Zbogom pauk žilice

Nepravilna obuća, tijesna odjeća, dugo stajanje ili sjedenje, premalo fizičke aktivnosti i još mnogo toga može uzrokovati smetnje cirkulacije u gornjem i donjem predjelu nogu – sve to utječe na izgled naši nogu koji nas često prisili da umjesto lijepe haljine obučemo duge hlače.

image

Simptomi loše cirkulacije u predjelu nogu:

  • Teške, umorne i bolne noge,
  • osjećaj trnaca u nogama
  • otečeni gležnjevi
  • nastanak vidljivih kapilara (paukaste žilice) i proširenih vena
  • česti grčevi u predjelu nogu...

Uzrok za nastanak proširenih vena i pauk žilica često je genetski ali to naravno nije razlog da se predamo i sakrivamo svoje noge na koje bi trebale biti ponosne.

Rješenje za svaki dan

Postoji nekoliko načina s kojima možete ublažiti bolove u nogama, smanjiti otekline te vidljivost pauk žilica i proširenih vena. Neki od njih su kompresijske čarape, laserska operacija, vježbe za bolju cirkulaciju, knajpanje (izmjenično namakanje u hladnoj i vrućoj vodi). Važno je da izbjegavamo križanje nogu i višesatno sjedenje. Moramo se pobrinuti da kod dugog sjedenja više puta ustanemo, rastegnemo se i ubrzamo cirkulaciju po cijelom tijelu.

Sensilab preproučuje:

Kako bi mogle ponosno pokazivati svoje prekrasne noge i nositi lijepe suknjice i haljine, preporučamo vam proizvod VeinStop. Jedinstvena kombinacija prirodnih ekstrakata hibiskusa, naranče, sjemenki grožđa, heljde, borovnica i vitamina C, savršeno je rješenje za probleme s proširenim venama. Svi navedeni sastojci potiču tvorbu kolagena i jačaju membrane žila na nogama te tako sprječavaju nastanak i pogoršanje proširenih vena. Osim toga ublažavaju i brojne neugodne simptome koji prate proširene vene kao što su bolovi u nogama, osjećaj trnaca u nogama, otekline, nastanak grčeva.