Želite usporiti starenje? Otkrivamo vam rješenje.

Koža je po površini najveći ljudski organ i kao i svi drugi organi s godinama stari. Nakon 25. godine počinju nastajati male borice, koža naizgled postaje umorna i bezlična. Kako bi joj vratili mladolik i lijep izgled moramo znati kako ju nahraniti i pravilno njegovati.

image

Što koži daje čvrstoću i elastičnost

Mreža kolagenskih i elastičnih vlakana u koži odgovorna je za elastičnost kože i rastegljivost kože. Među stanicama nalazi se tekućina koja sadrži hijaluronska kiselina koja na sebe može vezati veliku količinu vode  i odgovorna je za čvrstoću kože.

Prirodno starenje kože

S godinama se povećava aktivnost enzima koji razgrađuje kolagen, što se očituje u gubitku čvrstoće i fleksibilnosti kože te pojavom prvih bora na licu. Osim toga s godinama se smanjuje i prirodna proizvodnja hijaluronske kiseline što dovodi do opuštanja kože. Oboje uzrokuje nastanak prvo malih sitnih borica, a kasnije većih koje postaju sve vidljivije.

Zašto je kolagen toliko važan za lijepu kožu

Kolagen je tvar koja se nalazi u srednjem sloju kože kao dio kolagenskih vlakana. Koži prije svega daje elastičnost i fleksibilnost. Od 25. godine dalje nastaje u sve manjim količinama zato koža postaje naborana i u kasnoj starosti polako počinje visjeti. S obzirom da je kolagen prirodno prisutan u koži najprirodnije da njegovu proizvodnju podstičemo uzimanjem podjednakog sastojka u obliku krema, losiona, prehrambenih dodataka i slično.

Kolagen – prirodom protiv starenja

Kada pomislimo na uklanjanje bora prvo čega se sjetimo su različite kremice, botoks i slično. Vrijeme je da zaboravite na sve preparate s kratkoročnim učinkom i na injekcije s kojim unosite samo štetne kemikalije u svoju kožu.
Kreme s dodatkom kolagena djeluju samo na gornji sloj kože. Sadržaj kolagena u koži možemo povećati i djelovanjem iznutra i to konzumiranjem kolagena u obliku napitka ili kapsula te tako pomoći koži da se regenerira iznutra! 

Isprobajte učinkovit prirodan proizvod koji će obnoviti vašu kožu, postati će čvrsta, elastična i pomoći će vam postići lijepi mladenački izgled.

SkinLift Collagen prirodan je proizvod koji sadrži NatiCol® - registrirani i znanstveno potvrđeni kolagen s dokazanim učinkovitim djelovanje koji je najbolji izvor kolagena tipa 1 (nalazi se u koži).
jednostavno je idealan proizvod za vašu kožu: 

  • Povećava elastičnost i fleksibilnost kože
  • Smanjuje vidljivost bora
  • Tijelo ga vrlo učinkovito upotrijebi
  • 100 % prirodan (morskog porijekla)
  • Prvi učinci vidljivi već nakon dva tjedna
  • Pogodan za one koji su na dijeti (ne sadrži masnoće niti ugljikohidrate)

Za još veću učinkovitost i djelovanje u tijelu kolagenu je dodan vitamin C i cink koji su važni kod nastanka kolagenskih vlakana. Kolagen je morskog porijekla zato je primjeren za vegetarijance i vegane. U obliku je bijelog praha, nema mirisa niti okusa i pakiran je u male praktične vrećice zato ga možete jednostavno pomiješati s vodom ili sokom i popiti.

Preporučuje se svim ženama od 25. godine starosti koje žele poboljšati elastičnost i fleksibilnost kože, smanjiti vidljivost bora i linija obraza.

Konzumiranjem 100% prirodnog izvora kolagena, koži ćete podariti pomlađen, gladak i svjež izgled.