje.

Pročitajte članak i saznat ćete kako je uspio poboljšati svoje zdravlje i dobrobit!

image

''Što sam teži, to mi je teže vježbati''

Iako Boštjan nikada nije imao problema sa svojim izgledom, priznaje: "Uvijek ima mjesta za napredak."

Uglavnom ga je brinulo kako njegova težina utječe na njegovo kretanje: "Veličina mog trbuha je malo varirala. Moja tjelesna težina uglavnom je utjecala na koljena i donji dio tijela. Što sam teži, to mi je teže vježbati."

Znate li …?

Iako se jetra često podcjenjuje, ona obavlja preko 500 vitalnih funkcija u našem tijelu! To uključuje ključne uloge u filtraciji, probavi, metabolizmu i detoksikaciji, sintezi proteina i skladištenju vitamina i minerala.1

"Počeo sam se osjećati manje tromo"

Boštjanu je kći preporučila da isproba Sensilab proizvode, no kaže da ga je još više uvjerilo ono što je o brendu čuo iz medija.

Na kraju je odlučio isprobati naš 3-mesečni Hepafar paket za potpuno čišćenje jetre s Hepafar forte i Hepafar fibers.

image

Nije mu trebalo dugo da osjeti učinke našeg sjajnog detoksikacijskog dua: “Prvi put sam primijetio promjenu nakon otprilike 4 do 5* tjedana kada sam se počeo osjećati manje tromo i imao sam više energije.

Počeo sam primjećivati ​​da mi je trbuh manje napuhnut i da mi je korak lakši."

"Osjećam se lagano i imam više energije"

Danas Boštjan sa zadovoljstvom izjavljuje da mu se zdravstveno stanje općenito poboljšalo: „Najvažnija promjena koju sam primijetio je pozitivan učinak na moje opće stanje. Osjećam se lakše i imam više energije."

Ako je cijelo iskustvo ugodno, puno je lakše držati se zdravih navika: „Sviđao mi se i okus napitka Hepafar fibers. Osvježavajuće je, a rutina mi pomaže da ostanem motiviran.”

Znate li …?

Mliječni čičak je biljka koja raste na sunčanim područjima diljem svijeta. Ekstrakt čička bogat je silimarinom koji ima antioksidativna, antivirusna i protuupalna svojstva. Istraživanja pokazuju da je osobito koristan u zaštiti jetre.2

Udvostručite snagu, udvostručite rezultate!

Naš 3-mesečni Hepafar paket za potpuno čišćenje jetre s Hepafar forte in Hepafar fibers pomaže u temeljitom čišćenju jetre i poboljšanju njezine funkcije.

  • Hepafar forte – super učinkovite kapsule mliječnog čička (sikavice) s najboljom bioraspoloživošću za snažan učinak čišćenja i zaštite jetre.
  • Hepafar fibers – napitak za čišćenje s topivim vlaknima akacije koja pomažu u izbacivanjutoksina iz tijela.

Pridružite se tisućama zadovoljnih Hepafarovih kupaca diljem Europe i već danas iskoristite posebnu ponudu za 3-mjesečni program!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

Izvori:

1 Kingston, H. (2019, October 16). What is the function of the liver and how does it work? LetsGetChecked. Retrieved August 11, 2022, from https://www.letsgetchecked.com/articles/what-is-the-function-of-the-liver/

2 West, H. (2018, January 19). 7 science-based benefits of milk thistle. Healthline. Retrieved August 11, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/milk-thistle-benefits

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-54%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod
20-DNEVNI PROGRAM
-45%
Posebna cijena 17,99 EUR(135,55kn) Standardna cijena 32,99 EUR(248,58kn)
Pogledajte proizvod