Recite zbogom aknama!

80% adolescenata je suočena s nastankom akni, što je sasvim normalno u vrijeme puberteta. Hormonska neravnoteža i prekomjerno izlučivanje sebuma dovodi do nečiste kože i stvaranja akni. Neadekvatna njega kože dovodi do razmnožavanja bakterija i začepljenja pora.

No, za takvu, preblematičnu kožu postoji rješenje!

image

Ključan je cjeloviti pristup!

Cjeloviti tretman Cerin uništava akne u dva koraka! Naime, s Cerin kapsulama iznutra i Cerin kozmetikom izvana recite ZBOGOM akanam jednom zauvijek! Kapsule Cerin sadrže sastojke koji smanjuju razvoj i razmnožavanje bakterija, te ublažavaju crvenilo kože. Laktoferin djeluje antioksidativno na upaljeno i oštećeno tkivo, te pomaže u bržem obnavljanju kože. U drugom koraku kozmetičkom linijom Cerin temeljito očistite i njegujte kožu, te joj podarite svilenkasti izgled.  

Gel za čišćenje Cerin ima blagi antiseptički učinak. Sadrži eterično ulje čajevca koje učinkovito čisti kožu, sužava pore, uspostavlja ravnotežu masti i vlage u koži te je pritom ne isušuje. Njegujući kremasti gel učinkovito štiti i njeguje kožu. Sadrži laktoferin i alantoin, lagane je gelaste strukture koja se brzo upija, ostavlja dugotrajan mat izgled kože, poboljšava jednakomjernost tena i umiruje kožu. Bitno je naglasiti da smanjuje nastanak novih prištića. Gel za sušenje prištića Cerin koristimo u trenutki kad primjetimo nastajanje novog prištića. Gal nanesite na mjesto gdje izbija prištić te smirite upalu, ublažite crvenilo i osušite prištić. 

Cerin zaista djeluje!

Učinkovitost proizvoda Cerin je dokazana kliničkim istraživanjima koje je provedeno u dermatološkoj ambulanti u Ljubljani. Studija je pokazala značajno poboljšanje stanja problematične-aknaste kože 76% u svega 30 dana primjene. Cjelovitim pristupom Cerin linijom pobjeđujete u borbi protiv akni!