Zbogom masnim jastučićima bez vježbanja, a s vježbanjem još lakše i brže

Vjerojatno vam je već poznato kako tjelovježba ima brojne pozitivne učinke na vaše blagostanje i dugoročno zdravlje. Osim toga pravilna tjelovježba vrlo je učinkovita i kod mršavljenja te je jedan od najprirodnijih načina kako ukloniti višak kilograma i oblikovati tijelo. Zbog brzog tempa života neki od nas često nemamo dovoljno vremena za vježbanje. Kako se riješiti masnih jastučića na trbuhu, bokovima i stražnjici bez vježbanja? Brže, jednostavnije i učinkovitije s paketom kojim ćete topiti masnoće 24/7.

image

˝Vježbanje bez tjelovježbe˝ - s podizanjem unutarnje tjelesne temperature

Naši topioci masnoća BootBurn Active i BootBurn Intensive su savršeni za sve one kojima nedostaje vremena da bi se redovito i aktivno posvetili tjelovježbi. BootBurn Active sadrži najčišći oblik L-karnitina koji podiže  unutarnju temperaturu tijela i ubrzava metabolizam. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka potiče sagorijevanje masnih stanica koje se pretvaraju u energiju. BootBurn Intensive sadrži ekstrakt zelene kave, koji klinički dokazano poboljšava čvrstću tijela i pospješuje gubitak kilograma čak i bez aktivnog vježbanja. Što znači da aktivni sastojci djeluju noću i danju. Djeluju kada sjedite, radite, spavate, gibate se ili ne...

Odličan poticaj za gibanje

Za svakoga tko nema naviku redovito trenirati početak je najteži. Razlog može biti nedostatak motivacije, osjećaj nelagodnosti zbog viška kilograma ili nedostatak upornosti, brzo udustajanje i slično. Paket s topiocima masnoća je tu za vas! Uz njegovu pomoć rezultati tjelovježbe biti će brže vidljivi i pružiti će vam dodatan poticaj da budete uporni i redovito trenirate. Uz njega ćete postići svaki zadani cilj

Za još veće učinke vježbanja

BootBurn Active osim što je odličan poticaj za početak vježbanja i savršen je proizvod i za one koji se već aktivno bave tjelovježbom. Redovito treniranje povećava učinke ovog proizvoda. Njegovi sastojci djeluju još i bolje! Sagorijevanje masnoća i metabolizam su ubrzani, masne naslage se brže razgrađuju i kalorije se troše još i više. Osim toga daje i dodatnu energiju koja nam je potrebna za sve te tjelesne napore. Tjelesna aktivnost je također jedan od najboljih načina na koji možete: poboljšati svoje raspoloženje, podići samopouzdanje, savladati svakodnevni stres, savladati nesanicu i napuniti svoje tijelo energijom. A sa BootBurn Intensive mršaviti ćete čak i onda kad ne radite apsolutno ništa. 

Zašto je ovaj paket idealan za vas

Žene imaju po prirodi veći postotak masnoća u tijelu. Provode dugo vremena na poslu i to u većinom u sjedećem položaju, imaju veliki broj obaveza kao što je briga o djeci, kućanski poslovi... više su podvržene neodoljivoj želji za slatkim, češće su neodlučne i sl. Sve to naravno utječe i na sposobnost ostvarivanja cilja mršavljenja. S BootBurn Active mršavite dvostruko kada vježbate, a s BootBurn Intensive mršavite onda kada niste aktivni, kad ste na poslu, odmarate pa čak i dok spavate! Zato je ovaj paket idelna pomoć kod mršavljenja jer djeluje 24/7 i pružiti će vam vidljive rezultate već nakon kratkog vremena. 

Sensilab preporuča