Francesco: "Probava mi se popravila, riješio sam se nadutosti i smršavio sam"

Francesco, fizioterapeut koji radi u bolnici, nedavno je shvatio da se udebljao tijekom karantene.

image

Iako Francesco opisuje svoju figuru kao normalnu, prilično mišićavu, međutim zatvaranje teretana tijekom karantene bio je znak njegovog stanja i opće dobrobiti; Francesco se također počeo boriti sa svojim samopouzdanjem i osjećao se nelagodno u vlastitom tijelu.

U početku sam bio skeptičan...

O Hepafar čaju i kapsulama saznao je putem reklame na Facebooku: „U početku sam bio skeptičan. Ali čitajući sastav bio sam potpuno uvjeren."

Francesco već šest mjeseci koristi Hepafar čaj za čišćenje jetre i kapsule Hepafar Forte i sa zadovoljstvom može reći da se situacija znatno popravila.

"Prve promjene pojavile su se nakon samo 3 mjeseca!"

"Probava mi se popravila, riješio sam se nadutosti i smršavio sam. Pored toga, puno bolje spavam noću, a ujutro se budim pun energije! Najbolje je što je što se opet osjećam dobro i mogu nositi svu odjeću koja mi je prije bila tijesna“, oduševljeno tvrdi Francesco.

Sve ovisi o našoj jetri

Nedostatak vježbe, kao što je bio slučaj s Francescom, kao i stres, teški obroci i alkohol samo su neki od čimbenika koji pretjerano opterećuju našu jetru. A budući da preopterećena jetra ne boli, mi po tom pitanju ne poduzimamo ništa! Drugim riječima: neophodna je preventivna mjera!

Jetra ima više od 500 ključnih funkcija, tako da definitivno ima smisla dobro je zaštititi!

"Apsolutno ću nastaviti s ovim dodacima!"

Na pitanje kako su mu ti proizvodi promijenili život, Francesco odgovara: „Značajno su poboljšali moj život. Zaista ih preporučujem! "

Na temelju studija Sensilaba i recenzija kupaca, možete očekivati ​​i da će Hepafar proizvodi očistiti vaše tijelo, poboljšati razinu energije, izbaciti toksine i revitalizirati jetru.

Naša čajna mješavina s prirodnim sastojcima nježno je pomagalo za jetru; Sikavica, zeleni čaj, korijen čička i maslačak savršena su kombinacija sastojaka za borbu protiv nadutosti, viška masnoće, niske energije i sala oko želuca.

10 puta više bioraspoloživo od sličnih proizvoda

A što se tiče Hepafar Forte kapsula, čak je znanstveno dokazano da su 10 puta više bioraspoloživ od sličnih proizvoda! Sadrži fosfokompleks silibin, patentirani oblik silibina iz sikavice, koji omogućuje našoj jetri da koristi sikavicu i do 10 puta učinkovitije.

Ako dodate artičoku, vitamin E i ekstrakt crnog papra s 95% piperina, na dobrom ste putu da održite zdravu funkciju jetre.

Nedostaje li vama vaš stari ja?

Ako smatrate da je krajnje vrijeme da se osjećate kao prije i još zdravije, zašto danas ne biste započeli s našim revolucionarnim proizvodima?

Uz to, svaki će kupac dobiti poklon - e-vodič Sensilaba koja je puna zdravih savjeta, nutricionističkih savjeta i ukusnih recepata, tako da možete pristupiti potpunom postupku poboljšanju sebe.

Nabavite cijeli paket odmah, uz nevjerojatan popust!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-54%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod