Recite zbogom celulitu

Već razmišljate o ljetu, suncu i izležavanju na plaži? Čak 80 do 90 posto žena o tome ne želi ni razmišljati, jer smatra da nisu spremne pokazati svoje tijelo. Celulit je problem koji mnogim pripadnicama nježnijeg spola zagorčava toplije dane. Otkrijet kako ga ukloniti. 

image

Što je celulit?

Celulit su masne stanice koje se obično nalaze na predjelu bedra, stražnjice i trbuha. To masno tkivo koje se razlikuje od obične masnoće jako je teško ukloniti jer je tvrdokorno i nalazi se tik ispod kože.

Celulit je poremećaj koji zahvaća kožu i potkožno masno tkivo, te dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i trajnih oštećenja vezivnog tkiva. U masnim stanicama se povećava količina vode i masnoće tako da masne stanice pritišću okolne krvne i limfne žile i dovode do poremećaja cirkulacije krvi. Zadržavaju se štetne tvari, taloži se višak masnoće ispod kože, slabi vezivno tkivo i dolazi do karakteristične deformacija na koži koju poznajemo kao narančina koru. Celulit nije samo estetski problem, nego je sve češće i zdravstveni.

Kako ukloniti celulit?

Uklanjanje celulita zahtjeva puno truda i strpljenja. Kada će zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i njega kože postati svakodnevica, prije će narančina kora nestati iz našeg tijela.

Za brže uklanjane celulita će se pobrinuti CeluEnd perfect – nadopuna prehrani koja će inovativnom kombinacijom sastojaka ukloniti celulit iznutra. Celu End Perfect, sadrže standardizirani ekstrakt kaktusa opuncije, ekstrakt crvenog vina, mate, smeđe alge Kelp, kajenskog papra, vitamin C te vitamin B6. Inovativna kombinacija sastojaka djeluje na stanice u najdubljem dijelu kože i na prirodan ih način potiče da uspostave red u strukturi kože.

Istraživanja su pokazala izrazito povećanje celulita kod osoba koje su pod stalnim stresom, pa je  stoga nužno da kod uklanjan celulita neutraliziramo slobodne radikale. To možemo postići s intenzivnom dozom antioksidanata i njihovim antioksidativnim djelovanjem. Resveratrol u proizvodu CeluEnd perfect, koji je prirodni antioksidant i u organizmu djeluje tako što utječe na smanjenje agregacije crvenih krvnih zrnaca, utječe na prohodnost, te fleksibilnost krvnih žila i odličan je u borbi protiv štetnih slobodnih radikala. Izvor resveratrola u proizvodu je ekstrakt crvenog vina, koji smanjuje celulit i regulira tjelesnu težinu.

Što možemo učiniti sami?

Osim dodatka prehrani koji će brže i učinkovito smanjiti celulit, preporučujemo da pijete što više tekućine, barem deset čaša vode na dan. Izbjegavajte kofein, sol te konzumirajte namirnice koje su bogate proteinima i vlaknima. Prestanite pušiti! Pušači imaju više celulita i znanstvenici vjeruju da postoji veza između ta dva faktora. Jačanjem i izgradnjom mišića na područjima gdje je prisutno najviše celulita možete izjednačiti vašu kožu. Aerobik je fantastičan način vježbanja koji topi kalorije i sagorijeva masti, čime se smanjuje količina masnih stanica pod kožom.

 

CeluEnd-perfect

NOVO!
CeluEnd perfect + garancija na zadovoljstvo

Inovativnom kombinacijom sastojaka uklanja celulit iznutra..

KLIKNI i naruči!  >>

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod
-75%
Posebna cijena 16,99 EUR(128,02kn) Standardna cijena 67,96 EUR(512,08kn)
Pogledajte proizvod