38-godišnja Nina: Niži kolesterol, više energije i manje kilograma!

38-godišnja Nina Kos Čeplak je mama, žena i radi u odjelu logistike u Sparu. Na prvi pogled bi joj svatko rekao da je zdrava, no njezin zdravstveni karton pokazuje drugačije: povećan kolesterol, višak kilograma koji su se počeli nakupljati najviše oko trbuha te iscrpljenost zbog koje nije imala snage za provođenje vremena s obitelji i druge obaveze.

Mislila je da je to normalni dio života. 

image

»Za vrijeme trudnoće sam dobila oko 20 kilograma« rekla nam je Nina, koja prije toga nije imala problema s kilogramima. »Možda sam bila i malo premršava

Probala je nekoliko dijeta, no niti jedna nije djelovala. »Ako sam i izgubila koji kilogram, nakon što sam završila s dijetom sam ih dobila još više

Bili su joj prepreka u svakodnevnom životu, bila je sve umornija, bezvoljna, trpjelo je i njeno samopouzdanje, potužila nam se.

Sve to je pustilo posljedice i na jetri koja je pokazala opasnu razinu previsokog kolesterola. »Zbog povećanog kolesterola sam bila stvarno zabrinuta

Njezin liječnik joj je objasnio da će morati uzimati tablete za kolesterol do kraja života. »To nikako nisam htjela, s obzirom na sve znakove koje sam imala, posumnjala sam da je krivac za moje probleme jetra.«

Rješenje je stiglo elektroničkom poštom

Zbilja se mučila kako bi riješila svoje zdravstvene probleme i zatim je našla rješenje u elektroničkoj poruci. Odazvala se na nju i odlučila isprobati Hepafar koji čisti jetru.

Problemi s jetrom se između ostalog pokažu kroz umor, povećan kolesterol, nakupljanje kilograma i masnoća oko trbuha te nemogućnosti gubitka neželjenih kilograma. Te probleme je imala i Nina.

Prije nego je počela uzimati Hepafar odlučila se otići izvaditi krv jer je htjela dokaz da proizvod zbilja djeluje. Rezultati nisu bili optimistični.

U strahu je otišla ponovno vaditi krv

Nakon 1 mjeseca korištenja proizvoda Hepafar ponovno je otišla vaditi krv, bila je u strahu da se rezultati nisu popravili.

No ipak ju je čekalo veoma ugodno iznenađenje: masnoća u krvi se vratila u normalu, a može se pohvaliti da se rezultati primijete i na njezinoj liniji. Izgubila je nekoliko centimetara oko struka i bokova te se riješila nekoliko kilograma

Rezultati krvi normalni, smanjila se i tjelesna težina

»Nakon 1 mjeseca korištenja Hepafara vidim velike promjene i puno bolje se osjećam. Imam puno više energije. Nakon posla više nisam umorna. I sada u popodnevnim satima obavim puno stvari koje sam prije odgađala za vikend. Počela sam i vježbati svaku večer. Lakše zaspim i puno bolje spavam.«

»Čak mi se uredila i probava. Nemam više osjećaj nadutosti u trbuhu, koji sam prije non stop imala.« opisala je promjene koje je osjetila već nakon 1 mjeseca korištenja Hepafara.

Nina preporučuje Hepafar i vama, ako…

»Preporučujem ga svima onima koji se osjećaju umorno, nemoćno, preopterećeno ili žele izgubiti višak kilograma. Vjerujem da je zdrava jetra osnova za dobre rezultate

Mali rječnik zdravlja:

JETRA – je veoma velik i važan organ. Ona je zaslužna za čak 500 različitih kemijskih reakcija. Veoma važan zadatak jetre je i detoksikacija te izlučivanje toksina iz tijela.

MASNA JETRA – stanje kada se u stanicama jetre počne nakupljati masnoća. Masna jetra je ozbiljno zdravstveno stanje jer tada jetra ne djeluje pravilno i može dovesti do teških bolesti.

NEALKOHOLNA MASNA JETRA – Iako su mnogi uvjereni da je alkohol glavni krivac za bolesti jetre, on je zapravo tek na trećem mjestu. Na prvom mjestu su definitivno konzumiranje previše hrane i premalo kretanja što se pokaže u višku kilograma, visokoj razini kolesterola i masnoća u krvi te problemima sa visokim šećerom. Čest uzrok za nealkoholnu masnu jetru je i redovito korištenje lijekova (u jetri se naime razgrađuje većina lijekova).

ISPITIVANJE FUNKCIJA JETRE - su laboratorijska istraživanja pomoću kojih možemo izlučiti koncentraciju različitih tvari u krvi (serumu) iz kojih možemo prepoznati nepravilnosti ili odstupanja od normalnog djelovanja jetre. 

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-62%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod
30-DNEVNI PROGRAM
-56%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 90,99 EUR(685,61kn)
Pogledajte proizvod