Prazna košarica?
Možemo pretpostaviti da je to samo zato što niste vidjeli naše najnovije ponude
Sensilab za svoje web stranice koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke. Neki su kolačići možda već instalirani. Nastavljajući s korištenjem naših web stranica, pristajete na njihovo korištenje.
Kontaktirajte nas putem interneta ili nas pozovite na 01 353 5434
100% garancija na zadovoljstvo
Besplatna dostava iznad 35 EUR
Siječanj je mjesec brokule i cvjetače. To su namirnice koje definitivno zaslužuju naziv “super” jer sadrže pravo bogatstvo hranjivih tvari. Zato vam danas predlažemo zdravu nadopunu jelovnika s tri ukusna jela.
Sastojci za 1 osobu:
Priprema:
Brokulu i cvjetaču kuhajte na pari otprilike 5 minuta. Bjelanjak umutite te mu dodajte sol i papar. Zajedno s brokulom i cvjetačom ga popecite na ulju otprilike 2 minute na srednje jakoj vatri. Na kraju dodajte žumanjak i maknite s vatre.
Sastojci za 1 osobu:
Priprema:
Krumpir na pola skuhajte u slanoj vodi, ogulite ga i narežite na veće komade. Dodajte brokulu i lagano promiješajte. Sve skupa stavite u posudu za pečenje (na peki papir). Umutite jaje i dodajte mu kiselo vrhnje i začine. S dobivenom mješavinom prelijte brokulu i krumpir te za kraj pospite naribanim parmezanom. Pecite u pećnici pola sata na 190°C.
Sastojci za 1 osobu:
Priprema:
Meso i luk popržite na ulju na srednje jakoj vatri. Za to vrijeme brokulu i cvjetaču kuhajte otprilike 5 minuta na pari, da omekšaju. Zatim sve zajedno promiješajte, dodajte začine i stisnite u grubu kašu. Masu oblikujte u polpete i pecite u pećnici na otprilike 200°C oko 30 minuta. Poslužite sa zdjelom svježe salate koju začinite svježe iscijeđenim sokom od limuna.
Proizvodi za vas