Znanstvenik vjeruje da je otkrio formulu sreće

Stvoreni smo s težnjom da budemo sretni i zato je potraga za srećom esencija svakog čovjeka. Ovaj znanstvenik smatra da ju je pronašao!

image

Prof. dr Todd Kashdan vjeruje da je otkrio najtraženiju formulu u povijesti čovječanstva koja će ljudima garantirati sreću. Formula se sastoji od šest faktora, koji pravilnom kombinacijom omogućuje ljudima da budu sretni.

Faktori ssljedeći: Živite u trenutku (M), budite radoznali (C), radite ono što volite (L), mislite na druge (T), njegujte odnose s drugima (N) i vodite računa o svom tijelu (B).

Dobitnička formula sreće izgleda ovako: Osjećati se dobro = (Mx16 + Cx1+ Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33)

Doktor Kashdan koristio je podatke istraživanja koje je u Britaniji provedeno na nacionalnom nivou, a tiče se toga kako se Britanci stvarno osjećaju. Iako na prvi pogled i nije baš jasno kako kombinacija slova i brojeva može donijeti sreću, Kashdan je siguran da je upravo to formula za život u blagostanju.

“Ne postoji nikakva tajna u vezi s osjećajem osobne sreće, ali ako se ovih šest faktora pažljivo prakticiraju u određenoj kombinaciji, bit ćete na pragu sretnijeg života”, kaže znanstvenik i dodaje da je za svaki segment formule potreban poseban trud koji će se isplatiti.

Detaljnije pojašnjenja elemenata koji čine formulu sreće:

(M) Živjeti u trenutku – cijenite zvukove, mirise i prizore koji vas svakodnevno okružuju.

(C) Budite radoznali – istražujte nepoznate, misteriozne, složene aspekte svog života.

(L) Radite ono što volite – Nema boljeg temelja sretnog života od aktivnosti koje nas uveseljavaju. Nađite vremena za njih na poslu, kao i kod kuće.

(T) Mislite na druge – Dijelite komplimente, činite dobra djela i slušajte.

(N) Njegujte odnose s drugima – Posvetite vrijeme partnerima, prijateljima ili članovima porodice bar dva puta dnevno.

(B) Vodite računa o svom tijelu – Trudite se hraniti zdravo, čistiti tijelo od toksina i uključiti vježbu i kretanje u dio svakodnevice.

Preporučujemo:

Temeljitu detoksikaciju organizma programom 10 Days Detox.

10 Days Detox je više od samog čišćenja organizma. Radi se o 3-stupanjskom programu detoksikacije koji regulira metabolizam, uklanja slobodne radikale, čisti jetru i probavne organe. Svaki korak detoksikacije je pažljivo planiran i vodi vas korak po korak do boljeg zdravlja.

Svaki od proizvoda je odgovoran za svoju funkciju i time se postepeno uravnotežuje tijelo, s posebnim fokusom na:

  • Čišćenje jetre
  • Reguliranje apetita
  • Reguliranje probave i uspostavljanje ravnoteže probavnog trakta