»Zbog problema sa štitnjačom sam dobila 15 kilograma! «

Jožica Kovačić je imala vitku liniju cijeli život. Prije 8 godina se njen život okrenuo na glavu: zbog problema sa štitnjačom je dobila čak 15 kilograma. Danas ponovno ima vitku liniju kao nekada, prije problema sa štitnjačom. Kako joj je to uspijelo? 

image

Sve je započelo prije 8 godina. Dobila je čak 15 kilograma i osjećala se izrazito loše, bila je često živčana, ruke su joj se tresle i patila je od nesanice.

Otišla je kod doktora koji je na osnovni krvnih pretraga otkrio nepravilan rad štitnjače. Dobila je lijek koji joj, kako kaže, nije u potpunosti pomogao. I dalje je bila u potrazi za rješenjem koje će joj vratiti normalan život.

Pozitivni učinci već nakon 1,5 mjeseca

»Na početku ove godine mi je savjetnica iz Sensilaba preporučila Tirolux. Već nakon mjesec i pol osjećala sam se puno bolje, a čak i kilogrami su se krenuli topiti. S redovitim korištenjem Tiroluxa, danas gotovo i da nemam više poteškoća.«

Dodatak prehrani TiroLux je prirodni proizvod koji daje potporu hormonima štitnjače i normalnom radu štitnjače.

Sadrži prirodne sastojke koji podupiru djelovanje štitnjače i tako pomažu kod djelovanja hormona štitnjače, metabolizma, a istovremeno osiguravaju energiju, smanjuju umor te pomažu kod uspješne borbe protiv stresa.  

Preporučuje ga i vama

Umirovljenica Jožica preporučuje TiroLux svima koji imaju probleme sa štitnjačom i nekontroliranim dobivanjem na tjelesnoj težini, ljudima koji se svaki dan loše osjećaju, često su nervozni, ne mogu spavati i često su umorni.«. 

Jožica vam poklanja EKSKLUZIVAN POPUST!

Naručite sada po sniženoj cijeni prije nego zalihe ponestanu >> 

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.