TiroLux 1+1 GRATIS

Dodatak prehrani. Mala kao leptirić, a od životne je važnosti – naša štitnjača!

1+1

TiroLux 1+1 GRATIS

100 % prirodni proizvod za one koji imaju probleme s usporenim radom štitnjače:

 • prirodni uspostavlja optimalnu ravnotežu hormona štitnjače
 • Ubrzava metabolizam i regulira tjelesnu težinu
 • Smanjuje znakove umora i iscrpljenosti


 

299,98 kn

149,99 kn

U prodaji

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac
Besplatna dostava
Za narudžbe iznad 230 kn niži troškovi dostave, a za narudžbe iznad 370 kn besplatna dostava
Dostava u roku od 3-5 dana putem kurirske službe GLS
Pakiranje: 2 x 60 kapsula

Probleme povezane s nepravilnim radom štitnjače ima oko 30 % odraslih

Povećanje tjelesne težine, bez promjena u načinu života, može biti posljedica niske razine tiroksina – hormona štitnjače. Taj hormon regulira bazalni metabolizam koji označava minimalnu količinu kalorija potrebnih za održavanje osnovnih tjelesnih funkcija (bez gibanja i drugih aktivnosti).

Ako naša štitnjača ne radi tako kao što bi trebala može doći do usporavanja bazalnog metabolizma zbog čega naše tijelo koristi manje kalorija zato se nam počinju nakupljati masnoće.

Krvni testovi NE prepoznaju nepravilan rad štitnjače u svim slučajevima

Krvni test nam pokaže koliko posebnih hormona, kao što su TSH i T3, kruži u krvi ali iz njih ne možemo saznati kakvo je djelovanje hormona na staničnom nivou. Zato, do problema povezanih s nepravilnim djelovanjem štitnjače, može doći i prije nego test pokaže nepravilne vrijednosti!

Kako prepoznati da naša štitnjača radi usporenim tempom?

 • Umor
 • Osjetljivost na hladnoću, čak i kada drugima nije hladno
 • Pospanost
 • Pretjerano ispadanje kose
 • Lomljivi i mekani nokti

Znakovi nepravilnog rada štitnjače

Prirodi sastojci

TiroLux sadrži prirodne sastojke koji podupiru rad štitnjače te tako pomažu uspostaviti optimalan metabolizam i tijelu osiguravaju energiju.

 • Aminokiselina L-Tirozin je uz jod ključna za rad štitnjače. Glavni hormon štitnjače T4 s sastavljen je upravo od L-tirozina i joda. L-tirozin također sudjeluje i kod nastanka hormona u hipotalamusu te hipofizi koji šalju signale štitnjači da proizvodi još više hormona. Zato je poznat i po tome da poboljšava funckije mozg i poboljšava raspoloženje.
 • Guggulova smola pomaže uspostaviti optimalnu ravnotežu hormona štitnjače te podupire njenu sposobnost apsorpcije joda.
 • Smeđa morska alga (kelp) bogat je izvor brojnih minerala, a u velikoj mjeri joda koji je vrlo važan za djelovanje žlijezde štitnjače.
 • Šisandra i sveti bosiljak su snažne adaptogene biljke što znači da reguliraju odaziv tijela na stres te podupiru normalan rad štitnjače i pomažu uspostaviti hormonsku ravnotežu.
 • Magnezij je odgovoran za tvorbu i pretvorbu neaktivnog hormona štitnjače T4 u aktivan oblik T3. Nedostatak magnezija jedan je od najčešćih razloga za pojavu umora povezanog s nepravilnim djelovanjem štitnjače.

 

Savjet, kako poboljšati rad oslabljene štitnjače, smo potražili kod certificirane integrativno - holističko zdravstveno trenerice za hormonsku ravnotežu, problematičnu kožu i dug život (CHHC) te nutricionistice funkcionalne dijagnostike (NFD), SIMONE GODINA.

Kada možemo reći da je prisutan nedostatak hormona štitnjače?

Tipični simptomi usporenog rada štitnjače su: ispadanje kose, obrva i trepavica; povećanje tjelesne težine – unatoč tjelovježbi i dijetama; tanka i kratka kosa; krhki nokti; povišena razina kolesterola u krvi; bolovi u mišićima i zglobovima; zatvor; hladne ruke i noge; česti umor i nedostatak energije rano ujutro. To su znakovi koji ukazuju na usporeni rad štitnjače. Tada je tijelo u stanju hibernacije – slično je kao i kod životinja za vrijeme zimskog sna.

Razlozi za to mogu biti razni: od prevelikog stresa koji povećava razinu kortizola što posljedično uspori rad štitnjače, preko prevladavanja agresivnih i štetnih oblika estrogena koji remete pretvorbu hormona štitnjače ,do nedostatka vitamina i minerala koje tijelo prepoznaje kao gladovanje i automatski uspori sve svoje funkcije kako bi nas zaštitilo. Zato moramo pomoći našem tijelu kako bi moglo ponovno uspostaviti svoju ravnotežu i time postići optimalno zdravlje.

Kakvo je vaše mišljenje o proizvodu TiroLux?

Sastav proizvoda dobro je promišljen: kombinacija minerala, aminokiselina, adaptogenih i ajurvedskih biljaka osnovna je te optimalna potpora štitnjači. Osobno, osobama koje imaju probleme sa štitnjačom, uvijek preporučam da istovremeno promijene i svoje prehrambene navike navike (odabir, nabava, priprema namirnica i broj obroka) te naravno način života (spavanje, tjelovježba, odnosi, posao, dom, druženje).

 

Sastojci: L-tirozin, ekstrakt morskog magnezija s 55 % magnezija, ekstrakt listova svetog bosiljka,  ekstrakt steljke smeđe alge s 0,10-0,12 % skupnog joda, ekstrakt plodova šisandre s 10 % šisandrina, ekstrakt smole gugula s 18-22 % gugulipida, cinkov glukonat, manganov glukonat, kvasac obogaćen sa selenom, sredstvo protiv zgrušnjavanja: magnezijev stearat biljnog izvora, bakrov (II) citrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = preporučeni dnevni unos

Upute za upotrebu: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula 2x dnevno s 2 dl vode nakon obroka.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda ili uzimate bilo kakve lijekove, prije upotrebe posavjetujte se sa svojim liječnikom. Proizvod nije primjeren za trudnice i dojilje.

Važne obavijesti: Preporučene dnevne doze ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Zdrav način života te zdrava i uravnotežena prehrana izuzetno su važni.

Čuvanje: Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na tamnom i suhom mjestu te na temperaturi do +25 °C.