Zašto vam dijete ne pomažu?

Tog vam još nitko nije rekao: Za mršavljenje nije dovoljno da samo prestanete jesti slatko!

Da se ne bismo pogrešno razumjeli: da prestanete jesti slatko je odličan početak, ali takav pristup ima dvije velike negativne stvari. Neće vam donijeti brzih rezultata kao što želite, a i teško je ustrajati kad smo na svakom koraku u iskušenju. Kako bismo najbrže došli do tijela kakvo želimo, moramo se najprije pobrinuti za djelovanje limfnog sustava. Provjerite, zašto!

image

Mnogi ne znaju da imamo u tijelu pored krvnih žila još jedan sustav žila – u njemu umjesto krvi protječe limfa što je 2x više od krvi. To je limfni sustav bez kojeg bismo izgledali kao balon. Jedan od njegovih najvažnijih zadataka je prijenos viška vode iz tijela.

Ako je limfni sustav slabo protočan, nijedna dijeta nam neće pomoći!

Jer limfni sustav brine da u tijelu ne zastaje višak vode, njegovo slabo djelovanje je odmah primjetno. Napuhanost, nadutost, otjecanje tipični su znakovi. U takvim okolnostima možete se odreći svih svojih slatkih grijeha, pa će vam suknje još uvijek biti preuske, a samopouzdanje i energija će samo padati.

Zato se trebate najprije pobrinuti za normalnu protočnost limfnog sustava, dakle za to da se sav višak vode prenese i prestane zastajati u tijelu.

Zašto je dobro djelovanje limfnog sustava neophodno ako želimo smršaviti?

Prvi razlog je veoma jednostavan: kao što je rečeno, u vašem tijelu se zadržava više litara viška vode, zbog čega izgledate napuhano i loše se osjećate.

Drugi razlog je da sav ta višak vode pritišće na krvne žile, zbog čega je slabija cirkulacija. Jer se putem krvi do svake tjelesne stanice prenosi kisik, koji je neophodan za sagorijevanje masnoća, logična je posljedica da ne možemo nikako smršaviti bez obzira na trud i odricanje. Lošija cirkulacija = manje kisika dopre do tjelesnih stanica = topi se manje masnoća..

Treći razlog, koji potvrđuju istraživanja zadnjih godina je da iz slabije djelujući limfnih žila u okolna tkiva dopire masnoća. Limfni sustav je zadužen za prijenos unesenih masnoća iz crijeva u krv. Upravo te masnoće koje prodiru iz limfnih žila u okolna tkiva, potiču povećanje postojećih masnih stanica i nastajanje novih – znači, debljanje.

Kako prirodnom drenažom izlučiti 3,5 puta više viška vode i smršaviti praktično preko noći?

Naši stručnjaci su napitak WaterOut STRONG oblikovali upravo s tim razlogom: pomoću najdjelotvornijih pobrine se da višak vode napusti tijelo, što je prvi korak do učinkovitog mršavljenja. I klinička istraživanja potvrđuju njegovo nevjerojatno djelovanje: za 3,5 puta poveća izlučivanje viška vode iz tijela, za 60% smanji otjecanje, a više od 80% korisnika potvrđuje njegovo djelovanje.

Mnogi skeptici brze rezultate mršavljenja pripisuje samo vodi koju su izgubili. Iako se tome smiju, to je jedini pravi početak. To nije običajna voda koje gubitak znači dehidraciju, nego voda koja zastaje u tijelu i šteti našem organizmu.

Naše stranke su presretne kad se konačno riješe tog viška vode, a time i nadutosti te napuhanosti. Jer to je glavna prepreka koja im sprječava da bi smršavili, iako ulažu mnogo truda i odriču se slatkim grijesima, a znamo kako to zna biti teško. Upravo s tim protokom limfnog sustava i izlučivanjem viška vode otvori se put sagorijevanju masnoće kako smo opisali gore.

 Garantiramo: s 1-mjesečnim paketom do najbrže primjetnih rezultata

Za najbolje učinke mršavljenje oblikovali smo Kick Me STRONG paket koji je oblikovan tako da potiče mršavljenje 24 h na dan.

Osim napitka za drenažu s ukusom maline WaterOut STRONG sadrži još i:

  • Inovativni proizvod koji još nije bio na tržištu, noćne kapsule za drenažu WaterOut Strong Night s kojima ćete vrijeme za spavanje iskoristiti za sagorijevanje masnoća (s dodanim učinkom 2,5 više izgubljenih kilograma za razliku od placeba), i
  • Vrhunski topioc masnoće, napitak BootBurn Active 1000 Strong s ukusom manga koji 5x poveća sagorijevanje kalorija i jamči povećano sagorijevanje masnoća čak i 4 sata nakon konzumacije.