Previše kilograma? Hladne ruke i stopala? Lomljiva kosa? To su simptomi...

Vjerojatno ste i vi među onima koji na žalost ne znaju da su spomenuti simptomi znakovi da vaša štitnjača djeluje nepravilno. Njen rad je usporen, a to uzrokuje nakupljanje kilograma, loše raspoloženje i umor. Ako prepoznajete ove znakove kod sebe ne brinite, za vas imamo rješenje.

image

Znakovi nepravilnog rada štitnjače

Stručnjaci su procijenili da je na svijetu približno 30 % odraslih osoba koji imaju problema sa štitnjačom ali nažalost toga nisu niti svjesni jer sami ne znaju prepoznati simptome nepravilnog rada štitnjače.

Inače probleme sa štitnjačom ima više žena nego muškaraca i na žalost s liječenjem počinju tek tada kada je njihovo zdravlje već narušeno. Tada nažalost već može biti kasno i ovisno o vašem stanju možda će vam biti potrebni i lijekovi.

7 simptoma nepravilnog rada štitnjače

Kako bi na vrijeme prepoznali da li imate probleme sa štitnjačom pripremili smo vam popis 7 simptoma nepravilnog rada štitnjače:

1. Nakupljanje suvišnih kilograma unatoč zdravoj prehrani i tjelesnoj aktivnosti.

2. Hladne ruke i stopala i u toplom okružju.

3. Ispadanje kose, lomljivi nokti, suha koža .

4. Umor i iscrpljenost.

5. Zatvor i usporena probava.

6. Bolovi i grčevi u mišićima.

7. Bolnije i obilnije menstruacije kod žena.

Zašto vaša štitnjača radi usporeno?

Ako se spomenuti simptomi pojavljuju i kod vas onda je rad vaše štitnjače usporen. Postoji puno razloga za to od prevelikoga stresa koji povisi nivo hormona kortizola što uzrokuje usporeni rad štitnjače, do prevladavanja agresivnih i štetnih oblika estrogena koji remete djelovanje hormona štitnjače. Ako u tijelo ne unosimo dovoljno vitamina i minerala naše tijelo misli da gladujemo. Zbog toga uspori metabolizam kako bi nas zaštitilo ali na žalost samim time i uzrokuje nakupljanje suvišnih kilograma. Što god bio razlog za poremećeni rad štitnjače, tijelu je potrebna pomoć kako bi moglo ponovno uspostaviti svoju ravnotežu i time poboljšati rad štitnjače.

Kako pomoći štitnjači da ponovno djeluje pravilno?

Ako želite poboljšati rad štitnjače i samim time ukloniti sve simptome koji otežavaju vašu svakodnevnicu isprobajte prirodni proizvod Tirolux. Ovaj proizvod sadrže prirodne sastojke koji podupiru rad štitnjače i tako pomažu ubrzati metabolizam te tijelu osiguravaju energiju.

Sadrži:

• Aminokiselinu L-Tirozin koja je ključna za rad štitnjače jer je upravo od nje i joda sastavljen glavni hormon štitnjače T4. L-tirozin također poboljšava funkcije mozga i raspoloženje.

Guggulovu smolu koja pomaže uspostaviti optimalnu ravnotežu hormona.

Smeđu morsku algu koja je izvor joda, a koji je vrlo važan za djelovanje štitnjače.

Magnezij koji je odgovoran za nastanak i djelovanje hormona štitnjače.

Šisandru i sveti bosiljak, biljke koje reguliraju odaziv tijela na stres te pomažu uspostaviti hormonsku ravnotežu.

 

 

 

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod