Nisam bila svjesna da imam problema s hormonima, te koliko to utječe na svakodnevni život

Tatjana je prolazila kroz stresno razdoblje, osjećala se bezvoljno a kilogrami su se samo nakupljali. Odlučila je isprobati prirodni proizvod: »U 2 mjeseca korištenja Estroluxa, osjetila sam velike promjene «

image

Tatjana se odlučila isprobati Estrolux nakon što nije mogla smršaviti. Nakon dva mjeseca korištenja osjeća se poletno i sretno, ima više energije i masne naslage su se smanjile.    

»Pazim što jedem, a kilogrami su se i dalje nakupljali«

 Bila sam u stresnom razdoblju života, otvarala novu firmu. Nisam uopće razmišljala o sebi jer jednostavno nisam imala vremena." objašnjava Tatjana. "Oduvijek pazim što jedem, a kilogrami su se počeli svejedno nakupljati. Primjetila sam masne naslage oko struka - na bokovima i trbuhu."

»Zaključila sam da je problem u hormonima«

Ubrzo sam napravila i krvne pretrage, no svi nalazi su bili u redu. Simptomi mi se nisu smanjivali, i dalje sam se debljala. Zaključila sam da je možda ipak problem u hormonima.

U međuvremenu sam vidjela reklamu za Estrolux koji je potpuno prirodan proizvod. Odlučila sam da nemam što za izgubiti i probala. U 2 mjeseca korištenja sam osjetila stvarno velike promjene.

»Nakon dugo vremena, osjećam se stabilno i sretno«

"Masne naslage su se jednostavno smanjile, metabolizam se pokrenuo, probava je super. Opet sam puna energije i osjećam se kao nova osoba.

Moram napomenuti da mi se smanjila dlakavost što me naravno dodatno oduševilo!"

»Unatoč svim stresorima i manjku vremena, našla sam svoje rješenje «

Tatjana je posebno zadovoljna što se psihički i fizički bolje osjeća: "Unatoč stresu, manjku vremena za sebe, ja se osjećam super. Čak sam i kolegici dala da proba te je ostala oduševljena."

Estrolux je prirodno rješenje

Estrolux je 100% prirodni proizvod za učinkovito izlučivanje viška estrogena, uspostavlja njihovu ravnotežu, čisti i detoksicira jetru, te ublažava neugodne posljedice povišenog estrogena u tijelu.

Jedinstvena kombinacija 7 prirodnih sastojaka - matičnjaka, smeđe morske alge, ružmarina, klorele i lanenih sjemenki, te brokule i vitamina B6 su dokazano učinkoviti.